Jump to content

MSI ή DFI ;

Babic

Recommended Posts

Πρόκειται να πάρω PC και είμαι ανάμεσα σε δύο κάρτες στη :

MSI K8N-DIAMOND NF4U SLI 54G,BL Socket 939

και στη :

DFI LANPARTY UT NF4 SLI-D (Socket 939)

Αν μπορείται πείτε τη γνώμη σας για αυτές τις δύο κάρτες ή προτείνετε κάποια

άλλη στα ίδια όμως ευρώ :115:

DFI ... Εκτος αν δεν θελεις o/c και πελαγωσεις με τις ρυθμισεις...

Οχι δεν ενδιαφέρομαι για oc , αλλά σε ένα προηγούμενο thread είχε γραφτεί ότι έχουν προβλήματα σχεδιασμού για αυτο έχω αμφιβολίες

Εγώ λέω DFI.. 1.έχει θύρα PCI-E 4x όπου θα σου χρειαστεί στο μέλλον. 2. Έχει καλύτερη κάρτα ήχου.. (Είμαι αντιCreativeικός γιατί έχω πολύ άσχημες εμπειρίες{MSI}). Σε όλα τα άλλα είναι ακριβώς ίδια.. εκτός και αν θέλει να προσθέσει κάτι ο SLN όπου έχει σχέση με φούρνους :D

Edit: @Braveheart1980 Καλά.. πότε πρόλαβες και μπήκες στο σπίτι μου και με το laptop σου πόσταρες την ίδια στιγμή :D? My IP : 192.168.1.2 :081:

H ΜSI δεν εχει καθολου δυσκολες ρυθμισεις!

Εγω εχω παρει την msi (οχι με το ultra nf4 τσιπακι,αλλα την απλη με το nf4) και ειμαι 100% ευχαριστημενος

Εχει και μαματη hardware καρτα ηχου κτλ

Αλλα και η DFI ειναι μια ΠΟΛΥ αξιολογη προταση παντως!

Aπλά αναφέρω ότι και οι ΜSI έχουν και αυτές "αντιπάθειες" σε μνήμες...

Μεταξύ των δύο θα προτιμούσα DFI και θα έπαιρνα ανάλογες μνήμες που ούτως ή άλλως θα πάνε σίγουρα καλύτερα από msi

Αν στο συνολο του PC σου δεν περιλαμβανοται μνημες KingSton τοτε "χτυπα" την DFI... μπορει "σημερα" να μην σε απασχολει το OC αλλα μια μητρικη που το υποστηριζει σιγουρα θα μπορει να σου δινει απλετες μελλοντικες "στιγμες συγκινησης" .....

{off topic}

(Πωπω τι λεω ο π@υστης παλι με εποιασε το ποιητικο μου ενστικτο.... παω να ριξω καμια γκομενα τωρα....)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.