Jump to content

Προβλημα εγγραφης σε δισκακια RiDisc Xtreme

Arxagelos

Recommended Posts

Λοιπόν αγόρασα εχθές απο το Multirama μια μπομπίνα 25 τεμαχίων......RiDisc Xtreme

http://www.multirama.gr/Multirama/product.aspx?a_id=111&cc_id=DvdCdDvd&cp_id=58167

16Χ ταχύτητας. Έλα όμως που όταν πήγα να γράψω με το NERO 7 μου τα αναγνώριζε 4Χ!!!! Τα νευρα μου!!! Το αντιγραφικό μου είναι NEC 3520A.

Πάω να τα γράψω με το alcohol και μου τα αναγνώριζε 6Χ!!!Το βάζω να γράψει 6Χ και τελικά το γράφει και αυτό με 4Χ!!!! Αν είναι δυνατών...τελικά μας δουλεύουνε ή μου φαίνεται? Στην τελική πάω και στο PC του φίλου μου με άλλο αντιγραφικό Liteon και εκεί τα ίδια, το παράξενο είναι ότι στο site της εταιρείας δεν υπάρχουνε τα συγκεκριμένα DVD+R........τελικά τι αγοράζουμε???καμια γνώμη κανείς? :071: :071: :071:

αν εψαχνες λιγο στο φορουμ θα εβλεπες οτι υπαρχει μια γενικη απεχθεια για media αγνωστου ταυτοτητας και ποιοτητας

μπορει να εχουμε 1002 διαφορετικα cpu/mobo/ram/vga/dvdrw

αλλα απο δισκακια ολοι αγοραζουμε 1-2 μαρκες

δεν ξερω τι ειδους απαντηση περιμενεις.

απλως πετα τα και παρε τιποτα της προκοπης

ΥΓ τα πληρωσες και 0,48 το ενα !!!

Η απάντηση που περιμένω είναι αν και κάποιος άλλος είχε πρόβλημα με τα συγκεκριμένα δισκάκια ή αν χρειάζεται update κανενα firmware μπάς και δεν αναγνωρίζει το rec 16X(λεμε τώρα)....και στην τελική δεν τα αγόρασα απο καμια τρύπα στην ομόνοια τα αγόρασα απο επώνυμο μαγαζί και απαιτώ ποιότητα σε αυτά που πουλάνε.....δεν μπορεί να γράφουνε 16Χ και να γράφονται με 4Χ!!! :096: :096: :096: :096: :096: :096: :096: :096: :096: :072:

Η ταχυτητα των οπτικων μεσων ειναι firmware dependable και αφορα το media code που φερουν.Με ενα προγραματακι σαν το dvdinfopro μπορεις να δεις τι τυπος ειναι αν και βαζω στοιχημα οτι θαναι Γ Τ Π.

Όταν τα Taiyo τα βρίσκεις και με 30λεπτά το δισκάκι, παίρνοντας κάτι άλλο είναι προσβολή της δημοσίας αιδούς :D

Πολύ σωστά.

Δεν υπάρχει δικαιολογία.

Επίσης εάν θες να αντέξουν τα δεδομένα σου στο χρόνο ποτέ μη γράφεις πάνω από 8x. Προσωπικά εδώ και μήνες, τα πάντα τα γράφω σε 4x.

• 2 months later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.