vgiozo Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19, 2005 τώρα το βράδυ που μπήκα στο φόρουμ παρατήρησα μερικές αλλαγές... ...στην οριζόντια μπάρα χάθηκε η επιλογή "todays posts", "quick links" και αντικαταστάθηκε απο "new posts", "mark forums read", "open buddy list"... Μετά απο επικοινωνία με τον SLN που με διαβεβαίωσε ότι γι αυτόν η οριζόντια μπάρα δεν είχε αλλάξει δοκίμασα να ανοίξω τη σελίδα με τον explorer μπας κι ήταν κανα περίεργο του firefox... ...μόλις άνοιξα τη σελιδα είδα τους χαμένους συνδεσμους και τη μπάρα στη προηγούμενη μορφή της...(εικόνα1) μετά την σύνδεση, ο explorer μου παρουσίασε την αλλαγμένη μπάρα, όπως την περιέγραψα παραπάνω (εικόνα2)...τί τρέχει; Δαιμονίστηκε o υπολογιστής; Να σημειώσω ότι το ίδιο ακριβώς παρατήρησα με το adslgr...μόνο που εκεί εμφανίζονται οι νέες επιλογές στα ελληνικά... σήμερα το απόγευμα δοκιμαζα πολλά διαφορετικά antivirus - firewall σε διάφορους συνδυασμούς προσπαθώντας να πετύχω τον ιδανικό συνδυασμό για ταχύτερη απόκριση του υπολογιστή και προστασια... Εγκατέστησα το Kaspersky Internet Security 2006 beta .244, το look'n'stop, το kerio winroute firewall, το NOD32, το Lavasoft Personal firewall κα και κατέληξα στον συνδυασμό nod-sygate... ...καθόλη αυτην τη σειρά απεγκαταστάσεων χρησιμοποιούσα το your uninstaller pro 2006 και το registry optimizer 2006 για τη διόρθωση της registry και την απομάκρυνση κάθε αναφοράς στα απεγκατεστημένα προγράμματα ώστε να αποφευχθεί η πιθανότητα κρασαρίσματος... Οταν άνοιξα τον firefox μετά την τελευταία εγκατάσταση δεν ήθελε να συνδεθει τα 2 πρώτα λεπτά, ουτε κανένα άλλο πρόγραμμα, μετά κάτι έπαθε η σύνδεση ή ό,τι κι αν ήταν που την μπλόκαρε και απέκτησα πρόσβαση... Τί λετε να φταίει; Μπορεί ίσως να έχει να κάνει με τη παραπάνω διαδικασία γι αυτό και την ανέφερα, μήπως βοηθήσει... Μπορεί να μην είναι εδώ η κατάλληλη θέση του νηματος αυτού, αλλά μου φάνηκε αρκετά α΄κυρο για να μπεί αλλού αρχικά...
vgiozo Δεκέμβριος 20, 2005 Author #2 Δεκέμβριος 20, 2005 Λοιπόν το βρήκα...δεν ήταν τίποτε άλλο απο την επιλογή "stealth" στο firewall που προκαλούσε αυτή τη συμπεριφορά...
Hemispasm1442169066 Δεκέμβριος 20, 2005 #3 Δεκέμβριος 20, 2005 cool thanx for letting us know - οχι τιποτα αλλο αλλα εβλεπα το τεχνικο τομεα να τρεχει και να μη φτανει
vgiozo Δεκέμβριος 20, 2005 Author #4 Δεκέμβριος 20, 2005 συγγνώμη πάντως αν προκάλεσα άθελά μου αναστάτωση βραδιάτικα κι έβαλα μερικούς να ψάχνουν να βρούν αν τρέχει κάτι με την ιστοσελίδα (vbulletin ή ξέρω γώ τί --δεν ξέρω--)...δεν μου πέρασε όμως καθόλου απο το μυαλο αρχικά μέχρι που σε μια ιστοσελίδα έκανα μια αναζήτηση και μου έβγαλε σφάλμα κι οτι μπορεί να ευθύνεται η ρύθμιση του firewall ή proxy...τότε μού' κοψε και το δοκίμασα...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.