Jump to content

τροφοδοτικο για συστημα.Chieftec?

abcba

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

γεια σας!

->Τι τροφοδοτικο καλυπτει ενα συστημα με τα εξης χαρακτηριστικα?

CPU:P4 northwood 3Gz

Ram: 1024 Mb

2 DVD drives

2 x 80Gb Hard disks

Καρτα γραφικων:x800 pro AGP(εχει δικο της moler connector για ρευμα)

Καρτα τηλεορασης

Καρτα δικτυου

Modem ADSL στη USB

-> Εχω δει ενα στο πλαισιο Chieftec 420Watts του οποιου οι προδιαγραφες ειναι οι εξης:+5V->40A, +3,3->30A, +12Va->15A, +12Vb->18A, -5V->0.3A,

-12V->0,8A, +5Vsb->2A.(τιμη 59Ε)

Ενα αλλο της Chieftek στα 450W εχει τα εξης χαρακτηριστικα:

+5V->28Α, +3,3V->30Α, +12Va->14Α, +12Vb->15Α, -5V->κενο, -12V->0,5A, +5Vsb->2A.(70Ευρο)

Μην γνωριζοντας πολλα απο τροφοδοτικα μου κανει εντυπωση το οτι στις +12V rails το 420αρι εχει πιο πολλα Αμπερ απο το 450αρι,το ιδιο και στα +5,5V.Που εχουν σημασια αυτα?

Το 420αρι ειναι αξιοπιστη και επαρκης λυση για το παραπανω συστημα?Ειναι καλυτερη επιλογη το δευτερο με τα 450Watts?Προτεινετε και οτι αλλο.Ευχαριστω πολυ. :001:

Εχω αυτη τη στιγμη

CPU:P4 northwood 3Gz

Ram: 1024 Mb

4 ODDs

2 HDDs (Sata 120 - 160)

NVidia 6800

SB Audigy

2 printers σε usb

και δε θυμαμαι τι αλλο σε ενα Chieftec 340Watt εδω και πολυ πολυ καιρο χωρις κανενα προβλημα, αλλα δεν κανω OC :)

Υποθετω οτι το 420W θα ειναι μια χαρα.

Hemi με μαμά ρεύματα το chieftec που έχεις φτάνει για άλλους 4 σκληρούς και 2 ΟDD. Μετά αρχίζουν τα πανηγύρια της τροφοδοσίας , όταν αρχίσεις και ζητάς

ειχα ενα chiftec 420 πολυ καλο κανενα προβλημα και πηρα ακομα ενα 420 ενα για μητρικη και ενα για ολα τα αλλα βραχος και με δυο δεν ακοus τιποτα

Μια χαρά είναι το 420W και θα καλύψει άνετα.

Απλώς αν θες να το κρατήσεις και για πιο μετά σε ένα πιο δυνατό σύστημα με περισσότερα πιο ενεργοβόρα πράγματα, μπορείς να πάρεις και ένα λίγο μεγαλύτερο.

Ανάλογα βέβαια και πόσα θες να ξοδέψεις...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.