androu Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27, 2005 Εχω μια Ati radeon 9800 pro και με τους drivers απο 5,5 και πέρα μου δείχνει τα video (wmv) inverted .. σαν αρνητικά δηλ. το μπλέ=ροζ .. κτλπΦτιάχνει εαν μειώσω το hardware accelaration απο τις ιδιότητες της κάρτας, στο ελάχιστο. Αλλά τότε θα έχω προβλήματα με τα παιχνίδια.Το εχει συναντήσει αυτό κανείς? Ξέρει κανείς πώς να το διορθώσω?Αυτό δεν γίνεται με το bs player κ το media player classic!! Παρατηρείται κυρίως με το media player (9) των xp Link to comment Share on other sites More sharing options...
apotsi Δεκέμβριος 27, 2005 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2005 Θέμα codecs πρέπει να έχεις, φίλε μου. Δοκίμασε να αναβαθμίσεις Catalyst και μετά codecs και media player με κανένα καλό codec pack, π.χ. K-Lite Mega Codec Pack. Link to comment Share on other sites More sharing options...
androu Δεκέμβριος 27, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2005 ΕΒαλα το media player 10 και τώρα δείχνει να δουλεύει οκ .. Αντε να δούμεthanks.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.