r1ddl3r_1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19, 2005 πηρα κ γω την μεγαλη αποφαση να ασχοληθω μ'αυτο τον τομεα.θελω να τουμπανιασω την 5600ΧΤ μου(οσο γινεται) κ κατεχω κ το riva tuner.ενα μικρο οδηγο για ν'αρχισω σωστα,να χρησιμοποιω το rivatuner,κ γενικα πως να κανω το overclocking γτ ειμαι τελειως ασχετος στον συγκεκριμενο τομεα.ευχαριστω εκ των προτερων για την οποιαδηποτε βοηθεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
r1ddl3r_1 Δεκέμβριος 19, 2005 Author #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2005 βασικα κατι βρηκα μονος μου απλα εχω ενα προβλημα.οσο κ ν'ανεβαζω τα freq κ τα κανω τεστ συνεχεια μου λεει πως απετυχαν.χρησιμοποιω τα DHzer0point 0.8195 drivers.τι μπορει να φταιει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
varelasj Δεκέμβριος 20, 2005 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2005 Υπαρχει προβλημα στο riva και δεν περναει ποτε το τεστ αναλογα την περιπτωση. Στην πρωην μου καρτα δεν το περναγε ακομα και underclock να την ειχα. Ετσι μεσα απο τη reg του riva εκλεισα το check, και οτι χρονισμους του εβαζα τις επερνε μπορουσε δε μπορουσε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
r1ddl3r_1 Δεκέμβριος 20, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2005 κ πως κλεινεις το check του riva??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.