Georgesod Φεβρουάριος 21, 2006 #122 Φεβρουάριος 21, 2006 Δώσε κανα link. Tο eshop απ΄ ότι βλέπω δεν το χει
Georgesod Φεβρουάριος 21, 2006 #124 Φεβρουάριος 21, 2006 Αρχική απάντηση από knight_77 [Σήμερα, στις 19:14] Το 2500 αντικατασταθηκε με αυτο Πακμαν παίζει με τους αναλογικούς αυτό
Maximus Φεβρουάριος 21, 2006 #125 Φεβρουάριος 21, 2006 Αρχική απάντηση από YDinopoulos Εγω θα το παρω απο τον Στρατο παντως. 40 ειναι μεν ακριβα, αλλα γ@μαει το pad ! Ναι το ρημάδι...Κάτσε να δούμε αν θα μας πάει καλά το CHL και βλέπουμε ;)
Qlim4X Φεβρουάριος 21, 2006 #126 Φεβρουάριος 21, 2006 παιδες μολις πηρα το steelpad 5L!!!ειναι απλα αψογο. η ηφι του ειναι τελια με το Mouse πανο...το εφερε το hac και μονο για αλλα 4 κοματια..... ειμαι ο ενας απο τους πεντε τυχχερους και η τιμουλα του ειναι στα 40 ευρο........
Qlim4X Φεβρουάριος 22, 2006 #127 Φεβρουάριος 22, 2006 παιδες θυματε κανεις πως κλοκαραμε το ποντικι???το Mouserate μου βγαζει 500mhz στο G7..... καλα ειναι???
GruntGR Φεβρουάριος 22, 2006 #128 Φεβρουάριος 22, 2006 με γειες καταρχην 500hz ειναι τελεια απο αποψη smoothness, αν και για να ειμαι ειλικρινης δεν εχω δοκιμασει κατι πανω απο 125hz/8ms και 200hz/5ms, στο ποντικι μου (ms intelimouseoptical 1.1a) με καταλληλη mobo μπορω να παω και 1000hz/1ms stable διαβασα καπου αλλα βαριεμαι να το ψαξω , το copperhead μπορεις να το ρυθμισεις για 1000hz αλλα δεν ειναι stable αποτι διαβασα σε ενα review, καπου στα 750hz το max βλεπεις στο mouserate, αφου εχει ιδιο σενσορα το copperhead με το G5/G7 υποθετω οτι το ιδιο ισχυει, μια χαρα ειναι τα 500/2ms be happy εμενα προσωπικα με ενδιαφερει να ειναι συγχρονισμενα τα hz της οθονης με τα hz του ποντικιου, με 125hz refresh rate εχω ελαχιστo tearing σε συγκριση με τα 100 + οτι η οθονη ειναι συγχρονισμενη με τα 125hz του ποντικιου υπαρχουν utilities για να πειραξουν τα hz του ποντικιου σου, οπως και πειραγματα στην registry με το χερι αλλα τετοια hacks θεωρουνται παρανομα σε αρκετα lans/διαγωνισμους και μπορει να παιχτει καμια μαμακια με το cpu usage και με τις αλλες συσκευες που ειναι συνδεδεμενες σε usb ( scanners, πολυμηχανηματα, flashακια κλπ ) οποτε δεν αξιζει να ασχοληθει καποιος, πιο σημαντικη ειναι η επιφανεια κυλισης απτο ιδιο το mouse imo
Qlim4X Φεβρουάριος 22, 2006 #129 Φεβρουάριος 22, 2006 thanks mateοσο για το steel pad απλα απεχτο!!!το μονο - ειναι η τιμη και η βρομα του πλαστικου για μια μερα.....ελπιζω να ειναι ανθεκτικο και στον χρονο γιατι δεν αξιζει αλιος τοσα λεφτα....επισεις ξερει κανεις ποσο αντεχει η μπαταρια στο G7...γιατι επαιζα για 3-4 ορες CS και επεσε μια γραμη....και τελευτεο πια ειναι η καλητερι φορτιση στο ποντικη normal or turbo???και στο θεμα ανταλακτικον...μπαταριες και pads (μαμα logi) που βρισκο???μπορω να βαλο αλα παντακια???
knight_77 Φεβρουάριος 23, 2006 #130 Φεβρουάριος 23, 2006 Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr thanks mate οσο για το steel pad απλα απεχτο!!! το μονο - ειναι η τιμη και η βρομα του πλαστικου για μια μερα..... ελπιζω να ειναι ανθεκτικο και στον χρονο γιατι δεν αξιζει αλιος τοσα λεφτα.... επισεις ξερει κανεις ποσο αντεχει η μπαταρια στο G7... γιατι επαιζα για 3-4 ορες CS και επεσε μια γραμη.... και τελευτεο πια ειναι η καλητερι φορτιση στο ποντικη normal or turbo??? και στο θεμα ανταλακτικον... μπαταριες και pads (μαμα logi) που βρισκο??? μπορω να βαλο αλα παντακια??? Το πηρα και εγω το 5L χθες και ειναι φοβερο Oσοι το θελουν, το εχουν φερει και τα Multirama στα 39 ευρο. Η μπαταρια στο G7 διαρκει 7-8 ωρες συνεχους χρησης. H turbo φορτιση ειναι για οσους εχουν συνδεδεμενο το ποντικι πανω στον υπολογιστη και η φορτιση της μπαταριας γινεται μεσα σε δυο ωρες. Η νορμαλ ειναι αν το εχεις συνδεδεμενο μεσω usb hub και η φορτιση διαρκει 10 ωρες. Για parts λογικα μπορεις να απευθυνθεις στην αντιπροσωπια της Logitech εδω Oktabit;)
HellhammeR Φεβρουάριος 23, 2006 #131 Φεβρουάριος 23, 2006 Knight το 5L μαζί με το mouse σου πως το αισθάνεσαι στον χειρισμό? Δηλαδή σε FPS παιχνίδια έχει βελτιωθεί καθόλου το AIM σου?
GruntGR Φεβρουάριος 23, 2006 #132 Φεβρουάριος 23, 2006 πληροφοριακα δεν ειναι μονο το aim που μπορει να βελτιωθει απο ενα καλο mouse + pad combo, ειναι και το Movement,δηλαδη πιο ακριβης στροφες 360 και 180 μοιρων, rocket jumps με ανεση circle strafing κλπ ενα καλο equipment επιτρεπει καλυτερο play αλλα δεν το προκαλει απο μονο του, πχ στο pc μου παιζουν τακτικα fps αλλα 3-4 ατομα, δεν σημαινει οτι επειδη παιζουνε με τα ιδια mouse+keyboard που παιζω κι εγω παιζουν το ιδιο feet απο logitech καινουργια λιγο απιθανο να βρεις, AFAIK μονο η razer δινει replacement feets για τα ποντικια της (ατιμο diamondback + exactmat combo ), μπορεις ομως να βρεις απο steelpad ( http://www.steelseries.com/products/steelgear/steelgear_padsurfer_logitech_g_series/information) η απο hyperglidez ( www.hyperglide.net ) αν εχεις paypal, συμφωνα με το site της hyperglide ΠΡΕΠΕΙ να βγαλεις τα μαμισια feet και να βαλεις τα αλλα στην θεση τους, αλλα γιατι ρωτας ? δεν ειναι σε καλη κατασταση τα δικα σου ??
knight_77 Φεβρουάριος 23, 2006 #133 Φεβρουάριος 23, 2006 Αρχική απάντηση από HellhammeR Knight το 5L μαζί με το mouse σου πως το αισθάνεσαι στον χειρισμό? Δηλαδή σε FPS παιχνίδια έχει βελτιωθεί καθόλου το AIM σου? Ακομα λογω του οτι το rig μου αναμενει καποια parts δεν το εχω δοκιμασει σε παιχνιδια.Απλα εβαλα το G7 πανω και η κυλιση του πανω στην επιφανεια ειναι αψογη.Οποιος σκεφτεται να το παρει να σιγουρευτει οτι εχει μεγαλο χωρο στο γραφειο του καθως ειναι τεραστιο! Περισσοτερες εντυπωσεις απο εβδομαδα
HellhammeR Φεβρουάριος 23, 2006 #134 Φεβρουάριος 23, 2006 Εννοείται πως άμα δεν υπάρχει το skill τι να τα κάνεις τα κορυφαία pads κια τα κορυφαία mice.
Qlim4X Φεβρουάριος 23, 2006 #135 Φεβρουάριος 23, 2006 Αρχική απάντηση από knight_77 Το πηρα και εγω το 5L χθες και ειναι φοβερο Oσοι το θελουν, το εχουν φερει και τα Multirama στα 39 ευρο. μεγιες!!! Αρχική απάντηση από GruntGRμπορεις ομως να βρεις απο steelpad ( http://www.steelseries.com/products/steelgear/steelgear_padsurfer_logitech_g_series/information) η απο hyperglidez ( www.hyperglide.net ) αν εχεις paypal, συμφωνα με το site της hyperglide ΠΡΕΠΕΙ να βγαλεις τα μαμισια feet και να βαλεις τα αλλα στην θεση τους, αλλα γιατι ρωτας ? δεν ειναι σε καλη κατασταση τα δικα σου ?? ξερεις που μπορω να βρω τα steelpads για το G7???(για ελλαδα) Αρχική απάντηση από HellhammeR Εννοείται πως άμα δεν υπάρχει το skill τι να τα κάνεις τα κορυφαία pads κια τα κορυφαία mice. ετσι ειναι οπως τα λες αν δεν εχεις τα skill το ποντικι και το mouse δεν κανει την διαφορα
knight_77 Φεβρουάριος 24, 2006 #136 Φεβρουάριος 24, 2006 Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr [Χθες, στις 21:43] ετσι ειναι οπως τα λες αν δεν εχεις τα skill το ποντικι και το mouse δεν κανει την διαφορα Μousepad:P
FrOsT Φεβρουάριος 28, 2006 #137 Φεβρουάριος 28, 2006 Έλιωσε το Microsoft Intellimouse explorerκαι τσίμπισα ένα Logitech MX518
knight_77 Φεβρουάριος 28, 2006 #138 Φεβρουάριος 28, 2006 Αρχική απάντηση από FrOsT Έλιωσε το Microsoft Intellimouse explorer και τσίμπισα ένα Logitech MX518 Πολυ καλη επιλογη
Qlim4X Φεβρουάριος 28, 2006 #139 Φεβρουάριος 28, 2006 sory παιδες..... Μπέρδεψα τα threads μεγιες στα ποντικάκια :whistling
Maximus Φεβρουάριος 28, 2006 #140 Φεβρουάριος 28, 2006 Alex my boy που απάντησες? Μάλλον για εδώ πήγαινε ε? http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=24693 :flower:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.