knight_77 Φεβρουάριος 28, 2006 #141 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2006 Mαλλον μιλουσε για τα καινουρια ποντικια G.Skill:laughing: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΛΑΜΠΡΟΣ Μάρτιος 2, 2006 #142 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2006 πηρα microsoft laser mouse 6000πολυ καλο παντα με καλωδιο και αρκετα φθηνο.το εχω στο γραφειο ξυλινο αλλα ανα 2 μερες πιανει μακα ρε γμτ και ολο το καθαριζω...πρεπει να βαλω καποιο καλο mouse padυπαρχουν ειδικα για λασερ η ειναι το ιδιο με τα οπτικα?keyboard microsoft το κλασικο ασπροκαι φυσικα η αγαπημενη μου τιμονιερα της logitech momo:inlove: Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelopas Μάρτιος 2, 2006 #143 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2006 Αυτο που δεν μου αρεσε στο ΜΟΜΟ ηταν η μικρη γωνια απο τερμα σε τερμα.Στο παιχνιδι πως ειναι? Πιστευω οτι πολλες φορες θα χρειαζοταν λιγο ακομα στριψιμο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Μάρτιος 2, 2006 #144 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2006 Δεν ξέρω εάν έχει αναφερθεί αλλά η centric multimedia που φέρνει τα Saitek έφερε και το πρώτο keyboard το eclipse. Link to comment Share on other sites More sharing options...
koumle Μάρτιος 2, 2006 #145 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2006 Microsoft Wireless MultiMedia Keyboard 1.0AMicrosoft Wireless Optical Mouse 2.0ALogitech RumblePad 2 GamepadLogitech Precision Gamepad Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Μάρτιος 3, 2006 #146 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2006 Αρχική απάντηση από ΛΑΜΠΡΟΣ πηρα microsoft laser mouse 6000πολυ καλο παντα με καλωδιο και αρκετα φθηνο.το εχω στο γραφειο ξυλινο αλλα ανα 2 μερες πιανει μακα ρε γμτ και ολο το καθαριζω...πρεπει να βαλω καποιο καλο mouse padυπαρχουν ειδικα για λασερ η ειναι το ιδιο με τα οπτικα...? Διαβασε απο την αρχη το thread και θα δεις οτι τα τελευταια laser μοντελα της LogitechG5-G7,εχουν προβλημα tracking σε ορισμενα mousepads,ειδικα σε αυτα με ματ επιφανεια.Aν θελεις να εισαι καλυμμενος κοιτα το Steelpad 5L αλλα να ξερεις οτι πρεπει να βαλειςβαθια το χερι στη τσεπη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Μάρτιος 11, 2006 #147 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2006 πηρα απο multirama 4D + SNS Padsurfers all round + απο ενα παιδι το inteli mouseoptical 1.1a σε μαυρο το οποιο παρεμπτιπτοντως εχει λιγο διαφορετικη μπογια στο κελυφος του που επιτρεπει καλυτερο κρατημα απο αυτη στο ασπρο, γενικα στην αισθηση ειναι πιο τραχια στην αφη η επιφανεια του ποντικιου, (οχι οπως του ασπρου που λιγο να ιδρωσει το χερι σου θα γλιστραει σαν χελι ) 24 ευρω απο multirama τα παραπανω highly recomended, το μονο παραπονα που εχω : 1) ειναι μαρκα steelpad 2) ειναι λιιιιγο μικρο αλλα για τους περισσοτερους θα ειναι μια χαρα 3) η 2η επιφανεια που ειναι και καλα smooth δεν κανει track καν 4) δεν κουνιεται με ΚΑΜΙΑ παναγια με το χαλακι το extra απο κατω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Μάρτιος 11, 2006 #148 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2006 Έπρεπε να έπαιρνες το 5LΤεραστία διαφορά από οιοδήποτε άλλοΕίναι απλά ασυναγώνιστο σε όσα Mouse pad δοκίμασα το G7 σε κανένα δεν είχα αυτή την τελεία υφή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Μάρτιος 11, 2006 #149 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2006 αντιγραφη του qpad και του xtrac hybrid ειναι το 5L λεμε,απλα το 5L παρεχει λιγο πιο ευαναγνωστη επιφανεια στα G5 και G7 απο αυτα τα 2, οχι πως ειναι κακο δεν λεω απλως προτιμαω κατι με λιγοτερο παχος και με αγρια στην υφη επιφανεια, εξαλλου οταν παρω επιτελους εκεινα τα πραματα απο perfomance pcs.com 90% θα φαει αλλαγη το 4D με το xray thunder9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιούνιος 9, 2006 #150 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2006 @Grunt GRΈχει βγει κανα firmware update για το G7??? Ξέρεις τίποτα??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Ιούνιος 11, 2006 #151 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2006 ΔΕΝ μπορεις να περασεις firmware σε μια συσκευη χωρις να χρησιμοποιησεις καλωδιο, simple as that Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Ιούλιος 2, 2006 #152 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2006 εχετε υποψιν σας κανα καλο headset για gaming??? απο μια γρηγορη ματια μαλλον παω για αυτο....PLANTRONICS GameCom PRO 1 USB PC Headset... τι λετε?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Ιούλιος 2, 2006 #153 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2006 H plantronics ειναι απο τις κορυφαίες εταιριες για τετοια ειδη. Μου φαινεται παράξενο που μπηκε και σε αυτό το χώρο. Απο που σκέφτεσαι να το παρεις ?Εγω ψαχνω να βρω το Fatal1ty headset της creative (http://www.creative.com/products/product.asp?category=437&subcategory=438&product=15196) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Ιούλιος 2, 2006 #154 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2006 ^Κοιτα απο ελλαδα δυσκολα τα πραγματα..η μαλλον το βρηκα γυρω στα 98ευρω...που ειναι αρκετα φραγκα....εκανα ψαχτικη στο ebay και το τσιμπησα με 57ευρα brand new....αλλα απο αποδοση μιλαμε για κορυφαιο headset για gaming και με usb που με διευκολυνει αφανταστα!!..παιζουν δυο μοντελα το gamecom 1 το οποιο ειναι γυρω στα 30ευρα και το gamecom 1 pro το οποιο ειναι τοπ.. http://www.plantronics.com/north_america/en_US/gaming/index.jhtml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιούλιος 2, 2006 #155 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2006 Αρχική απάντηση από gbak ^Κοιτα απο ελλαδα δυσκολα τα πραγματα..η μαλλον το βρηκα γυρω στα 98ευρω...που ειναι αρκετα φραγκα....εκανα ψαχτικη στο ebay και το τσιμπησα με 57ευρα brand new....αλλα απο αποδοση μιλαμε για κορυφαιο headset για gaming και με usb που με διευκολυνει αφανταστα!!..παιζουν δυο μοντελα το gamecom 1 το οποιο ειναι γυρω στα 30ευρα και το gamecom 1 pro το οποιο ειναι τοπ..http://www.plantronics.com/north_america/en_US/gaming/index.jhtml Εγώ τα παράγγειλα από ebay μονό με 54 (μαζί με μεταφορικά) Link to comment Share on other sites More sharing options...
giody Ιούλιος 4, 2006 #156 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2006 εγω εχω ενα πληκτρολογιο με πολλες συντομευσεις:πολυ καλοΚ Ενα απλο ποντικακι!!!Logitech g7!!!Απλα κορυφαίο!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE GOD Ιούλιος 5, 2006 #157 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2006 Logitech G5 and MX518 mouse's. Microsoft Multimedia keyboard Link to comment Share on other sites More sharing options...
bekris Ιούλιος 5, 2006 #158 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2006 LOGITECH Cordless Trackman Wheel !!!! και για games Link to comment Share on other sites More sharing options...
axlvaled Ιούλιος 15, 2006 #159 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2006 Logitech G15 keyboard. To apoloito gaming pliktrologio http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/US/EN,CRID=2166,CONTENTID=10717Den ksero an to exoun pei kai alloi gia to sigekrimeno alla to pliktrologio metraei apeira. Kostos giro sta 75-80 euro (mporei kai pio ftina) alla paidia milame gia piotita kataskeveis.Kai outos i allos ola ta MMORPG (wow, guilld wars) mporoun na xrisimopoiisoun tin lcd othoni tou keyboard (katevazontas to katalilo programa) kathos episis kai ola ta macro keys. Link to comment Share on other sites More sharing options...
axlvaled Ιούλιος 15, 2006 #160 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2006 Logitech G15 keyboard. To apoloito gaming pliktrologio http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/US/EN,CRID=2166,CONTENTID=10717Den ksero an to exoun pei kai alloi gia to sigekrimeno alla to pliktrologio metraei apeira. Kostos giro sta 75-80 euro (mporei kai pio ftina) alla paidia milame gia piotita kataskeveis.Kai outos i allos ola ta MMORPG (wow, guilld wars) mporoun na xrisimopoiisoun tin lcd othoni tou keyboard (katevazontas to katalilo programa) kathos episis kai ola ta macro keys. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.