unseen Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18, 2005 Aκομη ενα μονοβαθμιο Οι φωτος ειναι clickable. Απο μεσα κιαλλη Φιλτρακι ρευματος Power On! 2x16 lcd parallel Παιδια σας ευχαριστω που μου εμπιστευεστε τα χρηματα σας. Προσπαθω να μην σας αφησω παραπονεμενους. Kender Μεγεια σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lordelesar Δεκέμβριος 18, 2005 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2005 Με τέτοια κοθκλιά που φτιάχνεις πως να μην σε εμπιστευτούμε? Κάνεις κι εμάς που παλεύουμε για ένα απλό watercooling να σκεφτόμαστε πιο extreme καταστάσεις. Παρόλο που δεν ξέρω πολλά από extreme cooling, η προσοχή στη λεπτομέρεια που βλέπω από τις εικόνες αξίζει ένα μεγάλο μπράβο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Δεκέμβριος 18, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2005 Τhanksμπα...δεν ειναι και τοσο extreme τελικα... Σαν να βαζεις μια υδροψυξη ειναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShadowReaper Δεκέμβριος 18, 2005 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2005 Πόσο κόστισε η όλη κατασκευή; Link to comment Share on other sites More sharing options...
DennisK Δεκέμβριος 18, 2005 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2005 μπα...δεν ειναι και τοσο extreme τελικα... Σαν να βαζεις μια υδροψυξη ειναι. Φλορέψανε και τα φρέον....Αχχχχ που φτάσαμε... να πρέπει να έχεις τετραβάθμιο για να πεις οτι έχω κάτι extreme.... :069: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.