Jump to content

MSI K8N SLI PLATINUM>>SLI???>>NO!!!

Necro

Recommended Posts

ως γνωστόν είχα πολλά προβλήματα με το pc μου , από τη στιημ΄γ που έστησα το SLI, και είμαι 3 βδομάδες χωρίς pc... το πρόβλημα τελικά ίσως βρίσκεται στο sli switch card το οποίο στερεώνεται με ένα γαντζάκι, και όταν το γύρισα για να αλλάξω το sli mode σε SLI{από non SLI} αυτό πετάχτηκε...σύμφωνα με τον ''μαστορα'' από πίσω υπήρχε μια μικρή ασφάλεια που έσπασε και χάθηκε μέσα στο κουτί αφού ήταν μικρή...ο ίδιος λέει πως έκανε μία πατέντα σα της ασφάλειας με αποτέλεσμα να έχει στερεωθεί γερά όπως μου είπε...ωστόσο το γαντζάκι δε μπορεί να γυρίσει με αποτέλεσμα το SLI στη μητρική μου να έχει αχρηστευθεί!!! :mad: :011: {είναι αυτό που μου λέγαν....αν δε κάψεις :074: δε θα μάθεις :115: ...αλλά τελικά γλύτωσα το κάψιμο!!! :101: }, όχι βέβαια πως θα ξαναδοκιμάσω για καιρό SLI, αν μη τι άλλο όχι χωρίς το digital sli{χωρίς χειροκίνητη επέμβαση αλλαγή σε sli mode!}.......αν υποθέσουμε πως η μητρική μου δεν έχει άλλο πρόβλημα{μου βγάζε μπλε οθόνες μία στο τόσο και όταν πεταγόταν το γαντάκι δεν επαιζε η κάρτα γραφικών} τι να κάνω μετά τις 15 Γενάρη που ανοίγουν ξανά οι αντιπροσωπείες???να τους πω την ιστορία μου?θα μπορέσουν να το φτιάξουν αυτό, έστω και επί πληρωμής?{θα είμαι με τη πατέντα μέχρι τότε}

όπως κατλαβαίνετε, το να πάρω νέα μητρική, αν και μπορώ, θα με πάει πολύ πίσω γιατί παρότι ίσως να τελειώσουν τα προβληατα, δε θα μπορέσω να κάνω άλλα πράγματα

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.