Jump to content

ΕΡΩΤΗΣΗ

FOTDAV3

Recommended Posts

Οι διαφορές είναι υπαρκτές.Αλλά μιλάμε για μια αύξηση επιδόσεων της τάξης του 15%(αν θυμάμαι καλά από κάτι πίνακες που είχα δει)....δεν νομίζω ότι αξίζει καν να το συζητάς.Το 4x δεν θα πρέπει να είναι ο λόγος που θα αλλάξεις μητρική.

Αρχική απάντηση από FOTDAV3 [Χθες, στις 14:35]

μηπως ξερει κανεις αν η 6600 gt απο msi παιζει σε agp4x mobo?

Δεν είναι σίγουρο άμα μπαίνει η συγκεκριμένη αλλά όσες άλλες 8άρες έχω βάλειπαίζουν και σε agp4x....;)

Αρχική απάντηση από pontifikas

Οι διαφορές είναι υπαρκτές.Αλλά μιλάμε για μια αύξηση επιδόσεων της τάξης του 15%(αν θυμάμαι καλά από κάτι πίνακες που είχα δει)....δεν νομίζω ότι αξίζει καν να το συζητάς.Το 4x δεν θα πρέπει να είναι ο λόγος που θα αλλάξεις μητρική.

To 15% δεν ειναι αμελητεο.Και πιστευω οτι δεν ειναι αυτης της ταξης.Κοντα στο 3-5 % πιστευω οτι ειναι.Ειδικα στις καινουργιες με 128mb μνημη και πανω.

Βεβαια μπορει να κανω και λαθος.

Η διαφορά είναι μικρότερη από 5%. Μόνο σε πολύ μεγάλες αναλύσεις και σε πολύ βαριά παιχνίδια υπάρχει μεγαλύτερη διαφορά. Επίσης η 6600GT θα παίξει μια χαρά σε AGP 4x

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.