Jump to content

PC με 700e

Nkiller

Recommended Posts

Μου ζητήθηκε απο ένα συγγενικο πρόσωπο να του φτιάξω έναν υπολογιστή με τελική τιμή 800€ συμπεριλαμβανομένης της οθόνης και κατέληξα στην παρακάτω σύνθεση με μια μικρή αμφιβολία για την κάρτα γραφικών...

...έχει επιλεγεί μια πολύ καλή επίπεδη οθόνη Philips 17' 107P, αλλά πολύ καλή είναι και η λύση της μη επίπεδης 19άρας 109E XSD, που κοστίζει μάλιστα και 7€ φθηνότερα...και οι δύο προσφέρουν πολύ καλές αναλύσεις...

ακολουθεί εικόνα

clipboard0b9tf.th.jpg

Νομίζω ότι με +40€ μπορεί να μπεί μια 6600gt Jetway / Nvidia...η πρώτη δεν είναι ξεκάθαρο αν έχει μνήμη DDR3 ή απλή DDR, η δεύτερη δεν έχει Dsub βάσει της περιγραφης της ιστοσελίδας που μπορεί να είναι και λάθος...

...διάλεξα πάντως την Gainward λόγω γρήγορων μνημών, που κάπου είχα διαβάσει ότι είναι και πολύ χαμηλού latency, λόγω ποιότητας και τρίχρονης εγγύησης...

επίσης με μια μικρή παρέκκλιση όχι πάνω των 10€ απο τα 800€ μπαίνει και καλύτερος δίσκος, 120άρης

ηχεία φτηνιάρικα υπάρχουν...

Ευπρόσδεκτες παρατηρήσεις ή προτάσεις

• Replies 42
  • Created
  • Last Reply

Εγώ θα πρότεινα το Pioneer αντί του LG.

Επίσης καλό θα ήταν να βρει τα ελάχιστα παραπάνω χρήματα που απαιτεί το Enermax έναντι του Akasa.

Και το heroichi 420 με 3 χρόνια εγγύηση θα κάνει πιστεύω καλά τη δουλειά του...

Για την οθόνη τί λέτε;

Εγώ έχοντας δουλέψει εξαρχής σε Lg Flatron ακόμα και άλλες επίπεδες CRT της εποχής μου φαίνονταν αρκετά άβολες...

...αλλά οι 19" είναι βολικότερες για την παρακολούθηση ταινιών...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.