Aramil Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26, 2005 Καλησπέρα σε όλους!Έχω ενα παλιό PC στο σπίτι με έναν Celeron 433Mhz που αν δεν κάνω λάθος ανήκει στο Socket 370.Εδώ και καιρό ακουγόταν ένας θόρυβος τον οποίο τόσο καιρό αγνοούσα.Σημέρα όταν άνοιξα το κουτί είδα οτι το ανεμηστηράκι χάνει στροφές ανα τακτά χρονικά διαστήματα.Εγκατέστησα και το MBM και η θερμοκρασία ήταν 72 C!!!!Έκανα μια ψευτοσυντήρηση στο ανεμηστηράκι (το έβγαλα,το καθαρισα,το λάδωσα κτλ) αλλά δεν νομίζω οτι θα κάνει αρκετά...Αύριο θα πάω να πάρω και λίγη παστούλα γιατί μου έχει τελείωσει για να δω τι μπορεί να γίνει.Αν όμως δεν δουλεύει υπάρχει κάπου κάποιο κατάστημα που θα μπορούσα να αγοράσω ένα....?Θα μου πείτε τι ζητάω και γώ....Απλά είναι ένα ωραίο συστηματάκι,με χαμηλή κατανάλωση που με Linux μου κάνει έναν άψογο αθόρυβο home server και θα ειναι κρίμα να το πετάξω για ένα ****fan... Link to comment Share on other sites More sharing options...
varelasj Δεκέμβριος 26, 2005 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2005 Και σε καταστημα ηλεκτρονικων μπορεις να βρεις fan που ζητας. Αν δεν εχεις καποιο κοντα σου μπορεις να περασεις και μια βολτα απο τη Στουρναρη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoc Δεκέμβριος 26, 2005 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2005 και ενα 80αρι αμα κολήσεις με λίγη logo πανω στη ψύχτρα θα είσαι αστέρι, και πιο αθόρυβος θα είναι και καλύτερη χύξη θα έχεις. εγο σε celeron 433 s370 εχο εναν zalman ZM-F1 με την αντιστασούλα του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aramil Δεκέμβριος 26, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2005 Λοιπόν άνοιξα όλο το συστημα έβγαλα τα πάντα τα καθαρισα,έβαλα θερμοαπαγωγική παστούλα μεταξύ CPU και ανεμηστηριου.Με το που πατάω να ανοίξω το PC αυτο ξανακλείνει....Και μια φορα έμεινε ανοιχτό αλλά δεν ακουστηκε το ο χαρακτηριστικός ήχος του boot με την δισκεττα...Πρόσεξα ότι το ανεμηστηράκι δεν ανάβει,δεν λειτουργεί.Φταίει αυτο ή να κοιτάξω μην έχω συνδέσει τπτ λάθος...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SoulRiver Δεκέμβριος 27, 2005 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2005 Πιθανον να φταει αυτο και να υπαρχει προστασια ωστε χωρις fan για την cpu να μην ανοιγει το pc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.