Jump to content

ASROCK 939 ΠΑΙΔΕΣ ΚΟΛΛΗΣΑ HELP!!!

amdfreak

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 43
  • Created
  • Last Reply

TΑ μπέτα έχουν κατά περίπτωση τελό cold boot. Από systool έδωσες 1.50 και το πήρε. Πολύ αμφιβάλλω. Πάρε πολύμετρο. Δεν πιστεύω ότι μπορεί να παρακάμψει το ΒΙΟΣ το systool. Βάλε πολύμετρο στο vcore να δεις τι γίνεται . Η μητρική δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα μέχρι και 274. Αν δεν ποστάρει τότε φταίει κάτι άλλο (επεξεργαστής) Τα μοντ είναι πολύ εύκολα

Βρεθηκε Λύση........

Το μοναδικο πραγμα που δεν ειχα κανει ηταν να βάλω το owbetabios1.

τα ειχα δοκιμασει ολα τα ΒΕΤΑ εκτος το πρωτο,ειχα βαλει το 2 ΒΕΤΑ αλλα το εβγαλα γιατι στο post δεν ελεγε σωστες συχνοτητες....

Το μωρο ανεβαινει μεχρι 2650 325*8 με default 1.45.

Oποιος δομικάσει να βαλει ΒΕΤΑ1 ΒΙΟS για Ε6 Venice να ξερει οτι reset apo Windows δεν bootαρει,απλα κανεις turn off και turn on.

Τελικα τα 65€(asrock) και 195€(amd3500+) για αναβάθμιση αξίζει μεχρι και το τελευταιο €uro.

Α ρε κ@λόφαρδε -μετά συγχωρήσεως κιόλας - λέω εγώ. Εμένα κανένα μπέτα δε με είχε αφήσει σε ησυχία. Μα κανένα. Ίσως να φταίει που στο σόκετ Α λόγω VIA δεν είχα μάθει στα cold boot problems και να με πείραξαν ιδιαίτερα αλλά τα είχα δοκιμάσει όλα και μου είχαν σπάσει τα νεύρα. Φίλε αφού ξεπέρασες αυτό το σκόπελο may the force be with you. Όρμα για μοντάκια για vcore γιατί μπορεί να έχεις κι άλλο από τον επεξεργαστή

amdfreak ...μας φρίκαρες! :023:

καλά έκανες και το παίδεψες και βρήκες άκρη - με μεράκι και υπομονή όλα γίνονται

κάνε τώρα και το vcore mod να πας ψηλότερα..

(και εγώ πάντως, όπως και ο schumi, δεν μπορέσαμε να την πάμε σε 300htt - μπράβο)

Η μητρική μπορεί να δώσει πολύ καλά αποτελέσματα, και να κάνει θαύματα για τα λεφτά της, αν την ψάξεις λίγο τη δουλειά

ΓΙΑ ΔΟΚIΜΑΣΕ ΚΑΙ ΕΣΎ ΜΕ ΤΑ BETA...

ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΠAΝΤΩΣ ΔΕΝ ΠAΕΙ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΑΠΌ 240 HHT ΜΕ ΤΟ DEFAULT ΡΕΎΜΑ ΤΟΥ ΒΊΟS

http://www.ocworkbench.com/2005/asrock/bios/OCWBeta2.zip

http://www.ocworkbench.com/2005/asrock/bios/ocwbeta3.zip

emena με το οφισιαλ 1,5 δεν παει πανω απο 240 με το συστημα της υπογραφης!θα βαλω τα μπετα και 8α σας πω εντυπώσεις

Πριν αρχισεις γνωμη μου ειναι να βαλεις τα systools και να δωσεις απο windows λιγα γκαζια να δεις αν ο Μικρος ανεβαινει. Μετα βαλε Beta 1 χαμήλωσε τα timings από τiς μνήμες..(166)ρίξε το HHT στο 600..δώσε ρεύμα Manual 1.45(max)...και βάλε High στο voltage από τοις μνήμες.....Κλεισε kai το cool n quiet.

σιγουρα θα ανεβεις.

απλα να ξερεις οτι θα βρεις τοιχο κοντα στο 2520 με 1.45 ρευμα...(εκτος αν πας σε Vcore Mod)

Εγω παντως δεν την κανω την μοντα (οχι ακομα τουλαχιστον).

Τα Beta bios δεν κανουν restart......μη σε μπερδευει αυτο (ουτε απο bios ουτε απο windows απλα κανεις shut down...)

παιδεψε το λιγο...

Good luck man......

Το να ειναι το Stepping τοσο χαλια??? τι να σου πω......για να κανεις και κατι τελευταιο ,ετσι για να πεις οτι τα δοκιμασες ολα,βρες καποιον φιλο σου με 939 και δοκιμασε το και εκει.....αν δεν......τοτε εισαι απο τους λιγους ατυχους που επεσε σε σκαρτη φουρνια(stepping)...

Εκτος αν καποιος guru απο τα παιδια του Forum μπορεσει και σου δωσει καποια λυση.....

δεν ξέρω αν τα έχεις κάνει ήδη...

στο bios: overclock mode: cpu,pci async και δώσε την τιμή 101 στο pci

CPU-NB Link και ΝB-SB Link, βάλε την τιμή 600 (ΗΤ:3x)

Δώσε και High στο dram voltage, και βάλε και διαιρέτη 166 στις μνήμες για αρχή

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.