N1K Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20, 2005 το προβλημα παρουσιαστηκε χτες οταν χαθηκε το δεξι shift. τωρα επεκταθηκε και στο αριστερο αλλα και στα 2 ctrl!! προσπαθησα να ξαναβαλω οδηγους αλλα τπτ. το πληκτρολογιο ειναι το wireless desktop elite keyboard. οι επαναφορτιζομενες ειναι full. δεν ειχα ποτε παρομοιο προβλημα με πληκτρολογιο και εχω φαει φρικη λεμε! εκανα ενα scan με το ad-aware αλλα τπτ. σε λιγο τελειωνει και το thorough scan στο avast αλλα δεν νομιζω να βρει κατι..ευτυχως υπαρχει η προσωρινη λυση με το on-screen keyboard των win και κανω κουτσα-στραβα τη δουλεια μου..καμια βοηθεια?
yanni Δεκέμβριος 20, 2005 #2 Δεκέμβριος 20, 2005 Φτιάξε δισκέτα DOS και κάνε boot με αυτήν.Στο DOS γράψε EDIT + Enter και μέσα στο πρόγραμμα δοκίμασε το πληκτρολόγιο. Αν έχεις προβλήματα και σε DOS τότε έχει πρόβλημα το πληκτρολόγιο.
kerneld Δεκέμβριος 20, 2005 #3 Δεκέμβριος 20, 2005 Αν αναφέρεσαι στο desktop elite της Microsoft, μάλλον τα κακάρωσε γενικώς.Παθών και εγώ ο ίδιος με το ίδιο μοντέλο που τίναξε πέταλα στα καλά του καθουμένου μετά από 20 μήνες ελαφριάς χρήσης στο σπίτι. Πρώτα το πληκτρολόγιο και μετά από 4 μήνες και το ποντίκι. :084: Το άσχημο, όταν το αγόρασα από το Πλαίσιο ερχόντουσαν με ένα χρόνο εγγύηση.Πριν μια βδομάδα τα τίναξε και ένα αντίστοιχο σετ ενός συναδέλφου. (μπράβο ποιότητα η MS!!!!)Συμβουλή μου, το επόμενο σετάκι σου να είναι Logitech (έχουν 5ετή εγγύηση). Και κράτα και την απόδειξη καλού κακού. Α, και πάντα να έχεις και ένα συμβατικό για ρεζέρβα.
N1K Δεκέμβριος 20, 2005 Author #4 Δεκέμβριος 20, 2005 ναι γι αυτο της ms λεω. πριν το πλακωσω στις σφαλιαρες σκεφτηκα την εξυπηρετηση πελατωνε! ετσι μου ειπαν οτι με μια φορμα που θα συμπληρωσω και θα τους στειλω πισω με email θα σταλει το καινουριο desktop της επιλογης μου ["εκτος απο bluetooth λογω μεγαλης διαφορας στην τιμη"] με courrier. ολα αυτα ενω θα εχω το desktop επειδη αυτη την περιοδο δεν εχω 2ο.. πολυ εξυπηρετικοι. μπραβο τους. μενει να δουμε ποσο θα κανει για να ερθει το καινουριο
mikelamar Δεκέμβριος 23, 2005 #5 Δεκέμβριος 23, 2005 Καλωδιάκι forever...αλλωστε το κοπανας και το σπας οτι ωρα θες...χωρις να κανεις κηδεια...του δινεις κ μια και παει απο εκει που ηρθε!!!
YiannisM Δεκέμβριος 23, 2005 #6 Δεκέμβριος 23, 2005 Δώστου μια ευκαιρεία βγάζοντας και βάζοντάς του ξανά τις μπαταρίες (μετά από 2-3 λεπτά)...Ώστε έτσι με τα elite, ε;;Δηλαδή να το περιμένω κι εγώ όπου νά 'ναι;; :076:
Orthodox Δεκέμβριος 23, 2005 #7 Δεκέμβριος 23, 2005 Τι να σου κάνει, θέλει και αυτό το service pack του.. Logitech την άλλη φορά λοιπόν + ένα απλό για ώρα ανάγκης...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.