Jump to content

Τι να προσθέσω?

superduke

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Έχω το παρακάτω σύστημα.Τι μου προτείνετε να προσθέσω για παραπάνω βελτίωση?Εγώ τείνω προς αγορά δύο 512 mb μνημών.

Athlon64 3200+ venice @2700 Coolermaster hyper 6

1 gb RAM TWINMOS 2.5-3-3-5@191

ABIT AN8 SLI Fatality

Msi 7800gt @440/1140

Enermax noisetaker 485w

WD 80mb sata

2 δίσκους για raid 0

και ναι 2 Χ 512 θα ήταν πολύ καλύτερα.

νόμιζα ότι είχες 1 stick 1GB...

σε αυτή τη περίπτωση θα ήταν καλό να ψάξεις για καποιες καλές 2 Χ 512 ώστε να πας σς πιο πολλά Mhz ή για 2 Χ 1GB.

Δηλαδή να βγάλω τις twinmos και να βάλω π.χ. ocz gx edition .Αλλά πάλι θα έχω 1gb.Οι ocz gx 2X1gb ξέρεις πόσο έχουν?

το 1GB είναι υπεραρκετο για γενική χρήση.

δε ξέρω ακριβώς τη μνήμη να σου προτείνω, για τιμές μπορείς να ρίξεις μια ματιά στο www.skroutz.gr

Eπειδή έχω διαβάσει ότι τα καινούργια παιχνίδια θέλουν 2gb μνήμη, πόσο μάλλον τα μελλοντικά.Πάντως είδα ότι οι καινούργιες τις ocz έχουν 327 ευρώ τα οποία είναι πολλά.Αν πάρω μνήμες με bh-5 θα δω μεγάλη βελτίωση στις επιδόσεις,επειδή θα δουλεύουν σε υψηλότερες συχνότητες και με 2-2-2-5?

Ο θόρυβος δεν με ενοχλεί.Δηλαδή κάτι άλλο εκτός από υδρόψυξη δεν μπορώ να βάλω?Τη coolermaster μόλις πριν δύο μήνες την αγόρασα,ακόμα δεν έβγαλε τα λεφτά της.

Το συστημα ειναι καλο και αρκετα γρηγορο ομως πασχει πασιφανως οσον αφορα στους σκληρους.

Παρε εναν ή δυο Raptor (τοσο για Raid οσο και για εκπτωση ανα μοναδα HDD)αναλογως του ποσο αντεχει η τσεπη σου.

Κατα τη γνωμη μου ειναι το μονο υποσυστημα που μπορει να κανει διαφορα εφοσον ακομη δεν υπαρχει θεμα να περασεις σε dual core.

Οι εγαρμογες θα απογειωθουν με τον Raptor-(ες).......

όχι θα σου δώσουν μικρότερους χρόνους φορτώματος.

παραπάνω fps θα σου ΄δωσουν οι πιο γρήγορες μνημες και μία δευτερη κάρτα γραφικών.

Τωρα το πας αλλου το ζητημα...

Εαν θες δραματικη βελτιωση μονο στα παιχνιδια παρε μια Geforce ακομη.

Δεν λεω βεβαιως οτι ο σκληρος δισκος δεν προκειται να βελτιωσει την αποδοση των παιχνιδιων ειδικα κατα τη διαρκεια της φορτωσης των levels αλλα

επιπροσθετως θα βελτιωσει το χρονο φορτωσης ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ και ολων των αλλων προγραμματων τουλαχιστον κατα 70% σε σχεση με αυτον που εχεις τωρα.

Εν τελει πες μας τι στο καλο θες.....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.