Jump to content

Νυχτερινές Προβολές

tziamanik

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Ας παρουσιάσουμε τους οικιακούς μας κινηματογράφους.

Όπως λέει και ο τίτλος οι νύχτες μεγάλωσαν και έγιναν πιο κρύες...

Καιρός για home cinema. Παρουσίαση του δικού μου home theater (3 μέτρα πανί). Στη φωτογραφία δεν φαίνονται όλα τα ηχειάκια αλλά σας διαβεβαιώνω ότι ο ήχος οδηγείται από δύο τελικούς συνολικής δύναμης 1350watt R.M.S.

post-1298-1442174285,8052_thumb.jpg

Δυο ενισχυτές Onkyo και Kenwood 8.2 σύστημα 5+1 bose 3+1 home made

Infocus projector X2. Και το σύστημα είναι από το καλοκαίρι στημένο αλλά τώρα αποφάσισα να το παρουσιάσω στο φόρουμ. Πάντως η μελέτη και το στο στήσιμο μου έφαγε 3 χρόνια μέχρι να έχω αυτό το αποτέλεσμα. Και είναι ακόμα επεκτάσιμο τώρα θέλω να βάλω την x-fi elite pro….

Γιατί όταν τους έλεγα για ήχο πάνω από 7.1 όλοι γελούσαν. Και ύστερα για να έχεις "σωστά αποτελέσματα" υπάρχουν άπειρες παράμετροι που έπρεπε να εντρυφήσω πριν αρχίσω να δίνω λεφτά. Δεν έχω κάνει ακόμα κοντρόλ με τα πόσα χρήματα μου στοίχισε (εγώ πάντως νομίζω λίγα) γιατί ακόμα είναι upgradeable.

Γουααααααααααααου!

Αρχοντας των dB !

ΥΓ Φτου Θεσ/νικη μενεις!Που να ερχομαι!

Ευτυχώς που μένω σε μονοκατοικία γιατί τρίζουν και τα θεμέλια :043:

Πολυ καλος!

Μπηκα στην σκεψη και εγω να βαλω προβολεα και το εγκατελειψα λογω ελειψης σωστου χωρου και διαθεσης για αλλαγες επιπλων και φωτιστικων!

Μεχρι νεωτερας τa 6.1 της yamaha, ο ενισχυτης της pioneer και το 585A δινουν εικονα σε μια ταπεινη crt 32'' 100hz.

Κατι μου λεει οτι ο προβολεας που θα παρω θα ειναι nec1000...

Πάντως να ξέρετε ότι δεν χρειάζεται και ιδιαίτερα μεγάλος χώρος για προβολές διότι πανί και προβολέας celling mount και 5 μέτρα μήκος για να έχεις μία αξιοπρεπή προβολή των 200 ιντσών. (Το πανί ξετυλίγει την ώρα που θέλεις να δεις)

Και κάτι ακόμα στο πάνι φαίνεται η αδυναμία του DVD για ποιότητα εικόνας σίγουρα πρέπει να μεγαλώσει κατά πολύ ο χώρος του DVD...

Απ' όσο ξέρω, για βέλτιστη θέαση (δηλαδή μόλις να καλύπτεται ολόκληρο το οπτικό σου πεδίο), για κάθε 1m απόστασης από την οθόνη, το κάδρο πρέπει να έχει πλάτος 0.6m.

Διορθώστε με εάν κάνω λάθος.

δοκίμασε να βάλεις κάποιο hd clipάκι, π.χ. από το www.wmvhd.com (αν το χεις συνδέσει με pc). είναι άλλο πράμα!

Με καλό DVD και ZOOM PLAYER + FFDSHOW η διαφορά πλέον είναι πολύ μικρή (στα 720p πάντα).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.