Jump to content

Επιλογή Κάρτας

Babic

Recommended Posts

Γεια σας παιδιά , έιμαι καινούργιος στη παρέα . Σε λίγο καιρό θα πάρω καινούργιο PC και δεν έχω καταλήξει για VGA . Τη κάρτα τη θέλω κυρίως για παιχνίδια και Διαθέτω περίπου 300 ευρώ . Αν μπορείτε να μου προτείνετε μία καλή κάρτα γραφικών . :036:

Για τι slot μιλαμε?

AGP ή PCI Express?

Αν λεμε για pci-xpress και θες nvidia -->7800 gt με περιπου 340 ευρα (αν ειναι πολλα δες την 6800 gs με 250-260 ευρα)

Αν θες ATi ας σε βοηθησει καποιος ειδικος με ATi.Εχουν βγει καινουργια μοντελα (x1600,x1800 κτλ)αλλα δε ξερω τιμες!(και το ατιμο το skroutz δε δουλευει!)

ΥΓ Αν θες ΜΟΝΟ για παιχνιδια , κανε λιιιιιιιγο υπομονη και χτυπα ps3 ή χτυπα τωρα xbox360

Για τι slot μιλαμε?

AGP ή PCI Express?

Αν λεμε για pci-xpress και θες nvidia -->7800 gt με περιπου 340 ευρα (αν ειναι πολλα δες την 6800 gs με 250-260 ευρα)

Αν θες ATi ας σε βοηθησει καποιος ειδικος με ATi.Εχουν βγει καινουργια μοντελα (x1600,x1800 κτλ)αλλα δε ξερω τιμες!(και το ατιμο το skroutz δε δουλευει!)

ΥΓ Αν θες ΜΟΝΟ για παιχνιδια , κανε λιιιιιιιγο υπομονη και χτυπα ps3 ή χτυπα τωρα xbox360

Ευχαριστώ φίλε , έχω όντως καταλήξει σε pci express και NVIDIA . Δεν το συζητώ για παιχνιδομηχανή τον χρειάζομαι και για εφαρμογες το PC , αλλα κυρίως θα παίζει παιχνίδια :109:

Υ.Γ Έχει μεγάλη διαφορά η 7800gt από την 6800gs; :012:

Ευχαριστώ φίλε , έχω όντως καταλήξει σε pci express και NVIDIA . Δεν το συζητώ για παιχνιδομηχανή τον χρειάζομαι και για εφαρμογες το PC , αλλα κυρίως θα παίζει παιχνίδια :109:

Υ.Γ Έχει μεγάλη διαφορά η 7800gt από την 6800gs; :012:

αυτή τη στιγμή το site δε λειτουργεί αλλά όταν ανοίξει το www.skroutz.gr πάτα ''7800'' και από τη τρίτη σελίδα και μετά θα βρεις 7800GT από 320 ευρώ...

αλλιώς επόμενη επιλογή σε pci-e είναι η 6800GS καθώς είναι τόσο καλή όσο μια 6800GT απλά πράγματα που δεν έχει η μία τα έχει η άλλη...πάντως να ξέρεις πως με μια 7800gt έκλεισες με το θέμα vga για κανα 2 χρονάκια...

Δεν θέλω να δώσω 350 για μια VGA όμως δεν το αποκλείω . Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας , είμαι ανάμεσα σε αυτές τις 2 ( 6800gs και 7800gt) :009:

Να'σαι εσυ καλα φιλε!

Οσο για τα 50 ευρα παραπανω αξιζει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ να τα δωσεις τωρα

Ξανασκεψου το!

Σκέψου τις απαιτήσεις σου αν θες να παίζεις σε μεγάλες αναλύσεις με φίλτρα ή όχι. Αν πας στην 6800gs θα σου μείνουν και λεφτά στην άκρη για να τα δώσεις κάπου αλλού. Αλλά φυσικά μεγάλη η διαφορά στις επιδόσεις. :012:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.