Jump to content

κάηκε?

Anexitilos

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Ηι στο φορουμ

Παιδιά θέλω μια ιδέα ή πρόταση ή γνώμη ή μια κουβέντα τελοσπάντων...

Έχώ στα χέρια μου ένα απολίθωμα κάρτας Gforce 4 mx440 128mbs η οποία δούλευε κανονικά μέχρι που ξαφνικά...σταμάτησε να δουλέυει! Κάνει το εξής όταν σβήσω τους drivers και κάνω επανακίνηση τα windows την αναγνωρίζουν αλλά όταν πάω να ανεβάσω λίγο την ανάλυση μαυρίζει η οθόνη και κάνει restart. Στο restart δείχνει κανονικά το φώρτωμα του bios καθώς και to λογότυπο των windows (που φορτώνει μια μπάρα) όταν μπώ στο σημείο που πρέπει να κάνω κλικ για login εκεί τρώει crash και restart και παλι τα ίδια.

Drivers έχω περάσει αυτούς που υπήρχαν στη συσκευασία καθως δοκίμασα και τους τελευταίους από το site της nvidia.

Μάλλον έχει καεί έτσι? υπάρχει κάτι που μπορώ να δοκιμάσω πχ bios update? ή οτιδήποτε άλλο?

ΥΓ σε safe mode δουλεύει κανονικά... αλλά τι να το κάνω?

Ευχαριστώ

απ οτι καταλαβα τα φτυνει οταν ανεβαζεις/ μπαινεις σε μεγαλη αναλυση ετσι?... Πιθανοτατα τα εφτυσε η καρτα η οποια θα εχει τα χρονακια της.. :) δοκιμασε την και σε αλλο συστημα αλλα δεν πιστευω

το δοκίμασα και σε άλλο pc με ακριβώς τα ίδια αποτελέσματα.

Υπάρχει κάτι που μπορώ να δοκιμάσω? δεν με ενοχλεί αν πάθει τπτ χειρότερο η κάρτα ας την καταστρέψω και τελείως αρκεί να μη βάλω σε κίνδυνο το συστημά μου.

Κάθε πειραματισμός ευπροσδεκτος

H καρτα δεν εχει καει, απο τη στιγμη που οπως μας λες μπαινεις κανονικα σε safe mode.. απλα η καρτουλα πρεπει να ειναι λιγο ταλαιπωριμενη.. :101:

Δοκιμασε το εξης:

My Computer/Properties/Advanced/Performance Settings/Adjust for best performance τσεκαρε το μηπως και σου παιξει.

όταν λέμε ταλαιπωρημένη...???(τι εννοείς και πιο το γιατρικο?). Το γεγονός είναι ότι κάρτα δούλευε άψογα χωρίς το παραμικρό πρόβλημα κα όλα συναίβησαν μια μέρα όπου κρασαρε και έκανε ρεσταρτ. όταν το βάλω σε safe mode ή σε ανάλυση 640-480 δουλεύει "ρολόι" όταν του περάσω drivers ή του πάω την ανάλυση 1024-768 τότε αρχίζουν τα ρεσταρτ

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.