Jump to content

Sapphire x1800xl

DevilCry

Recommended Posts

Μετά από αρκετή σκέψη,αποφάσισα να τσιμπήσω την εν λόγο κάρτα.Είναι αρκετά δυνατή και μετά από μια μικρή επίσκεψη στο google,είδα ότι η κάρτα clockάρει τρελά!Μέχρι 9500k τα πίανει άνετα στο 3d Mark.Στα default κάπου στα 7κ σκοντάφτει.Επίσεις όταν ενεργοποιηθούν τα ΑΑ/AF δείχνει τα δόντια της.Και το καλύτερο??Υποστηρίζει software volt adjustments. :103: Το μελανό σημείο στην όλη υπόθεση είναι το κουλεράκι της κάρτας (πολυ θόρυβος) που ευτυχώς λύνεται εύκολα με την αντικατάστασή του.Ορίστε και μερικές φώτο. :048:

dsc000181ii.th.jpgdsc000196di.th.jpgdsc000208sn.th.jpg

Καλορίζικη και καλά clockia...Περιμένω αποτελέσματα πώς και πώς γιατί και εγώ λέω να την τσιμπίσω αν πηγαίνει καλά...

Να σου πώ τι έχω βρεί για την κάρτα...Απο review ΔΕΝ σημαίνει οτι θα πάει έτσι και η δικιά σου...

Έχει μνήμες με 1400ΜΗΖ αλλά δεν πάνε πάνω απο 1100 και γενικά ενώ έχει καλό HW δεν κάνει ανάλογο overclock...

Ενώ μια ΗΙS που απο HW ηταν θεωρητικά χειρότερη έκανε 650-1350? κάτι τέτιο.

Dvse results man δωσε results...

Η XL πιανει τα 9.5Κ ευκολα . :)
:047:

Ευχαριστώ πολύ παιδιά.Την πήρα από e-shop 457 ευρόπουλα.:Όσο για αποτελέσματα θα αρχίσω από βδομάδα,διότι τώρα είμαι βραδυνός ....

• 4 weeks later...

Έχουμε και λέμε..Με μικρό O/c στον Opteron στα 2555 και στις 2 περιπτώσεις,μνήμες 2χ512 στα 2-3-3-5,232 Mhz,Drivers 5.13 έχουμε τα έξης:

Default 500/500 --> 7342 3DMarks

23tw.th.jpg

O/c 648/783 -----> 9013 3DMarks

18jp.th.jpg

Και όλα αυτά με το stock ανεμιστηράκι στα 100%.Τώρα σκέφτομαι να πάρω το zalman αφού απογοητευτικα από αυτά που διάβασα για τον Ac ανεμιστήρα για τις χ1800 χ1900 (περισσότερα εδώ ).Τσάμπα περίμενα να βγει για να το πάρω...

Με το ίδιο σύστημα αλλά με διαφορετικό o/cing πρόγραμμα (Ati tool),έχω με λιγότερο συνολικά o/c,καλύτερα αποτελέσματα :103: !ΚΟυφό αλλά αληθινό...Ορίστε λοιπόν

2342ou.th.jpg

Με το ίδιο σύστημα αλλά με διαφορετικό o/cing πρόγραμμα (Ati tool),έχω με λιγότερο συνολικά o/c,καλύτερα αποτελέσματα :103: !ΚΟυφό αλλά αληθινό...Ορίστε λοιπόν

2342ou.th.jpg

Υπαρχει γνωστο προβλημα με τα timings των μνημων .

Τωρα , ποιο προγραμμα τα εχει σωστα , αντε βρες το ...

Υπαρχει και το overdrive απο τους drivers της ΑΤΙ , το οποιο εχει καλη συμπεριφορα , αλλα οχι μεγαλο περιθωριο για o/c.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.