GAngel Δεκέμβριος 16, 2005 #21 Δεκέμβριος 16, 2005 pc για gaming χωρις vga των 400ευρω δεν υπαρχει!Οπως ειπε και ο φιλος πιο πριν καλυτερα να κανει οικονομια και να μαζεψει τουλαχιστον 300 ευρω ακομη.Καλες οι 6600gt και 6800 (απλη) αλλα ηδη call of duty2 και FEAR δεν παιζουν καθολου καλα σκεφτειτε τι θα γινει στο μελλον.Συγνώμη ρε ανθρωπε μου αλλα αυτο που ειπες είναι Ακυρο .Παιζουνε και πολυ καλά μάλιστα .Aρκει να έχεις πολυ ram (1+ giga) και καλο επεξεργαστη pentium 4 στα 3ghz και πανω
GAngel Δεκέμβριος 16, 2005 #22 Δεκέμβριος 16, 2005 Μην ψαρώνετε με τις βλακίες των τμημάτων marketing. 1024χ768 ή 1280χ960 αρκεί για να παίξεις ένα game.Προσωπικά το θεωρώ υπερβολή να μιλάμε για 400€ κάρτα γραφικών αλλιώς δεν παίζεις games. Τρελλή υπερβολή. Για να κάτσεις να θαυμάσεις γραφικά συνήθως πατάς την παύση. Όταν θα είσαι γκαζωμένος στο παιχνίδι και το μυαλό σου ΘΑ ΕΙΝΑΙ στο παιχνίδι, το τελευταίο πράγμα που κάνεις είναι να δεις αν το 16X ΑΑ τοποθετεί σωστότερα στην όθόνη 2-3 γειτονικά pixels σε σχέση με το 8Χ ΑΑ. Άλλο το gameplay και άλλο τα demos. Εξάλλου μιλάμε για 700 € τελική.ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙ .Να και ένας σωστός (απο τους λιγους εδω μεσα.)
ckdiablo555 Δεκέμβριος 16, 2005 #24 Δεκέμβριος 16, 2005 TAGAN TG380-U01 DUAL FAN 380W BLACK 60.49 € HEROICHI MIDI TOWER PRO 6AR6 BLACK SILVER 50.53 € XFX VGA NVIDIA GF6800 128MB PCI-E DVI TV-OUT RETAIL 196.90 € (την κραταει αργοτερα και για SLI εαν θελει,αλλα με μια αλλη μητρικη ομως...!)ASROCK 939DUAL-SATA2 69.77 € 2*TWINMOS DIMM DDR 512MB PC3200 (400MHz) 85.00 €MAXTOR 200E0 HDD 200GB - 8MB - SATA2 BULK 95.87 € AMD Athlon 64 3200+ (s939)175€ plaisioΣυνολο:730€ μαλλον ξεφυγα λιγο...!
schumifer Δεκέμβριος 17, 2005 #25 Δεκέμβριος 17, 2005 ΚΟυτί τσάμπα και τροφοδοτικό ικονοποιητικό. Μάλλον πλαίσιο με το φθηνότερο κουτί που θα έχει 420 τσιφτεκ.Άρχισε να ψάχνεις μεταχειρισμένα
steve_m Δεκέμβριος 17, 2005 #26 Δεκέμβριος 17, 2005 διαφωνω με ολους σας μαγκες .Ακουστε λιγο την αποψη μου:θα συμφωνουσα με οσους υποστηριζουν οτι μια αναλυση 1024 η 1280 ειναι καλα οπως ειπανε μερικα ατομα πιο πριν ΑΛΛΑ στον τιτλο λεει ξεκαθαρα οτι ενδιαφερεται πρωτιστως για games.Επισης το pc μου ειναι dfi ultra-d,venice 2500mz,ocz pc4000 1gb και 6600gt leadtek extreme ε λοιπον απο τα νεα games πλυν nfs mw,pop3 δε μπορω να παιξω τιποτα αλλο ικανοποιητικα δηλαδη 1024 η 1280 με ολα στο max χωρις aa/af call of duty παιζει μια χαρα 1024 αλλα ειναι χαλια στο medium,fear δεν παιζω καθολου δεν εχει νοημα.Αλλωστε εφοσον το παιδι ζηταει pc με 700ευρω σημαινει μαλλον οτι δεν εχει την δυνατοτητα να αναβαθμιζει συχνα.Οποτε αν παει σε μια μεση λυση οπως πολλοι λετε τοτε σε 8 μηνες δε θα μπορει να παιξει τιποτα ικανοποιητικα ουτε καν 1024 medium quality.
Utrion Δεκέμβριος 17, 2005 #27 Δεκέμβριος 17, 2005 να ρωτησω το παιδι που θα παρει το συστημα τι οθονη εχει?γιατι μονο τοτε εχει νοημα η συζητηση για αναλυσεις!!!αν εχει 15αρα 1024 ειναι μια χαρα αν εχει 19 ε μια 1600 να μην την χρησιμοποιει? :119:
pokemon6401442169101 Δεκέμβριος 17, 2005 #28 Δεκέμβριος 17, 2005 να ρωτησω το παιδι που θα παρει το συστημα τι οθονη εχει?γιατι μονο τοτε εχει νοημα η συζητηση για αναλυσεις!!!αν εχει 15αρα 1024 ειναι μια χαρα αν εχει 19 ε μια 1600 να μην την χρησιμοποιει? :119:Και εγώ που έχω 15άρα CRT όταν βάζω 640χ480 είναι σαν να έχω 800χ600.. Εγώ λέω να ανοίξει καμία χρυσή ευκαιρία και να ψάχνει.. έχει και κάτι PC πολύ καλά με 500-600-700(Αναλόγως και σε ποιόν θα πέσεις)Να έχει περίπου αυτά :A64 3000/3200+ η Athlon XP 3000/3200+Μνήμη 512 DDRHDD 40-80GB(Η παραπάνω αν μπορεί)Motherboard οποιαδήποτε σε Asus , Chaintech , Gigabyte , DFIVGA καμία 6600GT – ATI X550 X600(Προτείνω)DVD-ROM 16x :109:
vgiozo Δεκέμβριος 17, 2005 #29 Δεκέμβριος 17, 2005 To το παιδί θέλει έναν υπολογιστή για να παίζει παιχνίδια δεν τον χαρακτηρίζει ως φανατικό "gamer" και δεν συνεπάγεται τις απαιτήσεις των τελευταίων απο τη κάρτα γραφικών...και μην ξεχνάμε ότι το όριο είναι 700€......καλυτερα ένα πιο ισορροπημένο σύστημα, με έμφαση στη μνήμη (1γίγα τη φθηνότερη που θα βρει) και στη κάρτα γραφικών αλλά χωρίς ακρότητες (6600gt-6800) και να κόψει απο υποσυστήματα που δεν τον πολυενδιαφέρουν......υπάρχουν πολύ καλές και φθηνές μητρικές με επαρκή εξοπλισμό, σαν αυτές που έχουν ήδη προταθεί...ένα καλό τροφοδοτικό επίσης σαν τα chieftec καλό θα ήταν...είναι και σε εξαιρετική τιμή εξάλλου......επιμέρους πραγματάκια, όπως πληκτρολόγιο, ποντίκι, ηχεία ας πάρει κάτι πολύ φτηνό (και πάλι laser mouse ειναι δυνατό να βρεί κανείς αρκετά φθηνά, το οποίο εγώ συστήνω έναντι εκείνων με μπίλια)...λίγο λίγο, μπορέι να αναβαθμίσει ό,τι επιμέρους δεν τον ευχαριστεί...
Zakkorn Δεκέμβριος 17, 2005 #30 Δεκέμβριος 17, 2005 Επειδή εχουμε μπερδέψει κάποια πραγματάκια θέλω να ξεκαθαρίσω μερικά. Λοιπόν..... Τι εννούμε να παίζει άνετα ένα παιχνίδι. Συμφωνούμε πιστεύω οι περισσότεροι, αν όχι όλοι, οτί πολλά πράγματα περί απόλαυσης είναι σχετικά για κάθε άτομο. Υπάρχουν όμως και κάποια τα οποία είναι κοινά στους περισσότερους. Για παράδειγμα. Σε ένα παιχνίδι FPS ή Racing (πάνε μαζί λόγω ότι και στα δύο χρειάζεται γρήγορα αντανακλαστικά και οξυμένη παρατηρητικότητα) για να το "απολάυσουμε" αυτό πρέπει να "τρέχει" με πάνω από 40 frames per second και η ανάλυση να είναι τουλάχιστον 800x600 (εξαρτάται και από το μέγεθος της οθόνης μας). Τώρα αυτά τα 40fps δεν τα θέλουμε όταν κόβουμε βόλτες στα άδεια δωμάτια και στους μεγάλους διαδρόμους. Ούτε όταν κοιτάμε το έδαφος ή τον άδειο καταγάλανο ουρανό. Σε αυτά ούτως η άλλως θα πιάνουμε πολύ περισσότερα. Το θέμα ειναι να τα έχουμε την ώρα της μάχης. Όταν θα γίνεται "πανικός" απο σφαίρες και εκρήξεις, ώστε να μην κουραζόμαστε και τα μάτια μας κοντεύουν να "χυθούν" έξω, για να κάνουμε τους κατάλληλους ελιγμούς και να μην αποπροσανατολιζόμαστε. Τώρα μια κάρτα της σειράς 6600GT σε 1024 στις περισσοτερες σκηνές μάχης θα μας δίνει με το ζόρι 40, για να μην πω 30. Στα τωρινά πάντα FPS ή Racing παιχνιδια (Doom3, Quake4, FEAR, NFS:MW κλπ). Φυσικα το anisotropic είναι τελείως πολυτέλεια με αυτή την κάρτα σε τέτοια παιχνίδια, δε μιλάω δε για το πανάχρηστο antialiasing, που για να το καταλάβεις πρέπει να έχεις μεγάλη οθόνη και να χαζεύεις ακίνητος τα γραφικά. Αν δεν με πιστεύτε και νομίζετε οτι είμαι πολύ υπερβολικός και ότι όντως πιάνετε πολλά frames με τέτοιου επιπέδου κάρτα, δεν έχετε παρά να δοκιμάστε να παίξετε έχοντας το fraps ενεργοποιημένο και να παρατηρήσετε τα frames εν ώρα μάχης. Δε μιλάω για ανάλυση πάνω από 1024 με τέτοια κάρτα στα παραπάνω παιχνίδια, η ταχύτητα θα έπεφτε ακόμα πιο κάτω. Τώρα αν εξακολουθήτε να αισθάνεσθε άνετα παίζοντας σε 1280 με 4x antialising και 4x anisotropic με το παιχνίδι με τα βίας να φτάνει τα 20 frames εν ώρα μάχης, δεν έχετε παρα να "ρωτήσετε" τα μάτια σας και το κεφάλι σας. Δε μιλάμε ότι το 20 θα σου έρθει σε 1-2 σκηνές σε όλο το παιχνίδι, τότε δε του δίνουμε σημασία πλεον. Για μένα ιδανικο frame rate σε FPS και racing είναι άνω των 50fps. Προστιμώντας να θυσιάσω ανάλυση ή και λεπτομέρειες για να το έχω. Στα Real time strategy καλό είναι από 20 και άνω. Στα RPG τύπου Morrowind με 30 και άνω. Αυτή είναι η γνώμη μου που βασίζετε σε εμπειρία 10 χρόνων από games με 3D γραφικά. Και με αρκετούς graphics accelerators καμμένους . (Permedia2, Voodoo2, GeforceTi500, Geforce4600, Geforce6800Ultra)
GAngel Δεκέμβριος 17, 2005 #31 Δεκέμβριος 17, 2005 Επειδή εχουμε μπερδέψει κάποια πραγματάκια θέλω να ξεκαθαρίσω μερικά.Λοιπόν..... Τι εννούμε να παίζει άνετα ένα παιχνίδι. Συμφωνούμε πιστεύω οι περισσότεροι, αν όχι όλοι, οτί πολλά πράγματα περί απόλαυσης είναι σχετικά για κάθε άτομο. Υπάρχουν όμως και κάποια τα οποία είναι κοινά στους περισσότερους. Για παράδειγμα. Σε ένα παιχνίδι FPS ή Racing (πάνε μαζί λόγω ότι και στα δύο χρειάζεται γρήγορα αντανακλαστικά και οξυμένη παρατηρητικότητα) για να το "απολάυσουμε" αυτό πρέπει να "τρέχει" με πάνω από 40 frames per second και η ανάλυση να είναι τουλάχιστον 800x600 (εξαρτάται και από το μέγεθος της οθόνης μας). Τώρα αυτά τα 40fps δεν τα θέλουμε όταν κόβουμε βόλτες στα άδεια δωμάτια και στους μεγάλους διαδρόμους. Ούτε όταν κοιτάμε το έδαφος ή τον άδειο καταγάλανο ουρανό. Σε αυτά ούτως η άλλως θα πιάνουμε πολύ περισσότερα. Το θέμα ειναι να τα έχουμε την ώρα της μάχης. Όταν θα γίνεται "πανικός" απο σφαίρες και εκρήξεις, ώστε να μην κουραζόμαστε και τα μάτια μας κοντεύουν να "χυθούν" έξω, για να κάνουμε τους κατάλληλους ελιγμούς και να μην αποπροσανατολιζόμαστε. Τώρα μια κάρτα της σειράς 6600GT σε 1024 στις περισσοτερες σκηνές μάχης θα μας δίνει με το ζόρι 40, για να μην πω 30. Στα τωρινά πάντα FPS ή Racing παιχνιδια (Doom3, Quake4, FEAR, NFS:MW κλπ). Φυσικα το anisotropic είναι τελείως πολυτέλεια με αυτή την κάρτα σε τέτοια παιχνίδια, δε μιλάω δε για το πανάχρηστο antialiasing, που για να το καταλάβεις πρέπει να έχεις μεγάλη οθόνη και να χαζεύεις ακίνητος τα γραφικά. Αν δεν με πιστεύτε και νομίζετε οτι είμαι πολύ υπερβολικός και ότι όντως πιάνετε πολλά frames με τέτοιου επιπέδου κάρτα, δεν έχετε παρά να δοκιμάστε να παίξετε έχοντας το fraps ενεργοποιημένο και να παρατηρήσετε τα frames εν ώρα μάχης. Δε μιλάω για ανάλυση πάνω από 1024 με τέτοια κάρτα στα παραπάνω παιχνίδια, η ταχύτητα θα έπεφτε ακόμα πιο κάτω. Τώρα αν εξακολουθήτε να αισθάνεσθε άνετα παίζοντας σε 1280 με 4x antialising και 4x anisotropic με το παιχνίδι με τα βίας να φτάνει τα 20 frames εν ώρα μάχης, δεν έχετε παρα να "ρωτήσετε" τα μάτια σας και το κεφάλι σας. Δε μιλάμε ότι το 20 θα σου έρθει σε 1-2 σκηνές σε όλο το παιχνίδι, τότε δε του δίνουμε σημασία πλεον. Για μένα ιδανικο frame rate σε FPS και racing είναι άνω των 50fps. Προστιμώντας να θυσιάσω ανάλυση ή και λεπτομέρειες για να το έχω. Στα Real time strategy καλό είναι από 20 και άνω. Στα RPG τύπου Morrowind με 30 και άνω. Αυτή είναι η γνώμη μου που βασίζετε σε εμπειρία 10 χρόνων από games με 3D γραφικά. Και με αρκετούς graphics accelerators καμμένους . (Permedia2, Voodoo2, GeforceTi500, Geforce4600, Geforce6800Ultra) Originally Posted by john_dr Μην ψαρώνετε με τις βλακίες των τμημάτων marketing. 1024χ768 ή 1280χ960 αρκεί για να παίξεις ένα game.Προσωπικά το θεωρώ υπερβολή να μιλάμε για 400€ κάρτα γραφικών αλλιώς δεν παίζεις games. Τρελλή υπερβολή. Για να κάτσεις να θαυμάσεις γραφικά συνήθως πατάς την παύση. Όταν θα είσαι γκαζωμένος στο παιχνίδι και το μυαλό σου ΘΑ ΕΙΝΑΙ στο παιχνίδι, το τελευταίο πράγμα που κάνεις είναι να δεις αν το 16X ΑΑ τοποθετεί σωστότερα στην όθόνη 2-3 γειτονικά pixels σε σχέση με το 8Χ ΑΑ. Άλλο το gameplay και άλλο τα demos. Εξάλλου μιλάμε για 700 € τελική Mας κάλυψες John_dr :->
vgiozo Δεκέμβριος 17, 2005 #33 Δεκέμβριος 17, 2005 Γνώμη μου ότι η έξις καθορίζει πολλά πράγματα...ακόμα και τις "ανάγκες"......για κάποιον που έχει μάθει σε κορυφαίες κάρτες γραφικών, ο,τιδήποτε λιγότερο είναι ανυπόφορα κουραστικό...για μένα η οθόνη του φορητού μου ήταν πολύ καλη, δεν με κούραζε δλδ μέχρι που έμαθα στην τωρινή μου ο΄θονη...πλέον αν κοίτάζω πάνω απο 30 λεπτά την οθόνη του φορητού με πιάνουν τα χασμουρητα, ψιλοζαλάδες και με πονούν τα μάτια μου...έχω γνωστους που δίνουν πάνω απο 6.000€ για σύστημα οικιακής ψυχαγωγίας αλλιώς δεν μπορούν να παρακολουθήσουν ταινία, που θέλουν ηχεία των 2.000€ για να ευχαριστιούνται τη μουσική τους, ακομη κι αν το αγαπημένο τους τραγούδι όλων των εποχών είναι το "american woman" κι ο αγαπημένος τους τραγουδιστής ο Τερλέγκας......κανείς δεν χρειάζεται να σπαταλήσει τόσο χρήματα για να ευχαριστηθεί την ταινία του, τη μουσική του ή τα παιχνιδια του...μεταξύ δύο τέτοιων περιπτώσεων μάλιστα δεν είναι δεδομένο ότι αυτος που τα σκάει εισπράττει περισσότερη ευχαρίστηση απ' αυτόν που δίνει πολύ λιγότερα χρήματα......οι ανάγκες είναι κάτι συμβατικό...τοσο συμβατικό, που θα έπρεπε να αμφισβητείται ο όρος "ανάγκη"...τα κριτήρια είναι πάντα διαφορετικά...οταν μάλιστα είναι κι εξωτερικά, δλδ οικονομικά, τότε θα πρέπει να υπάρχει και μια στάθμιση "αναγκών", επιθυμιών...
GAngel Δεκέμβριος 17, 2005 #34 Δεκέμβριος 17, 2005 ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!Προς τι αυτο ρε παλικαρι.Την γνωμη του λεει ο john_dr(δεν το ξερω το παιδι αλλα σωστα μιλαει,τι να κάνουμε δηλαδη) και εγω συμφωνω μαζι του .Αυτο .
Zakkorn Δεκέμβριος 17, 2005 #35 Δεκέμβριος 17, 2005 Παιδια μου φαίνεται παραξηγησατε αυτά που είπα. Δεν τα έγραψα για να κάνω επίδειξη ούτε για να το παίξω έξυπνος. Αυτό που είπα αφορούσε το επίπεδο απόλαυσης πέραν του απλού "παίζω το τελευταίο παιχνίδι άρα και μόνο με αυτό σημαίνει ότι απολαμβάνω παιχνίδι" Εξάλλου αν διαβάσατε απέκλεισα χρήσεις antialiasing και anisotropic επειδη τα θεωρώ πολυτέλεια και για να τα έχεις και να αποδίδουν χωρίς μεγάλο τίμημα σε ταχύτητα, πρέπει να έχεις πανάκριβες κάρτες. Αυτο μπερδέψατε πιστεύω. Αντιθέτως είπα ότι το να απολάυσεις κάποιο παιχνίδι, εννοώντας να το παίζεις με μια ομαλή ταχύτητα ακόμα και σε "βαριες" από γραφικά/κίνηση σκηνές, πρέπει να θυσιάζεις ανάλυση (ανάλογα πάντα με την οθόνη σου) και κάποιες λεπτομέριες. Τι σχέση έχει το τμήμα marketing με αυτά που είπα? Αυτοί προσπαθούν να πείσουν οτι 1600 ανάλυση με 4x anti/8x aniso είναι must. Όταν μετα βίας (<50fps σε "βαριες" σκηνές) οι κάρτες των 700-800 ευρώ τα καταφέρνουν με αυτά τα settings σε παιχνίδια όπως το FEAR πχ. Θα σας πω ένα παράδειγμα. Όταν είχα την Geforce6800Ultra (ήταν και overclocked) και έβαλα το Doom3 πίστευα σύμφωνα με αυτά που διάβαζα σε benchmarks ότι σε 1600 με 4xanti/4xaniso θα έχω πάνω από 70 frames. Φυσικά στο bencmark του Doom3 έβγαζα 80. Ναι αλλά όταν έπαιζα και γινόταν η παραμικρή μάχη αυτο έπεφτε στο 30-40 και σε πιο "βαριες" μάχες κάτω του 25. Έτσι δεν το απολάμβανα αλλά πιο πολύ διαφήμιζα τις δυνατότητες της κάρτας. Οπότε του έκοψα το antialising και του έριξα την ανάλυση στα 1280. Και όλα πήγαιναν ρευστά χωρίς σκαμπανευάσματα. Γι αυτό λοιπόν σας παρακαλώ διαβάστε τι είπα πρώτα και μετά σχολιάστε, χωρίς παρεξηγηση για κανένα σας. Και θα μου πείτε τι σχέση έχουν όλα αυτά με το θέμα μας. Απλώς παίρνοντας μια GF5200 (όταν υπήρχε) δεν σήμαινε ότι θα έπαιζες άνετα ακόμα και με θυσίες τα νεα παιχνίδια της εποχής της. Απο τότε που βγήκε ήταν καταδικασμένη απλώς να τρέχει κάποια παιχνίδια και όχι να τα χαίρεσε. Μιλάμε πάντα για νέα παιχνίδια που είχαν "πράγμα" να δείξουν. Και όταν παίρνεις ένα σύστημα για να τα βγάλει τα λεφτά του πρέπει να εξασφαλίσεις οτι για κάποιο διάστημα (αναλόγως πόσο θες) θα πάιζεις χωρίς μεγάλες στερήσεις σε γραφικά (κάποιες στερήσεις πάντα θα έχεις). Γι αυτό και γω είπα ότι ένα gaming σύστημα για να θεωρηθεί gaming θέλει τουλάχιστον τη σήμερον ημέρα μια 6600GT. Αλλιώς πραγματικά με ένα PS2 ή XBOX360 θα χαρείς πολλά περισσότερα και θα στοιχήσει και πολύ πιο φτηνά. Ξαναλέω δε τα λέω με σνομπαρισμό (καλά το είπα?) αλλά με βάση τι έχω περάσει. Και που έιχα κάποιες κάρτες δε σημαίνει οτι τις έπαιρνα όταν ήταν "βασιλιάδες" ισχύος. Οι μόνες κάρτες που τις πήρα και αισθάνθηκα "βασιλιας" ήταν η GF3Ti500 και η GF6800U όλες οι άλλες τις πήρα όταν είχαν δείξει ήδη τα ψωμιά τους. Κατα μέσο όρο ίσα που έπαιζα κάτω του μετρίου (σε ποιότητα) τα περισσότερα παιχνίδια όλο το διάστημα των 10 χρόνων. Αυτά.... Ουφ! Πολλά έγραψα! :030: Καλό διάβασμα
stratos20041442169102 Δεκέμβριος 17, 2005 #36 Δεκέμβριος 17, 2005 Με πολυ λιγοτερα σου δινω εγω PC για Games ......P4 3.0GHZ κτλ κτλ
KTM Δεκέμβριος 17, 2005 #37 Δεκέμβριος 17, 2005 Ας τα παρουμε τα πραγματα απο την αρχη γιατι σιγουρα ο φιλος που ζητησε την βοηθεια μας θα εχει μπερδευτει. Ο φιλος ζητησε να του προτεινουμε μια συνθεση υπολογιστη με οριο τα 700e χωρις οθονη για να παιζει games. Του προταθηκαν πολυ ωραιες συνθεσεις σε αυτα τα χρηματα με τις οποιες μπορει να παιζει το 80% των παιχνιδιων της αγορας μια χαρα. Μην ξεχναμε οτι ο φιλος δεν εχει υπολογιστη για να παιζει pc games αρα με το που θα παρει το συστημα, κατευθειαν μπαινει σε σε μια αγορα παιχνιδιων για υπολογιστες οπου εχει να δει και να παιξει παρα πολλα παιχνιδια που δεν εχουν απαιτησεις τελευταιας γενιας πανακριβων καρτων. Με τα 700e που δινει φτιαχνει την βαση ενος πολυ καλου pc απο το οποιο θα εχει να αναβαθμισει οποτε αυτος μπορεσει ΜΟΝΟ την καρτα γραφικων του και αφου κρινει οτι πια δεν του προσφερει αυτα που θελει. Μεχρι να γινει αυτο θα εχει ξοδεψει αρκετες ωρες-μερες-μηνες παιζοντας παρα πολλους τιτλους παιχνιδιων. Σαν καινουργιος στον χωρο των games και υστερα απο την βοηθεια μας στο να ενταχτει σε αυτη την κοινοτητα (των gamers) μετα απο λιγο καιρο θα εχει Ο ΙΔΙΟΣ αποψη για το ποιους συμβιβασμους μπορει να κανει - η ποιους δεν μπορει, ωστε να κρινει αν χρειαζεται - η οχι, να δωσει πλεον περισσοτερα χρηματα - εφοσον τα διαθετει, για να αναβαθμισει ΜΟΝΟ την καρτα γραφικων του. Εχοντας στο μυαλο μου ολα αυτα πιστευω οτι δεν πρεπει να αποθαρυνεται καποιος στο να φτιαξει εναν υπολογιστη 700e για να παιξει pc games αλλα αντιθετα να ενθαρυνεται και να καθοδηγειται σωστα να μπει σε εναν χωρο με πολλες ωρες διασκεδασης χωρις να γινεται θυμα ενος μαρκετινγκ που θελει ΚΑΠΟΙΑ καινουργια παιχνιδια συγκεκριμενης κατηγοριας να ΘΕΛΟΥΝ 600+e καρτα γραφικων για να παιξουν μολις κυκλοφορησουν και τα οποια κατεχουν μολις το 15-20% περιπου της αγορας παιχνιδιων. Ολα αυτα ειναι η προσωπικη μου αποψη, αν κανω λαθος καπου, συγχωρηστε με. Οτι και να διαλεξει ο φιλος ευχομαι καλη διασκεδαση (περα απο το ΑΑ και ΑF υπαρχουν και αλλα πολλα πραγματα που μπορεις να ευχαριστηθεις σε ενα παιχνιδι)
Necro Δεκέμβριος 17, 2005 #38 Δεκέμβριος 17, 2005 όπως τα λέει ο ΚΤΜ.....στο κάτω κάτω να μην ξεχνάμε πως είμαστε εδώ για να αλληλοβοηθηθούμε ώστε να μη πέσουμε και θύματα.....δεν υπάρχει λόγως να απωθούμε παιδιά από το άθλημα...!αν ήθελε να πάρει xbox 360 θα το παιρνε....από ό,τι φαίνεται το παιδί θέλει να ζήσει τη multimedia εμπειρία, και όντως πέρα απο το ΑΑ υπάρχουν πολλά άλλα πράγματα στα games...
yanni Δεκέμβριος 17, 2005 #39 Δεκέμβριος 17, 2005 Συμφωνώ πλήρως με τον ΚΤΜ και απλά υπενθυμίζω το όριο των 700€.Εφόσον θα πρέπει να σεβαστούμε αυτό το όριο, απλά ξεχνάμε το τι θα θέλαμε. Διότι αυτό παρασυρόμαστε και κάνουμε. Δεν είναι κακό να έχεις στην διάθεσή σου το 90% των εκατοντάδων καλών παιχνιδιών που κυκλοφορούν στην αγορά και να αγνοείς ένα 10%.Αν μία εταιρία βγάλει το μαμάτο το game που θέλει 2Χ7800GT, αλλά εμείς έχουμε ένα budget των 700€ απλά ξεχνάμε το game. Το ότι μια εταιρία έβγαλε ένα πολύ καλό μεν, εξαιρετικά βαρύ δε, game στην αγορά, δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να τρέξουμε να το αγοράσουμε και ταυτόχρονα να ξοδέψουμε και μια μικρή περιουσία στον εξοπλισμό. Για τον ίδιο λόγο που δεν αγοράζουμε Jip 4X4 ή turbo αμάξι, δεν βάζουμε Nova και άλλα 30 συνδρομητικά πακέτα, δεν έχουμε video projector στο σπίτι, δεν έχουμε ηχεία των 1000€ το καθένα, δεν ... δεν ... δεν ...Από εκεί και πέρα μπορούμε να αγοράσουμε μια παιχνιδομηχανή αλλά στο τέλος αυτό που θα έχουμε θα είναι απλά μια παιχνιδομηχανή με πανάκριβα games και περιφερειακά. Δεν θα έχουμε υπολογιστή και κάθε φορά που θα καθόμαστε μπροστά στην οθόνη θα είμαστε υποχρεωμένοι να παίζουμε και τίποτα άλλο.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.