ison Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19, 2005 http://forums.relicnews.com/showthread.php?t=48223&page=1&pp=15Δειτε τι προσπαθουν να κανουν τα παληκαρια.Αν δεν τους κλεισει η blizzard και δεν το μ@μακισουν μπορει να βγει κορυφαιο.Τα μοντελα παντως ειναι πολυ καλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gl0bAlZer0 Ιανουάριος 19, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2005 όπου ακους πολλα κερασια κρατα και μικρό καλαθι,,, Με τι engine? Αν δεν Γα****ταν η Blizzard θα βλεπαμε starcraft 2....Tωρα ασχολείται με κάτι Ghost... Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyBeR_JiM Ιανουάριος 19, 2005 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2005 γιατι να τουσ γ@#@#σει η blizzard?Edit: Προσεχουμε τι γραφουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daffy Ιανουάριος 19, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2005 CyBeR_JiM, για να μην γραφεις ολη τη βρισια βαζεις *****... :devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kIlGoRi Ιανουάριος 25, 2005 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2005 ε καλα κανουν τα παλικαρια και βγαζουν mod σε ποια μηχανη γραφικων το κανουν ????γιατι αν ηταν να περιμενουμε απο την blizzard να κανει το starcraft 3d σωθηκαμε ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Ιανουάριος 25, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2005 Αρχική απάντηση από kIlGoRi ε καλα κανουν τα παλικαρια και βγαζουν mod σε ποια μηχανη γραφικων το κανουν ???? γιατι αν ηταν να περιμενουμε απο την blizzard να κανει το starcraft 3d σωθηκαμε ! Σε αυτη του warhammer 40000. Δεν θυμαμαι τωρα πως την λενε και βαριεμε να το τρεξω για να σου πω Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Ιανουάριος 25, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2005 Ενα prottos probe Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Ιανουάριος 25, 2005 Author #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2005 Terran starport Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Ιανουάριος 25, 2005 Author #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2005 Terran factory upgraded Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Ιανουάριος 25, 2005 Author #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2005 Protoss canon Ελπιζω να ειναι ενδεικτικες τιης δουλειας που κανουν...οι υπολοιπες μαζεμενες στο site τους Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιανουάριος 25, 2005 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2005 σε παρακαλω......δεν θελω να μου δειξεις αλλες φωτο.........ειμαι ετοιμος να ξανα εγκαταστησω το Starcraft 1 ......................εχω εξεταστικη........με αποτελειωσες........... :rant: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Ιανουάριος 25, 2005 Author #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2005 Αρχική απάντηση από greekfragma σε παρακαλω......δεν θελω να μου δειξεις αλλες φωτο.........ειμαι ετοιμος να ξανα εγκαταστησω το Starcraft 1 ......................εχω εξεταστικη........με αποτελειωσες........... :rant: Μα την παναγια αυτο σκεφτομουν και εγω την ωρα που ποσταρα...να παιξω λιγο starcraft και εχω και δουλεια αυριο ....οπα φευγω μολις εγινε install:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kagelar34 Ιανουάριος 26, 2005 #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2005 τι λέτε ρε τι σταρκραφτ και εγκατάσταση μεσ' την εξεταστική ....πάτε καλά....το Σταρκραφτ ρε?Εγώ δεν το έχω σβήσει ποτέ ....από τον Cyrix αυτό παίζω Link to comment Share on other sites More sharing options...
H.A.Balafoutre Ιανουάριος 26, 2005 #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2005 All time classic Strategy, StarCraft. Το πρώτο παιχνίδι που εγκατέστησα στο pc μόλις το πήρα. Το δεύτερο ήταν το Diablo. Το τρίτο ήταν και το μακρύτερο Quake3 Arena.Αναμένουμε.Πάντως επιδή η Blizzard North είναι υπο-υποκατάστημα της μαμάς Vivendi, έχουν πετάξει κόσμο και κοσμάκι από τις παλιές καραβάνες που δούλευαν. Και μιλάμε για ανθρώπους που έδοσαν την ψυχή τους για αυτά τα 3 παιχνίδια (StarCraft-Diablo-WarCraft) από τα καλύτερα στο είδος τους. Να δούμε αν οι καινούριοι θα συνεχίσουν ή θα καταστρέψουν αυτήν τη κληρονομιά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mobster Ιανουάριος 26, 2005 #15 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2005 Τι starcraft 2??? αυτό είναι mod του Warhammer40000. Καμία επαφή. Ένα warhammer δηλαδή με χαρακτήρες από starcraft. Πάντως το Dawn Of War είναι πολύ καλό, το καλύτερο RTS για μένα μέχρι στιγμής. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Ιανουάριος 26, 2005 Author #16 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2005 Αρχική απάντηση από Mobster Τι starcraft 2??? αυτό είναι mod του Warhammer40000. Καμία επαφή. Ένα warhammer δηλαδή με χαρακτήρες από starcraft. Πάντως το Dawn Of War είναι πολύ καλό, το καλύτερο RTS για μένα μέχρι στιγμής. Σε ευχαριστω που το διευκρινισεις διοτι δεν το ειχα καταλαβει. ΜΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ? Απλα το εβαλα ΚΑΙ ΚΑΛΑ σαν τιτλο για να το δουν οσοι ενδιαφερονται.Λες να μην ξερω τι ποσταρω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Ιανουάριος 26, 2005 Author #17 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2005 Αρχική απάντηση από kagelar34 τι λέτε ρε τι σταρκραφτ και εγκατάσταση μεσ' την εξεταστική ....πάτε καλά....το Σταρκραφτ ρε?Εγώ δεν το έχω σβήσει ποτέ ....από τον Cyrix αυτό παίζω Οντως ειμαι απαραδεκτος αλλα μετα απο τοσα format βαριουμουν να το εγκαταστησω παλι.Το παιχνιδι το εχω λιωσει ετσι κι αλλιως στο battlenet τοσο πολυ ωστε να πιστευω οτι η cpu και η vga πλεον το εχουν αποθηκευσει σε εσωτερικη μνημη και δεν χρειαζεται install!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kIlGoRi Ιανουάριος 26, 2005 #18 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2005 χεχεχ τι λετε ρε παιδια μπραβο τα παλικαρια πολυ καλη δουλεια !!! το εχουν τελειωσει η στα αρχικα ειναι ακομη ??? ενταξει οχι και το καλυτερο strategy το warhammer !!!! καλο ειναι αλλα μη θεοποιουμε και τα παντα Link to comment Share on other sites More sharing options...
kender Ιανουάριος 26, 2005 #19 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2005 Η blizz καλά θα κάνει να αφήσει τα ghost και τα wow και να κάνει κανενα diablo 3 κανένα starcraft 2 να έχουμε και εμείς τα παιζάκια κάτι να παίζουμε:baby::baby: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mobster Ιανουάριος 26, 2005 #20 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2005 Αρχική απάντηση από ison Σε ευχαριστω που το διευκρινισεις διοτι δεν το ειχα καταλαβει. ΜΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ? Απλα το εβαλα ΚΑΙ ΚΑΛΑ σαν τιτλο για να το δουν οσοι ενδιαφερονται.Λες να μην ξερω τι ποσταρω? Δεν σε δουλεύω, ο τίτλος σου είναι παραπλανητικός Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.