Alexisferos Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14, 2005 ειπα να ξεκινισω το θεμα γιατι διαβαζω αρκετους που λενε οτι χρησημοποιω πολυ τον υπολογιστη μου τον εχω και εργαζετε 24/7 και μετα λενε (με αρκετη χρηση 10-12 ωρες την ημερα.και θελω να ξερω ποσοι απο εσας εχετε συστηματα που δουλευουν 365 ημερες τον χρονο για προσοπικους υπολογιστες και οχι για σερβερ η κατι αλλο.εμενα ο υπολογιστης μου δουλευει 2 χρονια τωρα ασταματητα. ειναι οτι ποιο σταθερο συστημα ειχα ποτε μου και τον εχω απο την πρωτη μερα overclocking.δεν λεω του κανω κανα ρεσταρτ η τον κλεινω αν θελω να κανω κατι hardware αλλα στο συνολο ολες αυτες οι ωρες ειναι μηδαμενες με το ποσο σκληρα δουλευει.το συστημα αποτελουταν απο 1700+ 11.5χ200 απο την πρωτη μερα σε μια epox 8rda+ rev 2 η οποια καηκε γιατι το pc μου ειναι στο δυκτιο της σχολης και μια καλη χειμονιατικη ημερα το χτυπισε κεραβνος ετσι ψυθηκε η λαν και ολες οι pci. μου την αλαξαν με την 8rda3+ rev3.2 και συνεχιζει να δουλευει...οπως προειπα ο υπολογιστης δουλευει ασταματητα τωρα 2 χρονια τωρα λογο του λαν και του φρεε νετ. δεν εχει καψει τπτ (βλεπε νεες και παλιες dfi,ωχ μυριζει ο νεος μου α64 ωχ δεν δουλευει η μνημη..κτλ) και δεν σταματαει να δουλευει.φευγω για διακοπες το καλοκαιρι και τον αφηνω να κατεβαζει απο dc++,emule και γυρναω και ειναι ακομα εκει και με περιμενει.εδω παιζω τα παιχνιδια μου εδω ακουω μουσικη εδω βλεπω τα εργα μου και εδω κανω τα παντα. εσας ο κυριος υπολογιστης σας ποσο καιρο εχει να κλεισει?θα ηθελα να ποσταρετε και την συνθεση σας..υ.γ η dfi ηταν ενα παραδειγμα και δεν θελω να δημιουργησω διαξιφισμουςrma απο epox 8rda+ σε epox 8rda3+ rev 3.2athlon 1700+ @ 11.5x200 1,6v παει μεχρι 2600hrz με 1.9vαναβαθμiση απο msi 4600ti σε albatron 6600gt2x512 geilaudigy playerpixex view play tv pro ultraδισκοι wd, cd,dvd-rw teacαυτο ειναι το συστημα περιμενω τα δικα σας και μονο οσοι το εχετε 24/7 ανοιχτο και γιατι?
outlaw Δεκέμβριος 14, 2005 #2 Δεκέμβριος 14, 2005 24/7 έχω ένα χρέπι 10ετίας κοντά, φορητό. Δεν είναι κακό, απλά μπουκώνει μάλλον ο ics και αραιά και πού αρχίζει και κρεμά το νετ στο δίκτυο (κυρίως το browsing όχι τα downloads που κατα κύριο λόγο γίνονται στο ίδιο το χρέπι) και άμα φτάσει σε σημείο εκνευριστικό του κάνω ένα restart. Ο λόγος δεν είναι άλλος απο την dsl φυσικά και το γεγονός οτι δεν υπάρχει φαν που να δουλεύει, άρα είναι τάφος σιωπής. Τα specs τι να τα λέω τώρα, μιλάμε για μαμούθ, αλλά τα 2000 δεν έχουνε κρεμάσει ΠΟΤΕ (όχι πΟΤΕ) παρόλο που τρελένετε στο swaping και γενικότερα ψιλοζορίζεται.Για μια περίοδο (FAD, FAH και τα ρέστα) είχα και τότε Α64 24/7 για κανα τρίμηνο, αλλά ήρθε η ΔΕΗ και άλλαξα γνώμη (επίσης σταθερότατο clockαρισμένο @ 2700 με via kt800pro και τις ΕΒ).Πάντως πέραν τις δικιολογίας του ατέρμονου downloading (μου κόλλησε μετα τον ερχομό της dsl, απόσβεσης γαρ), για τις δικιές μο δουλειές δε βρίσκω άλλο λόγο να μένει μηχάνημα ανοικτό επι 24ώρου. Με έχει καταβολέψει και το standby στο άλλο (πιο σύγχρονο) φορητό, οπότε απλά το desktop εκτελεί χρέη παιχνιδομηχανής.
louis_gas Δεκέμβριος 14, 2005 #3 Δεκέμβριος 14, 2005 εγω τωρα κανα μηνα που εβαλα dsl δεν εχει σταματησει να δουλευει ο υπολογιστης... κατεβαζει ασταματητα μερα νυχτα...το συστημα μου ειναι: A8N-SLI, A64 3500+, MSI 6600GT, 2x512MB KINGSTON, MAXTOR 120GB, DVD-ROM, DVD-RW, TAGAN 480W ολα default
ThorLite Δεκέμβριος 14, 2005 #4 Δεκέμβριος 14, 2005 O P4 3.0C ειναι αναμμενος 24/7 αυτα τα 2.5 χρονια που τον εχω και εκτος του οτι κατεβαζει και μοιραζει το net στα αλλα 2 PC ειναι σε full load με διπλο folding.O Χ2 ειναι και αυτος σε full load συνηθως 24/7.Τωρα που το σκεφτομαι ολα τα PC που ειχα ποτε δεν εσβησαν παντα τρεχανε καποιο shared computing ειτε seti,distributed.net RC5-64 και αυτα τα χρονια folding.Στο sig μου φαινονται και οι θερμοκρασιες που εχουν τις ωρες που περασαν.......
gfa3 Δεκέμβριος 14, 2005 #5 Δεκέμβριος 14, 2005 Με τη dsl εδω και 3 μηνες εχω ενα κατεβαστηρι που εχει Sempron 2600+/msi k8mm-v/maxtor 40 gb ide και δεν εχει σβησει απο τοτε.Σε αυτο βλεπω και καμια ταινια, παιζω και ελαφρα παιχνιδακια (μεχρι να βρω cpu για το μεγαλο) και γενικα κανω ολες τις δουλειες μου σε αυτο.Και με mini psu 200w σε desktop case!
Cyber_Cookie Δεκέμβριος 15, 2005 #6 Δεκέμβριος 15, 2005 Eμένα είναι ανεμένος 8-10ωρες περιπου καθε μέρα. οπως είναι στη σιγκ με μεγιστη θερμ. τους 35~36Κελσιου με θερμ δωματίου 22C. Εχω ομως για πάστα μια ακασα(HK 450S)και λεω να βάλω Ceramique. Θα πεσει αραγε το κανα βαθμο? Χρησιμοποιώ το πισι για μουσική, ταινιες, dvd/cd ripping , γραφω καννα προγραματάκι για το σχολείο,....τέτοια... παιχνιδια λιγα τον τελευταίο καιρο γιατί ειμαι με 8500LE και δε τραβαει... Απο σταθερότητα, (επειδή είμαι κολλημένος,) εγαλέ χιλιες λουπες 3DMark 2001(πολλέεεες....εργατοώρες....) στις ρυθμίσεις που είναι τώρα, οποτε είμαι σιγουρος πως είναι solid aka rock.
varelasj Δεκέμβριος 15, 2005 #7 Δεκέμβριος 15, 2005 Abit nf7-s και ενας mobile barton 2500+@2.2Ghz. Κανει τα παντα και παραλληλα ειναι και file server αφου δεν κλεινει και ποτε... Εκανε και fad για αρκετο χρονικο διαστημα. Το λειτουργικο σε κανα μηνα θα χρονισει.
Utrion Δεκέμβριος 15, 2005 #8 Δεκέμβριος 15, 2005 Εγω για Downloading χρησιμοποιω εναν 2400+ που επανεκκινω καθε 15-30 μερες απλα για ανανεωση ¨!!!το ρεκορ μου ειναι 37 μερεσ νον στοπ κατεβασμα απο το ιντερνετ !!!!το βασικο πισι μενει πανς απο 15 ωρες την μερα ανοιχτο και δεν τα εχει παιξει ακομα :001:
WAntilles Δεκέμβριος 15, 2005 #9 Δεκέμβριος 15, 2005 Ένας Celeron Coppermine 1.0GHz 1GB RAM (σε Intel 440BX), με μόνο ρεύμα και gigabit LAN, τρέχει εδώ και 1+ χρόνο 24/7 ασταμάτητα linux.Επιτελεί ρόλο file +media server (nfs & samba) & μουλαρομηχανήματος.Οι μόνες κάρτες που έχει επάνω είναι μία παλιά RADEON 7200 DDR (AGP 2x), μία gigabit ethernet PCI με Realtek 8169, και ένας PCI Silicon Image SI-3114 για αποθήκευση με κάποιους δίσκους επάνω.
DennisK Δεκέμβριος 15, 2005 #10 Δεκέμβριος 15, 2005 Το συστημα της υπογραφης ειναι 2πλο prime stable και μένει ανοικτό μέχρι να μου φριζαρει λόγο drivers της nVidia μόλις ανοίξω κανα παιχνίδι...
mr_t Δεκέμβριος 15, 2005 #11 Δεκέμβριος 15, 2005 και εδω 24/7, ενας amd 2500+ , τελευταιο reboot πριν 11 μερες
Alexisferos Δεκέμβριος 15, 2005 Author #12 Δεκέμβριος 15, 2005 οσοι δεν εχετε την συνθεση του υπολογιστη στην υπογραφη σας παρακαλω να το αναφερετε...
mikelamar Δεκέμβριος 15, 2005 #13 Δεκέμβριος 15, 2005 φιλε με DSL το τελευταίο "6μηνο" το pc σταματάει μονο όταν είναι να κοιμηθώ γιατί είναι λίγο "τρι*********" και κάνει θόρυβο...Ήταν ένα Intel μεταροπή AMD(πως λένε μετατροπή Μ3) ε κάπως έτσι...στα 1533 με 512 sdram παρακαλώ και κάρτα 128(ούτε λόγος για pci) στη κυριολεξία σέρνεται έχει έναν 120WD hd ο οποιος γεμίζει με mp3 DVD....και το καλυτερο...ετσι και το σβησεις απο το κουμπι μετα απο 1 λεπτο ξεκιναει μονο του...οχι αν εχει αλλος τετοιο εξε-ΛΗΓΜΕΝΟ PC να ερ8ει να τα στησουμε απτο γκρεμο στα λιμανακια να δουμε ποιο θα πιασει πατο πρωτο....ο χαμενος κερναει!!!!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.