Jump to content



6600GT και θορυβος..


N1K

Recommended Posts

την πηρα τελικα την GT! προτιμησα msi που εχει και vivo. την εχω εδω και 1βδομαδα αλλα δεν εχω βρει ακομα χρονο να δοκιμασω κανενα παιχνιδακι.. εχοντας ομως συνηθισει στην παθητικη ψυξη της radeon9550 που ειχα, τωρα αντιμετωπιζω το προβλημα του θορυβου απο το fan. για μενα ειναι λιγο θορυβωδες.. μπορω να κανω κατι γι αυτο, αλλαζει μονο του? εστειλα ενα mail στην arctic cooling και λενε οτι δεν εχουν καποιο συστημα ψυξης για την 6600GT σε ΑGP γμτ..

Link to comment
Share on other sites

μία καλή και συνάμα πιο αποδοτική λύση και εφόσον έχεις ελευθερο pci slot κάτω από την κάρτα, είναι να αφαιρέσεις τον ανημηστήρα της κάρτας και να βάλεις επάνω στη ψύχτρα ενα αθόρυβο 80αρη.

εγώ στη δικιά μου msi 6600GT αυτό ακριβώς είχα κάνει.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Είχα δοκιμάσει και εγώ κάτι λύσεις με ανεμιστήρες 80 και 70mm αλλά για κάποιο λόγο είχαν χειρότερη απόδοση από τον stock! Αν καταφέρεις και σου πετύχει τότε ξενοιάζεις από τον θόρυβο, αλλά πρέπει να έχεις το νου σου μήπως και φύγει ο 80άρης από την θέση του και ψηθεί η κάρτα..!

Τελικά το μόνο που δούλεψε σε μένα ήταν να μειώσω τις στροφές του stock ανεμιστήρα από το utility της κάρτας έχοντας παράλληλα ανοιχτό και το μεταλλικό καπάκι της διπλανής και παρα-διπλανής PCI slot για να παίρνει πιό κρύο αέρα. Πιστεύω ότι κάτι τέτοιο μπορεί να γίνει και από άλλα utilities τύπου Speedfan. Δοκίμασε και κάτι τέτοιο...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.