Jump to content

Starcraft 2??Δειτε και θα καταλαβετε.

ison

Recommended Posts

http://forums.relicnews.com/showthread.php?t=48223&page=1&pp=15

Δειτε τι προσπαθουν να κανουν τα παληκαρια.

Αν δεν τους κλεισει η blizzard και δεν το μ@μακισουν μπορει να βγει κορυφαιο.

Τα μοντελα παντως ειναι πολυ καλα.

Αρχική απάντηση από kIlGoRi

ε καλα κανουν τα παλικαρια και βγαζουν mod σε ποια μηχανη γραφικων το κανουν ????

γιατι αν ηταν να περιμενουμε απο την blizzard να κανει το starcraft 3d σωθηκαμε !

Σε αυτη του warhammer 40000. Δεν θυμαμαι τωρα πως την λενε και βαριεμε να το τρεξω για να σου πω :p

Αρχική απάντηση από greekfragma

σε παρακαλω......δεν θελω να μου δειξεις αλλες φωτο.........ειμαι ετοιμος να ξανα εγκαταστησω το Starcraft 1 ......................εχω εξεταστικη........με αποτελειωσες...........:o

:rant:

Μα την παναγια αυτο σκεφτομουν και εγω την ωρα που ποσταρα...να παιξω λιγο starcraft και εχω και δουλεια αυριο ....οπα φευγω μολις εγινε install:):p

All time classic Strategy, StarCraft. Το πρώτο παιχνίδι που εγκατέστησα στο pc μόλις το πήρα. Το δεύτερο ήταν το Diablo. Το τρίτο ήταν και το μακρύτερο Quake3 Arena.

Αναμένουμε.

Πάντως επιδή η Blizzard North είναι υπο-υποκατάστημα της μαμάς Vivendi, έχουν πετάξει κόσμο και κοσμάκι από τις παλιές καραβάνες που δούλευαν. Και μιλάμε για ανθρώπους που έδοσαν την ψυχή τους για αυτά τα 3 παιχνίδια (StarCraft-Diablo-WarCraft) από τα καλύτερα στο είδος τους.

Να δούμε αν οι καινούριοι θα συνεχίσουν ή θα καταστρέψουν αυτήν τη κληρονομιά.

Αρχική απάντηση από Mobster

Τι starcraft 2??? αυτό είναι mod του Warhammer40000. Καμία επαφή. Ένα warhammer δηλαδή με χαρακτήρες από starcraft.

Πάντως το Dawn Of War είναι πολύ καλό, το καλύτερο RTS για μένα μέχρι στιγμής.

Σε ευχαριστω που το διευκρινισεις διοτι δεν το ειχα καταλαβει.:jump::getlost:

ΜΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ?:D

Απλα το εβαλα ΚΑΙ ΚΑΛΑ σαν τιτλο για να το δουν οσοι ενδιαφερονται.Λες να μην ξερω τι ποσταρω?

Αρχική απάντηση από kagelar34

τι λέτε ρε τι σταρκραφτ και εγκατάσταση μεσ' την εξεταστική ....πάτε καλά....το Σταρκραφτ ρε?

Εγώ δεν το έχω σβήσει ποτέ ....από τον Cyrix αυτό παίζω

Οντως ειμαι απαραδεκτος αλλα μετα απο τοσα format βαριουμουν να το εγκαταστησω παλι.Το παιχνιδι το εχω λιωσει ετσι κι αλλιως στο battlenet τοσο πολυ ωστε να πιστευω οτι η cpu και η vga πλεον το εχουν αποθηκευσει σε εσωτερικη μνημη και δεν χρειαζεται install!!!

χεχεχ τι λετε ρε παιδια μπραβο τα παλικαρια πολυ καλη δουλεια !!! το εχουν τελειωσει η στα αρχικα ειναι ακομη ??? ενταξει οχι και το καλυτερο strategy το warhammer !!!! καλο ειναι αλλα μη θεοποιουμε και τα παντα

Αρχική απάντηση από ison

Σε ευχαριστω που το διευκρινισεις διοτι δεν το ειχα καταλαβει.:jump::getlost:

ΜΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ?:D

Απλα το εβαλα ΚΑΙ ΚΑΛΑ σαν τιτλο για να το δουν οσοι ενδιαφερονται.Λες να μην ξερω τι ποσταρω?

Δεν σε δουλεύω, ο τίτλος σου είναι παραπλανητικός

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.