Jump to content

Chieftec 350 W. Θα αντέξει το pc μου;

portamento

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Τώρα τελευταία το pc μου έχει αρχίσει και κάνει παλαβά πράγματα και όλα δείχνουν πως το psu τα έχει φτύσει. Βέβαια θα μου πείτε τόσο γνωστό psu (macron) και να τα φτύσει; :p

Επειδή λοιπόν καίγομαι για νέο τροφοδοτικό πριν τα κάψει όλα πιστεύετε ότι το παραπάνω θα καλύψει το σύστημά μου; (Athlon XP 2000+, Chaintech Apogee Deluxe, ati radeon 9000pro, 2 DVD, 2 σκληρούς EIDE, 3-4 ανεμιστήρια)

Ενοείτε ότι το θέλω μόνο για αυτό το σύστημα απλά να με κρατήσει κανα χρόνο μέχρι να αποφασίσω να πάρω κανα άλλο. Πήγα και στο http://www.extreme.outervision.com/index.jsp και μου έβγαλε κάπου στα 280 W αλλά θέλω και την δική σας γνώμη για να σιγουρευτώ.

Απο οτι φενεται ειναι χαλαρο το συστηματακι σου. Δε νομιζω να βρει καθολου ζορυ το chieftec για το συστημα που το θες.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Μία τελευταία ερώτηση. Τι είναι το PFC και ποιά η διαφορά μεταξύ του active με το passive; Επειδή το 350 έχει passive μπορεί να μου δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα;

παρε το 420 ειναι active εχει 2 12αρες η μια 15α και η αλλη 18α 58 εuro μολις το πηρα πολυ καλο και σε τι κοστος

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.