Jump to content

Απίστευτη ταλαιπωρία με τον ΟΤΕ!

bleo8onhs

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Ομολογώ ότι ο τίτλος είναι λίγο παραπλανητικός! Απλά είμαι μεσ στην χαρά και ήθελα να σας πειράξω λίγο!

Έκανα αίτηση χτες το πρωί στον ΟΤΕ για dsl γραμμή αφού ο τελευταίος λογαριασμός ήταν 109...

Σήμερα το πρωί με ξύπνησε το τηλέφωνο. Ποιός ήταν πρωί πρωί? Μια πολύ καλή υπάλληλος που με ενημέρωσε ότι η σύνδεσή μου έχει ενεργοποιηθεί!! Δεν ξέρω τι λέτε, αλλά εγώ έμεινα λίγο μ@λάκας μετά από όλα αυτά που άκουγα! Ήθελα το modem που πήρε πρόσφατα ο Vag, αλλά δεν μπορούσα να περιμένω το e-shop. Πήγα το Jetspeed μιας και αυτό είχε ο ΟΤΕ διαθέσιμο στην Πάτρα, και έτρεξα στην Forthnet. Έκανα και την σύνδεση που έχει προσφορά μέχρι τέλος του μήνα, 6 μήνες + 4 δώρο, 144 και ήρθα σπίτι για την σύνδεση!!! Δουλεύει μια χαρά και ετοιμάζομαι για αισχρό downloading!

ΕΡΩΤΗΣΗ#1: Χρειάζεται και η γραμμή του modem φίλτρο?

ΕΡΩΤΗΣΗ#2: Καλύτερα να το συνδέσω με USB ή Ethernet?

ΑΠΑΝΤΗΣΗ#1: Χρειάζεσαι φίλτρο μόνο για τις τηλεφωνικές συσκευές &

για τα dial up modems

ΑΠΑΝΤΗΣΗ#2: Καλύτερα να το συνδέσεις με Ethernet:) :toomuchne

NoDsl, NoDsl έβαλα Dsl και πούντο με τον φούστη τον οτέ...

Dsl in a box και περιμένω παραπάνω απο βδομάδα τώρα...

Ατιμο μονοπώλειο

Ας μην μιλήσουμε για ΟΤΕ και μονοπώλειο... Εκκρεμούν 2 αιτήσεις για ISDN εδώ και 3 χρόνια. Η γραμμή μου είναι PCM !

κοιτα να δεις...μπορείς να το δείς και απο την θετική του πλευρά...

Αν δεν υπήρχε καν ΠΟτε ακόμα θα είμασταν με σήματα καπνού ή ταχυδρομικά περιστέρια...

Είναι μια άποψη....

Ουγκα Μπούγκα Europeos είμαι ούγκα....Στο Ελλάντα μπούγκα...

Αρχική απάντηση από NoDsl

NoDsl, NoDsl έβαλα Dsl και πούντο με τον φούστη τον οτέ...

Dsl in a box και περιμένω παραπάνω απο βδομάδα τώρα...

Ατιμο μονοπώλειο

καλα εισαι.....

εχεις ακομα,εχω περιμενω τωρα ενα 2 μηνο τη vivodi και ακομα τπτ....

αυριο θα παω στα γραφεια τους και θα γινει...της πουτ@νας το καγκελο...

Μα PCM ? Εν έτει 2005, 4 χρόνια μετά την Οδύσσεια του Διαστήματος;;; Είχα άλλα όνειρα για την τεχνολογία. Αλλά δεν έχω ούτε DSL... Σνιφ. Δεν πρέπει να βγάλει αυτά τα προπολεμικά μέσα;

Τι λες ρε συ?Αυτη ειναι η πιο πρόσφατη τεχνολογία του Οτε...

Εξελιγμένες υπηρεσίες αυτού του τύπου παρέχει στην Ελλαδάρα μας :p

Αρχική απάντηση από Skinny13 [Σήμερα, στις 13:42]

καλα εισαι.....

εχεις ακομα,εχω περιμενω τωρα ενα 2 μηνο τη vivodi και ακομα τπτ....

αυριο θα παω στα γραφεια τους και θα γινει...της πουτ@νας το καγκελο...

Μπας και στην περιοχή σου έχει τσιγκουνευτεί τις ports ο οτε και γι'αυτό σε αργούν τόσο?

Εμένα έβαλαν πρόσφατα ports σε αυτό είμουν κωλοφαρδος..Είχαν να εμφανίσουν διαθεσιμότητα κανα 4 μηνο στην περιοχή μου...

εν τω μεταξύ έχουν και τα προβλήματα ( τα βλήματα) με τα siemens και τρέχουν και δεν φτάνουν ( τρεχουν... τέσπα για τα δικά του δεδομένα).

Αρχική απάντηση από NoDsl

Μπας και στην περιοχή σου έχει τσιγκουνευτεί τις ports ο οτε και γι'αυτό σε αργούν τόσο?

ειναι πολυ περιεργο καθως οταν κανεις αιτηση για καινουρια γραμμη (isdn adsl ) σε συνδεουν σε 3 εργασιμες ,ενω για τη μετατροπη δεν ξερω γιατι αργουν τοσο...

κοιτα να δεις...μπορείς να το δείς και απο την θετική του πλευρά...

Αν δεν υπήρχε καν ΠΟτε ακόμα θα είμασταν με σήματα καπνού ή ταχυδρομικά περιστέρια...

Είναι μια άποψη....

Τουλάχιστον έτσι θα είχαμε μάθει όλοι να ανάβουμε μαμάτη φωτιά:p :P

Και εσύ Φέανορ βολέψου με Σωτήρη, Αλέξανδρο [ κ προσεχώς Πυθαγόρα ] και μην έχεις παράπονο...

:X: :X: :X: :X:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.