Jumex Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18, 2005 Τρεχοντας το diskeeper ειδα στο performance tab το average read time να ειναι 7,3ms (!!!) Σκεφτομαι οτι δεν ειναι δυνατον να ειναι τοσο χαμηλο και τρεχω ενα sisoftSandra 2005 (hard disk bench) για να βεβαιωθω...και τελικα πηρα τα ιδια αποτελεσματα... Ειναι δυνατον να εχω τοσο καλο access time???...και να σημειωσω οτι το bench εγινε σε ενα partition (30gb) του δισκου...υποτιθεται -νομιζω- οτι οταν εχουμε partitions ,οι επιδοσεις του δισκου πεφτουν...:wassat: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jumex Ιανουάριος 19, 2005 Author #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2005 κανεις αλλος με τον ιδιο σκληρο δισκο??μονο εμενα μου φαινεται περιεργο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Ιανουάριος 19, 2005 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2005 1) δεν ξέρω κατά πόσο είναι αξιόπιστες οι μετρήσεις 2) όταν έχεις κάνει partitions, στο πρώτο partition είναι λογικό να έχεις σε κάποια σημεία μικρό access time. έχεις δοκιμάσει να το μετρήσεις πολλές φορές και βγαίνει πάντα 7? σαν τιμή πάντως είναι κορυφαίο Link to comment Share on other sites More sharing options...
gel Ιανουάριος 19, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2005 Εαν το bench έγινε σε ένα partition 30GB μάλλον σωστό είναι το 7ms! Τα 30GB καταλαμβάνουν πολύ μικρή επιφάνεια στον δίσκο και έτσι η κεφαλή δε χρειάστηκε να διανύσει μεγάλες επιφάνειες. Εκτός εαν το τεστ λαμβάνει χώρα σε όλο το δίσκο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.