Jump to content

Πάλι RUC! Κάποιος εθελοντής με 754;

Γιάννης_84

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Το πρόβλημα εν συντομία για να μη σας κουράζω είναι το εξής και όλα τα παρακάτω συμβαίνουν χ2:

http://img511.imageshack.us/my.php?image=corecenteridle6im.jpg

http://img520.imageshack.us/my.php?image=corecenterfull0nx.jpg

http://img520.imageshack.us/my.php?image=corecenterfull29kw.jpg

Τα παραπάνω συμβαίνουν χ2 σε δύο πανομοιότυπες μητρικές και επεξεργαστές και ακόμα και σε C&Q (5*200@1,1) ένα 46ρι βαθμούς το έχω για την πλάκα σε idle.

Πριν μου πείτε ότι απλά λένε ψέματα και το bios και το core center και το speedfan και όποιο άλλο παρόμοιο έχω δοκιμάσει, να πω ότι η ψύκτρα βράζει, ότι επεξεργαστής και ψύκτρα έχουν επανατοποθετηθεί πολλάκις προσεκτικά, bios τα έχω δοκιμάσει όλα (μέχρι και κάποιο beta δοκίμασα αλλά @@) και έχω βάλει και ceramique. Α και το τροφοδοτικό και στις δύο περιπτώσεις είναι από ένα Herolchi windmill 385 (δηλαδή όχι κανένα no name ή qtek), κουτιά ψιλομούφα μεν αλλά με 2 8ρηδες το καθένα (και ανοιχτά που τα δοκιμάζω ίδια @@ θερμοκρασίες έχω άλλωστε με ανοιχτό κουτί ακουμπάω την ψύκτρα και καίγομαι) και μόνο η κάρτες γραφικών αλλάζουν. Το ένα έχει μία απλή 6800 AGP και το άλλο μία 6600gt prolink. Επίσης έχουν από ένα σκληρό και ένα οπτικό drive άρα δεν είναι ζορισμένο το τροφοδοτικό αν εξαιρέσουμε την 6800. Μέτρησα και το vcore και ήταν 1,52 αντί για 1,5 αλλά και 1,4 που το έριξα τα ίδια @@. Εδώ με 1,1 και 5*200 ζεστένεται τι να λέμε.

Κάτι που ίσως φαίνεται λογικό είναι να συμπεράνουμε ότι πρόκειται για άλλη μία RUC παρτίδα μητρικών στην οποία πήγα με φόρα και έπεσα πάνω! :011:

Αλλά επειδή τα μηχανήματα του διαβόλου δεν είχαν ποτέ ντερμινιστική συμπεριφορά απέναντί μου και επειδή η msi μετά από εκτενέστατη και μακροχρόνια επικοινωνία σήκωσε τα χέρια ψηλά, θα ήθελα αν υπάρχει κάποιο καλό παιδί με 754 υπολογιστή να προσφερότανε να δοκιμάσει τους επεξεργαστές μου στη μητρική του να δούμε μήπως είναι οι επεξεργαστές οι φταίχτες και όχι οι μητρικές. Να τους δοκιμάσει δηλαδή να δει αν λειτουργούν σε φυσιολογικές θερμοκρασίες. Αν μπορούσα κι εγώ να δοκιμάσω έναν ξένο επεξεργαστή στις μητρικές μου τότε θα ήταν ακόμα καλύτερα. Όχι τίποτα άλλο αλλά αν δώσω τα πισιά στο e-shop, και μόνο που θα δουν ότι λειτουργούν θα με χρεώσουν για άσκοπο sevice και θα με αναγκάσουν να πάω εκεί να τους κάνω ρόμπα όπως την άλλη φορά με μία gigabyte που ήθελαν σεμινάρια για να καταλάβουν ότι ήταν ελαττωματική και να μου την αλλάξουν. (Συγγνώμη παρασύρθηκα αλλά δεν άντεξα.) Αφήστε που μου το είπαν κιόλας ότι και να ήθελαν, 754 μητρικές της προκοπής (ούτε ίδια) δεν έχουν για να μου την αλλάξουν οπότε το πρόγραμμα έχει οκτάμπιτ και 10 εργάσιμες από τη στιγμή που θα σταλούν! Ζήσε Μάη μου δηλαδή.

Οπότε αν ξέρει κάποιος κάποιο μυστικό για να γλυτώσω την οδύσσεια του RMA ας το πει ή ακόμα καλύτερα μερικές δοκιμούλες σε παρόμοιο σύστημα θα ήταν πολύ κατατοπιστικές.

Οι μητρικές μου είναι Κ8Ν Neo FSR με nf3 250GB.

Και αν με βοηθήσετε θα σας πω και τι σημαίνει RUC! ;)

Παλιοτερα ειχα το ιδιο προβλημα με τη συγκεκριμενη μητρικη και το ελυσα με bios update.Αν εχεις κανει και αυτο τοτε απο Δευτερα που θαμαι Αθηνα στειλε απο πρωι ενα πμ κι ελα να....παιξουμε στη δικη μου msi (k8mm-v).

Να 'σαι καλά φίλε, Δευτέρα πρωί θα έχεις οπωσδήποτε π.μ.! :)

Η μία από τις δύο μητρικές είχε εξ αρχής το πρόβλημα με το 1.7 bios αλλά δεν λύθηκε ποτέ και με κανένα bios ενώ η άλλη δεν το είχε με το 1.7 αλλά το έχει με όλα τα υπόλοιπα που έχει βγάλει η msi για αυτήν. Μα με ΌΛΑ. Το να γυρίσω από το 2.1 στο 1.7 δεν είναι λύση εννοείται γιατί το 1.7 ούτε τους χρονισμούς των μνημών δεν έχει να πειράξεις.

Και αν με βοηθήσετε θα σας πω και τι σημαίνει RUC! ;)

Απαγορεύεται αυστηρώς και δια ροπάλου η αναδημοσίευση ή οποιαδήποτε αναφορά στην έννοια συντομεύσεων, τα πνευματικά δικαιώματα των οποίων, έχουν κατοχυρωθεί.

Ο εμπνευστής και δημιουργός.

Ο εμπνευστής και δημιουργός.

Ε μην τρελαθούμε κιόλας ο pakistan boy της ΑΤΙ είναι ο αυθεντικός εμπνευστής, εσύ απλά το τυποποίησες! :p

Ε μην τρελαθούμε κιόλας ο pakistan boy της ΑΤΙ είναι ο αυθεντικός εμπνευστής, εσύ απλά το τυποποίησες! :p

Υπάρχει ιδιωτικό συμφωνητικό μεταξύ μας το οποίο δεν σε αφορά και σε καμμία περίπτωση δεν σε εξουσιοδοτεί να κάνεις χρήση ή επεξήγηση του όρου.

Επι του θέματος, άμα είναι να μην κλοκάρεις, είπαμε......φλάσαρε πίσω και στα.......μη πω τωρα. Options που απλά κάθονται για να τα βλέπουμε είναι ανευ ουσίας, όπως και το να ξύνουμε τα νεύρα μας γι αυτά.

Ε δεν είναι λύση να φλασάρω 5 bios πιο πίσω αλλά και πάλι μόνο η μία μητρική είχε σωστή συμπεριφορά με το δικό της bios. Για την άλλη που ήρθε πακέτο με τα 75ρια 80ρια τι θα κάνω; Την γκαντεμιά μου μέσα!

• 3 weeks later...

Αποστολή εξετελέσθη χάρις στον gfa3 τον οποίο και ευχαριστώ πολύ. Όπως αναμενόταν, και οι δύο μου επεξεργαστές είχαν φυσιολογικότατη συμπεριφορά όσον αφορά τις θερμοκρασίες τους και αυτό επιβεβαιώθηκε και από bios/speedfan αλλά και από την αφή της ψύκτρας. Απλά κάτι έχουν οι διαολεμένες οι μητρικές μου και ψήνουν ελεϊνά τους επεξεργαστές ακόμα και σε 5*200@1.1V! Τι να πω, απλά οι μητρικές πάνε πίσω για αλλαγή (άντε τώρα να βγάλω άκρη με τους <<τεχνικούς>>) μαζί με μία agp prolink η οποία ενεξήγητα αργοπεθαίνει παρόλο που ΑΝΕΚΑΘΕΝ έπαιζε καραdefault και με το βουηστήρι της στο φουλ!

Πάμε για άλλα...

Έχω την αίσθηση πως ότι και να βάλεις εκει στην σφηκοφωλιά θα ψοφίσει ανεξήγητα και άδοξα.....πάρε καλύτερα ένα τραπέζι πινγκ-πονγκ ή "τα κεντίδια της γιαγιάς" (κάθε Κυριακή στα περίπτερα) και άσε τα pc :082: :082: :082: :024: .

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.