morfine Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23, 2005 Mπορεί να μου πει κάποιος γιατί ο υπολογιστής μου κατά τη διάρκεια που γράφω ένα cd κλείνει κ δεν ξανανοίγει παρά μετά από 2-3 προσπάθειες?? έχω ένα καινούριο dvd LG 4167 Double Layer Link to comment Share on other sites More sharing options...
xalia Δεκέμβριος 23, 2005 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2005 για τροφοτικό πας αλλά πες μας το σύστημα σου (hardware) τι πας να γράψεις και με τι για να το σιγουρέψουμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfine Δεκέμβριος 23, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2005 P4 sta 2,6 kainourios diskos, 768 ram, asus μητρική.. πάω να γράψω απλό CD ήχου στο nero, τροφοδοτικό σκέφτηκα κ εγώ αλλά γιατί το παθαίνει όταν γράφω cd? μήπως φταίει το drive? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SotosLg Δεκέμβριος 23, 2005 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2005 Απλως οταν γραφει το cd ζοριζει περισσοτερο το τροφοδοτικο και δεν δινει την απαιτουμενη ταση και ετσι αναγκαζετε να κανει restart Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.