Jump to content

2 Οθονες και μια τηλεοραση

adagio

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Θελω να συνδεσω 2 οθονες σε dualview και ταυτοχρονα απο το ΤV-out της καρτας να φαινεται στη TV η μια απο της 2 οθονες σε clone.Λογικα με μια καρτα και VGA splitter δεν γινεται (νομιζω).Θα πρεπει να παρω και δευτερη καρτα γραφικων;

Οι περισσότερες κάρτες πλέον βγαίνουν με dsub + dvi + tv out. Παίρνεις και ένα adaptor, από dvi σε dsub, αν δεν έχει ήδη μέσα η κάρτα και τα έχει όλα σε ένα...

Υπάρχουν συσκευές όπου παίρνουν το σήμα(D-Sub) και το σπάνε σε δύο οθόνες αλλά αυτή η συσκευή κοπρίζει κοντά 50E !!Προσοχή!! μην πάρεις από πλαίσιο γιατί αυτό που έχουν είναι λίγο μάπα.. αν δεις να παρουσιάζουν οθόνες 5-10 μαζί και πας κοντά σε κάθε μια θα δεις ότι έχει σκίαση και χάλια ευκρίνεια λόγω κακού σήματος από την συσκευή.. θα πας σε κανένα μαγαζί που έχει ηλεκτρονικά ποιο πολύ.

Από μία κάρτα μπορείς σίγουρα να πάρεις εικόνα και σε dvi(και με adaptor όπως σου είπε ο orthodox) και σε dsub - δοκιμασμένο από εμένα. Το χρησιμοποιούσα έτσι μερικά χρόνια.

Να δείχνεις όμως και σε tvout (δηλαδή να έχεις και τα 3 ενεργοποιημένα) νομίζω πως δεν γίνεται. Πρέπει να κλείσεις ένα απ'τα δύο (τουλάχιστον στις δοκιμές μου με radeon 9200 και nvidia 6600) δεν με άφηνε και τα 3 αλλά μόνο συνδιασμό των 2.

Να δείχνεις όμως και σε tvout (δηλαδή να έχεις και τα 3 ενεργοποιημένα) νομίζω πως δεν γίνεται. Πρέπει να κλείσεις ένα απ'τα δύο (τουλάχιστον στις δοκιμές μου με radeon 9200 και nvidia 6600) δεν με άφηνε και τα 3 αλλά μόνο συνδιασμό των 2.

Με έπιασες αδιάβαστο, δεν έτυχε να τα βάλω και τα 3 μαζί και δεν το χα παρατηρήσει. :o

Αν βαλω και δευτερη καρτα γραφικων σε pci;

Δεν είχε τύχει να δοκιμάσω να βάλω και tvout σε τέτοια συνδεσμολογία.

Αν δοκιμάσεις και σου κάνει προβλήματα (πχ δεν αναγνωρίζει την agp ή και το αντίστροφο) δοκίμασε να αλλάξεις στο bios την επιλογή για boot από agp/pci καθώς και στα windows να αλλάξεις την primary/secondary κάρτα από τις ρυθμίσεις στην ανάλυση.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.