r1ddl3r_1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17, 2005 εχω τα creative 5.1 κ θελω να συνδεσω τα 2 ηχεια του στερεοφωνικου μαζι(30W).κανεις πως το κανω??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicksoti1442169068 Δεκέμβριος 18, 2005 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2005 Αν και δεν έχω δει τα εν λόγω ηχεία της Creative για να ξέρω τα βύσματά τους κλπ, γενικά τα ηχεία στερεοφωνικού, καλό είναι να τα οδηγήσεις από ξεχωριστό ενισχυτή Hifi. Οπότε στην κάρτα ήχου στην front έξοδο βγάζεις mini-jack σε stereo rca καλώδιο σε κάποια είσοδο του hifi ενισχυτή σου, o οποίος θα οδηγεί τα 2 ηχεία του στερεοφωνικού, και τις υπόλοιπες εξόδους (surround, center, bass) βγάζεις τα αντίστοιχα ηχεία των creative. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabrinha Δεκέμβριος 19, 2005 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2005 Μπορείς να βάλεις δυο "ανταπτορες" (1 σε 2) στα jack που είναι για τα μπορστά ηχεία και πάνω σε αυτόν να συνδέσεις τα ηχεία. Περίπτωση να καούν τα ηχεία του στερεοφωνικού δεν υπάρχει ωστόσο η απόδοση τους θα είναι αισθητά μειωμένη και το τελικό ακουστικό αποτέλεσμα θα σε οδηγήσει τελικά στην αφαίρεση τους. Κέρδος θα έχεις στην ένταση όχι όμως στην ποιότητα η οποια μπορεί και να μειωθεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.