ison Ιανουάριος 26, 2005 Author #21 Ιανουάριος 26, 2005 Starcraft 2??Δειτε και θα καταλαβετε.Καταρχας εχω βαλει ερωτηματικα και δευτερον λεω ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ.Ο λογος που το εβαλα ετσι ειναι για να το δουνε οι starcraftαδες.Τσπ αρκετο off topic.
kIlGoRi Ιανουάριος 27, 2005 #22 Ιανουάριος 27, 2005 ρε ison μην τα παιρνεις οποιος ξερει να διαβαζει .... διαβαζει μια χαρα ειναι το thread σου ξερεις πως ενεργοποιεις mods απο το warhammer ?>
ison Ιανουάριος 27, 2005 Author #23 Ιανουάριος 27, 2005 Αρχική απάντηση από kIlGoRi ρε ison μην τα παιρνεις οποιος ξερει να διαβαζει .... διαβαζει μια χαρα ειναι το thread σου ξερεις πως ενεργοποιεις mods απο το warhammer ?> Εχεις δικιο kilgori Αναλυτικες πληροφοριες εχει το site της relic(δες το πρωτο link) Δεν ειναι και τπτ δυσκολο.Copy paste κανεις σε 2 φακελους του παινιδιου(δεν θυμαμαι τωρα ποιους) Επισης σε περιπτωση που δεν εχετε dsl(οπως εγω ) στο καινουργιο pc master εχουν τον map editor του warhammer. Δεν τον εχω δοκιμασει ακομα αλλα απο οτι διαβασα εχει μερικα bugs.
kIlGoRi Ιανουάριος 27, 2005 #24 Ιανουάριος 27, 2005 φαινεται λιγακι ζορικο αλλα θα το βρουμε ... αντε περιμενω πως και πως να το δοκιμασω !!!!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.