μαγκούστα Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26, 2005 εχω εναν 40 σκληρό σε fat32 ο οποίος ήταν και το μονο που μου άνηκε πάνω στο pc της γκομένάς μου. εκεί μέσα έιχα όλο τα αρχείο μου που φυσικά δεν θέλω να χάσω και δυστηχώς δεν έχω backup.επειδή τα χαλάσαμε ήρθε και πήρε το pc η πρώην μου και έμεινα με το ...δίσκο στο χέρι.Αγόρασα νέο pc και πήγα τον σκληρό μου στο κατάστημα νσ μου το βάλει σαν δεύτερο στο νέο μηχάνημα.Ο μαγαζάτορας όμως μου είπε ότι δέν δουλεύει.Παλίοτερα τον είχα βάλει στο Pc ένος φίλου μου και δούλευε κανονικά. Ο δίσκος του φίλου μου είναι σε ntfs.όταν χτες τον ξαναπήγα τον έβλεπε μεν αλλά έβλεπε ότι είχε φορμάτ RAW και τον έβλεπε σαν άδειο αφορμάριστο.χαλασε ο δίσκος ή έκανε καμμιά λαμακία ο μαγαζοτορας? Link to comment Share on other sites More sharing options...
loner Δεκέμβριος 26, 2005 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2005 · Hidden Hidden Μηπως σου εκανε καμια μαμακια η πρωην για να σε εκδικηθει; Παιζει και αυτο.... Link to comment
loner Δεκέμβριος 26, 2005 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2005 Μηπως σου εκανε καμια μαμακια η πρωην για να σε εκδικηθει; Παιζει και αυτο.... Α, βρες και κανα καλο data recovery μπας και.... Το file scavenger ειναι καλο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer1442169067 Δεκέμβριος 26, 2005 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2005 Καλά μη βγάζεις το μαγαζάτορα απέξω. Μπορεί να τράβηξε κάνα φορματάκι κατά λάθος. Ό,τι σου είπανε οι απο πάνω. File Scavenger.Απλούστατο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.