Jump to content

ΑΣΠΡΟ ΠΙΧΕΛ ΣΕ ΕΙΖΟ Μ1700

apostolos1442169131

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Μόλις σύνδεσα την νέα μου οθόνη και μόλις άρχισαν να φορτώνονται τα windows νασου το αναμμένο πιξελ. :088: Εχει αγοραστεί απο πλαίσιο με 6 μηνες zeropixel.ΤΙ ΚΑΝΩ ΤΩΡΑ;Σε μαύρο,κόκκινο και μπλέ φόντο φαίνεται μια λευκή κουκίδα.Με καλύπτει η εγγύηση;

Αν έχεις ZeroPixel εγγύηση, εννοείται ότι την πας πίσω και σου δίνουν άλλη. Καλό είναι να ζητήσεις να σου την ανοίξουν για να μην ξανακάνεις βόλτες...

Καλωσήρθες στο site μας.

Καλώς σας βρήκα παιδια, αν και σας διαβαζω αρκετό καιρό.Η εννοια του καμμενου πιξελ ποια ειναι το σκοτεινό η το λευκό(στο πράσινο και στο κίτρινο φοντο δεν είναι ορατό) ;Θα τη πάω την Παρασκευή στην Ανάκασα και θα σας ενημερώσω για την εξέλιξη.

Καμενο pixel σημαινει "απενεργοποιημενο" pixel, που μπορει να εχει διάφορα...χroματα.

Τυγχανει να ειμαι κι εγω κατοχος μιας Μ1700 και να εχει παρουσιαστει κ σε μενα το ιδιο σκηνκο (καμενο pixel, απο τον προμηθεφτη) μου την αντικατεστησαν ομως παρολο που οι εντασεις δεν ελιψάν.. :)

Παρολα αυτα ειναι κορυφαιο μηχανημα...

Οσο για την εγγυηση zero pixel κ επειδη το εχω ψαξει το θεμα. Εχω συνειδητοποιησει πως οι μονοι που την ανφερουν ειναι το πλαίσιο, ουτε καν η ιδια η εΐζο..

Aλλοστε δεν ειναι η πρωτη φορα που το πλαισιο κανει τετοια.....λαθη

Η πραγματικη εγγυηση ειναι μαλλον απογοητευτικη αφου ανφερετα σε 5ή6 καμενα pixel για 5 χρονια (ψαξτο στα χαρτια σου)...προς αντικατασταση του προιοντος.

Παρολα αυτα μιας κ το προβλημα υπήρχε εξαρχης, πιστευω θα στην αντικαταστησουν, χωρις να εχεις προβλημα.. :)

Καλωσηρθες στην παρεα μας.

Από τι στιγμή που το πλαίσιο αναφέρει για zero pixel εγγύηση τότε είναι υποχρεωμένο να σου την προσφέρει άσχετα από την κατασκευάστρια εταιρία. Διαφορετικά περνάς μια βόλτα από το ΙΝΚΑ.

Λοιπόν παιδιά, πήρα την οθόνη αφου την συσκεύασα στην κούτα και πήγα στους Αγ.Αναργύρους .Εκει οι υπάλληλοι ήταν πρόθυμοι να μου την αλλάξουν αλλά δυστυχώς είχαν :009: ξεπουλήσει το συγκεκριμένο μοντέλο η αποθήκη ηταν όντως άδεια απο οτι είδα.Μου είπαν λοιπόν οτι περίμενουν ενα ολοκληρο κοντέινερ την δευτέρα και οτι θα μου την φέρουν οι ίδιοι σπίτι μεσα σ'αυτη τη βδομάδα.Ουτε καν την ελεγξανε ,την πήρα και εφυγα και τωρα περιμένω.

Οσο για την εγγυηση zero pixel κ επειδη το εχω ψαξει το θεμα. Εχω συνειδητοποιησει πως οι μονοι που την ανφερουν ειναι το πλαίσιο, ουτε καν η ιδια η εΐζο..

Aνακρίβειες...

http://www.eizo.gr/

Κοίτα το κείμενο που ρολάρει στην κεντρική σελίδα.

Tην οθονη εχει 2 βδομαδες που την πηρα, οταν μου παρουσιαστηκε το προβλημα κ αφου μου ειπανε πως η οθονη αλλαζεται μονο με εγγυηση που ηταν στα 5 pixel, μετα απο καποιου ειδους "συνομιλια" με τον υπευθυνο μου αλλαξαν την οθονη.. Παρολα αυτα κ επειδη ηθελα να εχω το "κεφαλι μου ησυχο", εψαξα περισοτερο το θεμα κ ειδα πως η ιδια η εγγυηση(στα χαρτια της οθονης) δεν ανεφερε τιποτα για zero εγγηυση .Ακομα κ με τηλεφωνικη επικοινωνια που ηπηρξε με την ειζο ειπαν τα ιδια, πως zero εγγυηση η ειζο δεν παρεχει..*

Παρολα αυτα αν προσεξεις το κινουμενο κειμενα αναφερει για εγγυηση σε επισημους συνεργατες αυτο σημαινει πως αφορα τα εξηςκαταστηματα

για θεσσαλονικη κ αυτα για αθηνα, πραγμα που σημαινει πως δεν ισχυει ουτε καν στο 1/3 των καταστηματων των δυο πολεων...

Πληροφοριακα τη οθονη την πηρα απο τα multirama, και οταν εψαξα για πληροφοριες εψαξα στη ειζο.κομ (main EIZO) που δεν ελεγε τιποτα για ζερο εγγυηση(και μαλλον ουτε τωρα λεει..) γιατι απλα στην ειζο.gr(ελληνικος προμυθευτης-και οχι η ιδια η εταιρια) δεν ανεφερε τιποτα για εγγυησεις(παραμονο ανεφερε--> 5years warranty) Παρολα αυτα sorry για την ανακριβεια, η οθονη εχει 6μηνες zero εγγηυση οχι ομως απο την ειζο(διεθνως) αλλα απο τον ελληνικο αντιπροσωπο..

Συνεπως μονο οσοι παρετε οθονη ειζο απο τα πραπανω καταστηματα που βρισκονται στο link, θα εχετε zero εγγηυση (για 6μηνες).

Πριν την πάρω είχα δει ότι το MULTIRAMA δεν ήταν στην επίσημη λίστα και ετσι δεν την πήρα από εκεί.Παρόλο που ηταν 10Ε φτηνότερη δεν το ρίσκαρα , ο υπάλληλος μου ειχε πεί < ελα μωρε EIZO είναι σιγά μη σου βγάλει καμένο πίξελ> και όμως έβγαλε.Φανταστείτε οτι πρίν 4 χρόνια όταν πήρα την πρώτη TFT EIZO L365 15'' (είχα δώσει τότε θυμάμαι 230.000δρχ δλδ 680Ε και τώρα 369Ε για 17'')ούτε ήξερα τι παει να πεί καμένο πίξελ και μέχρι τώρα δεν έχει παρουσιάσει τίποτε.

γιατι απλα στην ειζο.gr(ελληνικος προμυθευτης-και οχι η ιδια η εταιρια) δεν ανεφερε τιποτα για εγγυησεις(παραμονο ανεφερε--> 5years warranty) Παρολα αυτα sorry για την ανακριβεια, η οθονη εχει 6μηνες zero εγγηυση οχι ομως απο την ειζο(διεθνως) αλλα απο τον ελληνικο αντιπροσωπο..

Συνεπως μονο οσοι παρετε οθονη ειζο απο τα πραπανω καταστηματα που βρισκονται στο link, θα εχετε zero εγγηυση (για 6μηνες).

Καλά κάνεις και το υπενθυμίζεις. Το έχουμε πει όμως πολλές φορές ότι το 0 pixel το δίνει ΜΟΝΟ η Ελληνική αντιπροσωπεία και ΜΟΝΟ για τις οθόνες που η ίδια διαθέτει στην Ελληνική αγορά.

Οθόνες EIZO αγορασμένες από άλλες Ευρωπαϊκές χώρες ή από ανεξάρτητους εισαγωγείς στην Ελλάδα, καλύπτονται από την Πανευρωπϊκή Εγγύηση της ΕΙΖΟ, που είναι στα 5 pixels, όπως είπες.

Εχω παρατηρησει και κατι που μαλλον δε "θυμιζε"...ΕΙΖΟ

και αυτο ειναι ενας μικρος υψισυχνος βομβος που δυσκολα διακρινεται παρολα αυτα ειναι αντιληπτος οταν υπαρχει ησυχια στο δωματιο.

Ο βομβος εμφανιζεται οταν η οθονη ειναι κλειστη (τοτε ο βομβος ειναι μικροτερης ισχυος) και οταν βρισκεται σε stand by (ο βομβος εδω ειναι ελαχιστα πιο δυνατος)

Μηπως ξερει κανεις τι ειναι αυτος ο βομβος κ αν ειναι φυσιολογικο να υπαρχει..;

Προερχεται παντως απο το πισω μερος του panel..

Εμενα όταν είναι κλειστή δε ακούγεται. Ακουγεται όμως αν κολήσω το αυτί πισω στη γριλια όταν λειτουργεί και παιρνει σήμα από DVI με το dSUB πάλι τζιφος. Μα καλά ΤΟΣΟ μουφα είναι τελικά αυτές οι ΕΙΖΟ? :D

Σήμερα μου ήρθε η αντικατασταση(λόγω πίξελ) της EIZO M1700.Μου την έφεραν και είναι άψογη.Παίρνει σήμα από dvi(δεν παρατηρώ κάποιο υψισυχνο θόρυβο απο πίσω) .Εχω μια απορία ,περίμενα να βλέπω τις ιστοσελίδες να καταλαμβάνουν όλο το πλάτος της οθόνης(οπως γινόταν με την 15αρα) και τα γράμματα να είναι πιο μεγάλα. πχ ησελίδα του PLAISIO καταλαμβάνει τα 60% του πλάτους.Μπορεί να γίνει κατι ; έχω FIREFOX, δοκίμασα τις γραμματοσειρες του αλλα τίποτε.(η οθόνη δουλευει στη μέγιστη ανάλυση).

Σήμερα μου ήρθε η αντικατασταση(λόγω πίξελ) της EIZO M1700.Μου την έφεραν και είναι άψογη.Παίρνει σήμα από dvi(δεν παρατηρώ κάποιο υψισυχνο θόρυβο απο πίσω) .Εχω μια απορία ,περίμενα να βλέπω τις ιστοσελίδες να καταλαμβάνουν όλο το πλάτος της οθόνης(οπως γινόταν με την 15αρα) και τα γράμματα να είναι πιο μεγάλα. πχ ησελίδα του PLAISIO καταλαμβάνει τα 60% του πλάτους.Μπορεί να γίνει κατι ; έχω FIREFOX, δοκίμασα τις γραμματοσειρες του αλλα τίποτε.(η οθόνη δουλευει στη μέγιστη ανάλυση).

Με άλλα sites δοκίμασες? Το site του Πλαισίου είναι έτσι φτιαγμένο και δεν καταλαμβάνει όλο το πλάτος της οθόνης (αν αυτή δουλεύει σε μια σχετικά υψηλή ανάλυση). Το ίδιο συμβαίνει και σε άλλα sites (πχ www.in.gr).

Το pctechnology.gr όμως προσαρμόζεται αυτόματα... πως το βλέπεις αυτό στην οθόνη σου?

Τα παραπάνω ισχύουν ανεξάρτητα από το αν έχεις Firefox ή ΙΕ ή άλλο.

Το pctechnology.gr καλύπτει όλο το πλάτος της οθόνης ....δλδ είναι ανάλογα την σελίδα;Εγω νόμιζα ότι όλες οι σελίδες πρέπει να ανοίγουν σ΄ολο το πλάτος.Ο.Κ ευχαριστώ για την διευκρίνιση.

Το pctechnology.gr καλύπτει όλο το πλάτος της οθόνης ....δλδ είναι ανάλογα την σελίδα;Εγω νόμιζα ότι όλες οι σελίδες πρέπει να ανοίγουν σ΄ολο το πλάτος.Ο.Κ ευχαριστώ για την διευκρίνιση.

H οθονη δεν θα πρεπει να παρουσιαζει το προβλημα που λες! Φυσικα και ολες οι σελιδες ανοιγουν σε ολο το πλατος της ορατης επιφανειας της!

Οσο για τον το υψισυχνο θορυβο που παρουσιαζει η δικια μου οπως καταλαβενω, δε θα επρεπε να ακουγεται..

Ούτε στην δική μου οθόνη, η σελίδα του Πλαισίου καταλαμβάνει όλο το πλάτος. Μόνο τα 2/3 αυτού. Σε IE, firefox, opera ... το ίδιο. Είναι θέμα σχεδιασμού σελίδας.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.