bfc_xxx Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 25, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 25, 2005 Μηπως γνωριζει καποιος ποση εγγύηση εχουν τα TEAC DVD Recorder και συγκεκριμενα το W516D ???Aπο οτι θυμαμαι παλια ειχαν 2 χρονια, ισχυει ακομα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mefistofelis Δεκέμβριος 25, 2005 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 25, 2005 Ισχυει 2 χρονια ειναι η εγγυηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bfc_xxx Δεκέμβριος 27, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2005 Η TEAC απο οτι βλεπω δε κανει απευθειας RMA. Πρεπει να το δωσω οπωσδηποτε καταστημα που αγοραστηκε επειδη δεν ειμαι σιγουρος απο που εχει αγοραστει, το ειχα παρει second hand. Link to comment Share on other sites More sharing options...
apotsi Δεκέμβριος 28, 2005 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2005 Δοκίμασε να πάρεις ένα τηλέφωνο στην αποκλειστική αντιπροσωπεία, την Interset.210-3490200 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bfc_xxx Ιανουάριος 19, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2006 Τελικά επικοινώνησα με την Interset μεσω email και μου απάντησαν μεσα σε 10 λεπτά (2 φορες μαλιστα). Σε αυτο τους βγάζω το καπελο. Μου ειπαν να επικοινωνησω με το τεχνικο τμημα ετσι ωστε να τσεκαρουν το serial number. Το εκανα αλλα δυστυχως δε το βρίσκουν.Θα προσπαθήσω να επικοινωνησω με την TEAC μηπως μου πουν που να το στείλω και απο ποιον αντιπροσωπο εχει αγοραστει.Θα μου πειτε τωρα με ενα παλιο-TEAC καθεσαι και ασχολεισαι που τωρα εχουν 40 ευρω? Δεν ειναι αυτο, απλα πιστευω ότι δε πρεπει να πηγαινει χαμενο το δικαιωμα της εγγύησης όσο και αν ειναι το κόστος και ας μη ξαναγραψω ποτε σε TEAC. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bfc_xxx Ιανουάριος 19, 2006 Author #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2006 Απαντηση και απο TEAC. Mολις εστειλα το email απαντησαν σε 5 λεπτα. Τι να πω απο ταχύτητα σκίζουμε. Να τι μου απάντησαν όμως.Dear customer,you have to contact your dealer for service Link to comment Share on other sites More sharing options...
apotsi Ιανουάριος 20, 2006 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2006 Εγώ θα σου έλεγα να το πας από εκεί μιά βόλτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bfc_xxx Ιανουάριος 26, 2006 Author #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2006 Εγώ θα σου έλεγα να το πας από εκεί μιά βόλτα.Αν ημουν Αθηνα θα το εκανα αλλα τωρα δεν αξιζει το κοπο ουτε τα ταχυδρομικα που θα πληρωσω να το στειλω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.