Jump to content

Ασύρματη μετάδοση DVI σήματος PC σε TV

assasine

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Συμφορουμίτες καλημέρα.

Θέλω να μεταδώσω ασύρματα σήμα από την DVI έξοδο της κάρτας γραφικών σε LCD TV που έχει είσοδο DVI. Γνωρίζεται αν υπάρχει κάποια συσκευή που το κάνει;

Εναλλακτικά, μπορεί να μπεί καλώδιο DVI που να καλύπτει απόσταση περίπου 10μ;

Για το ασυρματο πολυ φοβαμε οτι προς το παρον δεν υπαρχει κατι, αλλα για 10μετρα καλωδια DVI-DVI ξερω οτι υπαρχουν αλλα ειναι πολυ ακριβα. Κανε ενα ψαξιμο και θα βρεις αρκετα μαγαζια που εχουν αλλα απο οτι εχω δει οι τιμες ειναι φωτια.

Ασύρματα δεν γίνεται.

Καλώδια 10m υπάρχουν και δεν είναι τόσο ακριβά (τάξη μεγέθους 40-50 € αν θυμάμαι καλά - μπορεί και φθηνότερα - μιλάμε πάντα για καλή ποιότητα).

Πρόκειτε για ένα γνωστό μου.

Δοκίμασε ασύρματα με αναλογική μετάδοση αλλά η ποιότητα της εικόνας δεν τον ικανοποίησε.

Μάλλον θα αναγκαστεί να βάλει καλώδιο. Σε αυτή την απόσταση υπάρχει αισθητή απώλεια ποιότητας στην απεικόνιση; Ξέρετε κάποιο συγκεκριμένο καλώδιο που έχει λίγες απώλειες;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.