bleo8onhs Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19, 2005 Ομολογώ ότι ο τίτλος είναι λίγο παραπλανητικός! Απλά είμαι μεσ στην χαρά και ήθελα να σας πειράξω λίγο!Έκανα αίτηση χτες το πρωί στον ΟΤΕ για dsl γραμμή αφού ο τελευταίος λογαριασμός ήταν 109...Σήμερα το πρωί με ξύπνησε το τηλέφωνο. Ποιός ήταν πρωί πρωί? Μια πολύ καλή υπάλληλος που με ενημέρωσε ότι η σύνδεσή μου έχει ενεργοποιηθεί!! Δεν ξέρω τι λέτε, αλλά εγώ έμεινα λίγο μ@λάκας μετά από όλα αυτά που άκουγα! Ήθελα το modem που πήρε πρόσφατα ο Vag, αλλά δεν μπορούσα να περιμένω το e-shop. Πήγα το Jetspeed μιας και αυτό είχε ο ΟΤΕ διαθέσιμο στην Πάτρα, και έτρεξα στην Forthnet. Έκανα και την σύνδεση που έχει προσφορά μέχρι τέλος του μήνα, 6 μήνες + 4 δώρο, 144 και ήρθα σπίτι για την σύνδεση!!! Δουλεύει μια χαρά και ετοιμάζομαι για αισχρό downloading! ΕΡΩΤΗΣΗ#1: Χρειάζεται και η γραμμή του modem φίλτρο?ΕΡΩΤΗΣΗ#2: Καλύτερα να το συνδέσω με USB ή Ethernet?
NoDsl Ιανουάριος 19, 2005 #2 Ιανουάριος 19, 2005 ΑΠΑΝΤΗΣΗ#1: Χρειάζεσαι φίλτρο μόνο για τις τηλεφωνικές συσκευές & για τα dial up modemsΑΠΑΝΤΗΣΗ#2: Καλύτερα να το συνδέσεις με Ethernet:) :toomuchne
NoDsl Ιανουάριος 19, 2005 #4 Ιανουάριος 19, 2005 NoDsl, NoDsl έβαλα Dsl και πούντο με τον φούστη τον οτέ...Dsl in a box και περιμένω παραπάνω απο βδομάδα τώρα...Ατιμο μονοπώλειο
feanorian82 Ιανουάριος 20, 2005 #5 Ιανουάριος 20, 2005 Ας μην μιλήσουμε για ΟΤΕ και μονοπώλειο... Εκκρεμούν 2 αιτήσεις για ISDN εδώ και 3 χρόνια. Η γραμμή μου είναι PCM !
NoDsl Ιανουάριος 20, 2005 #6 Ιανουάριος 20, 2005 κοιτα να δεις...μπορείς να το δείς και απο την θετική του πλευρά...Αν δεν υπήρχε καν ΠΟτε ακόμα θα είμασταν με σήματα καπνού ή ταχυδρομικά περιστέρια...Είναι μια άποψη....Ουγκα Μπούγκα Europeos είμαι ούγκα....Στο Ελλάντα μπούγκα...
Skinny13 Ιανουάριος 20, 2005 #7 Ιανουάριος 20, 2005 Αρχική απάντηση από NoDsl NoDsl, NoDsl έβαλα Dsl και πούντο με τον φούστη τον οτέ...Dsl in a box και περιμένω παραπάνω απο βδομάδα τώρα...Ατιμο μονοπώλειο καλα εισαι.....εχεις ακομα,εχω περιμενω τωρα ενα 2 μηνο τη vivodi και ακομα τπτ....αυριο θα παω στα γραφεια τους και θα γινει...της πουτ@νας το καγκελο...
feanorian82 Ιανουάριος 20, 2005 #8 Ιανουάριος 20, 2005 Μα PCM ? Εν έτει 2005, 4 χρόνια μετά την Οδύσσεια του Διαστήματος;;; Είχα άλλα όνειρα για την τεχνολογία. Αλλά δεν έχω ούτε DSL... Σνιφ. Δεν πρέπει να βγάλει αυτά τα προπολεμικά μέσα;
NoDsl Ιανουάριος 20, 2005 #9 Ιανουάριος 20, 2005 Τι λες ρε συ?Αυτη ειναι η πιο πρόσφατη τεχνολογία του Οτε... Εξελιγμένες υπηρεσίες αυτού του τύπου παρέχει στην Ελλαδάρα μας
NoDsl Ιανουάριος 20, 2005 #10 Ιανουάριος 20, 2005 Αρχική απάντηση από Skinny13 [Σήμερα, στις 13:42] καλα εισαι.....εχεις ακομα,εχω περιμενω τωρα ενα 2 μηνο τη vivodi και ακομα τπτ....αυριο θα παω στα γραφεια τους και θα γινει...της πουτ@νας το καγκελο... Μπας και στην περιοχή σου έχει τσιγκουνευτεί τις ports ο οτε και γι'αυτό σε αργούν τόσο?Εμένα έβαλαν πρόσφατα ports σε αυτό είμουν κωλοφαρδος..Είχαν να εμφανίσουν διαθεσιμότητα κανα 4 μηνο στην περιοχή μου...εν τω μεταξύ έχουν και τα προβλήματα ( τα βλήματα) με τα siemens και τρέχουν και δεν φτάνουν ( τρεχουν... τέσπα για τα δικά του δεδομένα).
Skinny13 Ιανουάριος 20, 2005 #11 Ιανουάριος 20, 2005 Αρχική απάντηση από NoDsl Μπας και στην περιοχή σου έχει τσιγκουνευτεί τις ports ο οτε και γι'αυτό σε αργούν τόσο? ειναι πολυ περιεργο καθως οταν κανεις αιτηση για καινουρια γραμμη (isdn adsl ) σε συνδεουν σε 3 εργασιμες ,ενω για τη μετατροπη δεν ξερω γιατι αργουν τοσο...
Battosai Ιανουάριος 25, 2005 #12 Ιανουάριος 25, 2005 κοιτα να δεις...μπορείς να το δείς και απο την θετική του πλευρά...Αν δεν υπήρχε καν ΠΟτε ακόμα θα είμασταν με σήματα καπνού ή ταχυδρομικά περιστέρια... Είναι μια άποψη.... Τουλάχιστον έτσι θα είχαμε μάθει όλοι να ανάβουμε μαμάτη φωτιά :P Και εσύ Φέανορ βολέψου με Σωτήρη, Αλέξανδρο [ κ προσεχώς Πυθαγόρα ] και μην έχεις παράπονο... :X: :X: :X: :X:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.