Jump to content



προβλημα με πληκτρολογιο. επειγον!


N1K

Recommended Posts

το προβλημα παρουσιαστηκε χτες οταν χαθηκε το δεξι shift. τωρα επεκταθηκε και στο αριστερο αλλα και στα 2 ctrl!! προσπαθησα να ξαναβαλω οδηγους αλλα τπτ. το πληκτρολογιο ειναι το wireless desktop elite keyboard. οι επαναφορτιζομενες ειναι full. δεν ειχα ποτε παρομοιο προβλημα με πληκτρολογιο και εχω φαει φρικη λεμε! εκανα ενα scan με το ad-aware αλλα τπτ. σε λιγο τελειωνει και το thorough scan στο avast αλλα δεν νομιζω να βρει κατι..

ευτυχως υπαρχει η προσωρινη λυση με το on-screen keyboard των win και κανω κουτσα-στραβα τη δουλεια μου..

καμια βοηθεια?

Link to comment
Share on other sites

Φτιάξε δισκέτα DOS και κάνε boot με αυτήν.

Στο DOS γράψε EDIT + Enter και μέσα στο πρόγραμμα δοκίμασε το πληκτρολόγιο. Αν έχεις προβλήματα και σε DOS τότε έχει πρόβλημα το πληκτρολόγιο.

Link to comment
Share on other sites

Αν αναφέρεσαι στο desktop elite της Microsoft, μάλλον τα κακάρωσε γενικώς.

Παθών και εγώ ο ίδιος με το ίδιο μοντέλο που τίναξε πέταλα στα καλά του καθουμένου μετά από 20 μήνες ελαφριάς χρήσης στο σπίτι.

Πρώτα το πληκτρολόγιο και μετά από 4 μήνες και το ποντίκι. :084:

Το άσχημο, όταν το αγόρασα από το Πλαίσιο ερχόντουσαν με ένα χρόνο εγγύηση.

Πριν μια βδομάδα τα τίναξε και ένα αντίστοιχο σετ ενός συναδέλφου. (μπράβο ποιότητα η MS!!!!)

Συμβουλή μου, το επόμενο σετάκι σου να είναι Logitech (έχουν 5ετή εγγύηση). Και κράτα και την απόδειξη καλού κακού. Α, και πάντα να έχεις και ένα συμβατικό για ρεζέρβα.

Link to comment
Share on other sites

ναι γι αυτο της ms λεω. πριν το πλακωσω στις σφαλιαρες σκεφτηκα την εξυπηρετηση πελατωνε! ετσι μου ειπαν οτι με μια φορμα που θα συμπληρωσω και θα τους στειλω πισω με email θα σταλει το καινουριο desktop της επιλογης μου ["εκτος απο bluetooth λογω μεγαλης διαφορας στην τιμη"] με courrier. ολα αυτα ενω θα εχω το desktop επειδη αυτη την περιοδο δεν εχω 2ο.. πολυ εξυπηρετικοι. μπραβο τους. μενει να δουμε ποσο θα κανει για να ερθει το καινουριο

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.