AquaSonic1442169069 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24, 2005 Επειδη στα ηχεια μου το woofer ειναι πολυ καλο ως ποιοτητα αλλα ως ενταση ψιλο κλαψτα (σε σχεση με τα παλια μου 2.1, τωρα εχω 5.1 των... 20ε :040: ), ψαχνω για μια εφαρμογη που να δυναμωνει τον ηχο ΜΟΝΟ στην εξοδο του woofer, μιας και της creative το κανει σε ολο τον ηχο και μπουκωνουν τα twiter. Αμα ξερει κανεις ας μου πει γιατι με ενδιαφερει πολυ, και δεν θελω να κανω πατεντες με 2 set ηχειων...tnx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Δεκέμβριος 24, 2005 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2005 Μπορείς μεσα απο το equalizer να δώσει παραπάνω συχνότητα στα μπάσα. Κανονικά 8α έπρπε να έχει ηεχωριστή ρύθμιση για την ένταση κάθε ηχείου ξεχωριστά , εδώ έχουν οι onboard κάρτες ήχου,...Για ψάχτο και πάλι εκει στις ρυθμίσεις του 5.1..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AquaSonic1442169069 Δεκέμβριος 24, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2005 Να σου πω την αληθεια μια χαρα ειναι και η onboard... Tεσπα. Εννοεις το equalizer της SB right? Aπο κανα winamp μπορω να κανω κατι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.