300Spartan Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15, 2005 Καλημερα παιδιά..εχθες μου ρθε η X800GTO 256 PCX της Sapphire...1)λοιπόν τωρα ενώ εχει 4πυνη υποδοχη για να παρει ρευμα από το τροφοδοτικό,δεν υπηρχε στη συσκευασια καλωδιο με το αναλογο κλιπσακι...πηγα σε μαγαζι να βρω αλλά αυτά που ειχαν(τα standar) ηταν πολυ μεγαλυτερα και κανενα δε ταιριαζε...μου ειπαν ότι θα ειναι ειδικη κατασκευη και ότι επρεπε να υπαρχει στο κουτί αντιστοιχο καλωδιο..τελικά πηρε ρευμα από το PCX και δουλεψε "κανονικά"γιατί εχει λοιπον την υποδοχη για τη συνδεση με το τροφοδοτικό?ειναι δικια μου επιλογη αν θα το χρησιμοποιήσω?ειναι το ιδιο?2)αφου λοιπόν εγκατεστησα και τους drivers της ΑΤΙ(catalyst 5.12) εκανα το 3DMark 2005 test(3386) και καθ όλη τη διαρκεια του test,κατω δεξια στη μπαρα,το tray icon της Ati catalyst control center μου δειχνε θερμοκρασια 0!!αδυνατον...3)τελος εκλεισα για λίγο το pc και όταν το ξανανοιξα σταματησε λίγο πριν τη μπλε οθονη που σε καλωσοριζει...το κλεισα με το κουμπι και όταν το ξανανοιξα μου ειπε ότι τα windows δε ξεκινησαν σωστα λόγω καποιου καινουριου υλικού ή λογισμικού που εγκατασταθηκε στο pc και με ρωτά για ασφαλη λειτουργία,κανονικη εκινηση ή εκινηση με της τελευταιες ρυθμισεις που ειχε όταν δουλευε σωστα...διαλεγω το τρίτο(που παρεπιμπτωντως ηταν και το μακρυτερο) και ξεκιναει κανονικά...αυτο γινοταν συνεχεια χθες το απογεμα-βραδυ...(ανοιγα-κολλουσε-το κλεινα-ξανανοιγα-διαλεγα την τριτη επιλογη-και ξεκινουσε)το πρωί σημερα αυτό που εκανα ήταν με την εντολή msconfig να μη ξεκιναν το ati catalyst control center στην αρχη(ηταν το τελευταιο λογισμικό που εβαλα..)με την επανεκινηση ανοιξε με τη μια χωρις προβλημα...δεν το κλεισα ακομη...αλλά και αυτό να ήταν το προβλημα ειναι κριμα για την ΑΤΙ..παρακαλω τα φωτα σας!!σας παραθετω πιο κατω το υπολοιπο συστημα μου:ProcessorModel : Intel® Pentium® 4 CPU 3.20GHzSpeed : 3.21GHzPerformance Rating : PR4271 (estimated)Number of CPU Cores : 1 Unit(s)SMT Support : 2 Unit(s)Type : StandardL2 On-board Cache : 1MB ECC Synchronous, ATC, 8-way set, 64 byte line size, 2 lines per sector, 2 threads sharingMainboardBus(es) : ISA PCI PCIe USB FireWire/1394 i2c/SMBusMP Support : 1 CPU(s)MP APIC : NoSystem BIOS : American Megatrends Inc. 1010.009System : To Be Filled By O.E.M. To Be Filled By O.E.M.Mainboard : ASUSTeK Computer INC. P5AD2-PremiumTotal Memory : 1GB DDR2-SDRAMChipset 1Model : Intel Corporation 925x Memory Controller HubFront Side Bus Speed : 4x 201MHz (804MHz data rate)Total Memory : 1GB DDR2-SDRAMVideo SystemMonitor/Panel : Οθόνη τοποθέτησης και άμεσης λειτουργίαςAdapter : RADEON X800 GTO Adapter : RADEON X800 GTO Secondary Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.