Jump to content

Με έχει πιάσει απελπισία!!!

forthnet

Recommended Posts

Ρε παιδιά θα μου σπάσουν τα νεύρα!!!!!!:mad::mad::mad::mad::mad:

Πήρα μια :067::067::067::067:Soundblaster Audigy 4 bulk από το Πλαίσιο και όταν την εγκατέστησα δε δούλευε η έξοδος ήχου(η πράσινη υποδοχή!!!)!!!!!!!!!!!!

Την πάω για service και παίρνω καινούργια,ίδιο μοντέλο και τώρα δε μου αναπαράγει σωστά τους ήχους...Δηλ.ο ήχος ακούγεται σιγανότερα και τα ηχεία κάνουν ένα αισθητό αλλά όχι εκνευριστικό μπούκωμα!!

Έχω συνδέσει τον Η/Υ με το στέρεο με καλώδιο από στέρεο(αρσενικό) σε μονοφωνικό left και right(auxiliary υποδοχή στέρεο και τα ρέστα...)και επιχρυσωμένο αλλά τίποτα!!!!!!! Δεν αντέχω,μου έρχεται να τον πετάξω απ'το παράθυρο!!!!!!!!!!!!

Εντωμεταξύ σ'ένα φίλο μου που σύνδεσα την κάρτα με τα ηχεία της οθόνης του,δουλεύει πολύ καλά!!!

Τί να κάνω??Μού έρχεται να πάω στο Πλαίσιο και να τουμπανιάσω τον πωλητή ή να φάω όλα τα μελομακάρονα που έχουν στην είσοδο!!!!!:101:

Δοκίμασε με άλλα ηχεία ή με ακουστικά.

Επίσης δοκίμασε να στέλνεις σιγανό ήχο στο stereo - στο 1/10 π.χ. της έντασης - δοκιμάζοντας ενίσχυση του ήχου από τα ρυθμιστικά του stereo.

Τζίφος φίλε Λούκι!!!

Τα ηχεία μπουκώνουν ακόμα και με τον πιο απαλό ήχο!!!

Δε φταίει το στέρεο αλλά ο ήχος που δίνει η κάρτα!!!

Να την πάω για σέρβις ή θα τραβολογιέμαι άδικα?

Η X-Fi είναι καλή επιλογή για κάποιον που θέλει μόνο ποιότητα και απλά να ανοίγει τα ηχεία του και να μη μπουκώνουν τόσο εύκολα???Έχει 130Ε(60Ε παραπάνω απ'την audigy4).

Μα γιατί βάζεις αμέσως σε διαδικασία αγοράς νέας κάρτας τον εαυτό σου? Ακόμα και με μουφέ onboard δεν θα έπρεπε να έχεις πρόβλημα.

Δοκίμασε με ένα ζευγάρι άλλα ηχεία ή απλά με ένα ζευγάρι ακουστικά. Αν έχει άλλη είσοδο ήχου το stereo δοκίμασε και αυτήν.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.