fsbmaniac Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26, 2005 maxtor 20 gb ide μου βγαζει κατα την αναγνωση αρχειων I/O error κυκλικος ελεγχος πλεονασμου πωσ τελοσπαντων λεγεται.... μεχρι τωρα μονο σε ψδ το ειχα δει. υποαρχει καμια λυση ? εκανα scan απο νορτον disk doctor και δεν βρηκε κατι.... τι κανω τον πεταω ? σαν εξωτερικο τον ειχα...σε usb Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoc Δεκέμβριος 26, 2005 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2005 τον δοκίμασες και σαν εσωτερικό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mefistofelis Δεκέμβριος 26, 2005 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2005 Παντως αυτο μου εβγαζε και εμενα ο δικος μου ο maxtor και οταν του εκανα σκαν με το powermax βρηκε bad sectors... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hemispasm1442169066 Δεκέμβριος 26, 2005 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2005 Δοκιμασε τον σαν εσωτερικο οπως προτεινε και ο Panoc - οντας εξωτερικος υπαρχουν επιπλεον παραγοντες που μπορει να επηρεαζουν. Αν στο κανει και ως εσωτερικος κανε ενα low level scan με καποιο προγραμμα σαν το Spinrite Link to comment Share on other sites More sharing options...
krio Ιανουάριος 4, 2006 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2006 'η αν θες πας στο www.maxtor.com και κατέβασε τα διαγνωστικά και τρέξτα... :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakattack1442169065 Ιανουάριος 4, 2006 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2006 οταν του εκανα σκαν με το powermax ...ααυτο :023: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.