chinomontana Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17, 2008 θα ηθελα την γνωμη σας για την αγορα tubing που να εχει το καλυτερο anti-kink resistance.Eπεισης θα ηθελα καποιες γνωμες για το loop που ετοιμαζωtank(Ek multioption 25αρη)-pump(Laing dcc with EK X-Top)-cpu(Ek Supreme)-nb(Ek)-mosfet-mosfet(Ek)-rad(Black Ice GTX Gen Two διπλο)-sb(ek)-gpu-gpu(ek)-rad(Alphacool Nexxos Extreme τριπλο)Δεν θελω να παω με ακομα μια αντλια ελπιζω πως ειναι αρκετα δυνατη!Εισηγησεις???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
inertiacreep Απρίλιος 17, 2008 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2008 Εγώ πιστεύω οτι θα ζοριστεί η αντλία που διάλεξες με 7(!!!) μπλόκ και 2 ψυγεία... Καλύτερα κάποια του στυλ swiftech mcp655 / laing d6. Ποιά μητρική έχεις? Κάποια sli? Κάρτες? Κουτί? Τα (2?) μπλόκ για mosfet & sb μπορείς κάλλιστα να τα αποφύγεις, δεν έχουν πραγματική ανάγκη από νερό, άσε που θα έχεις ανεβασμένη θερμοκρασία στη λούπα, χαμηλότερη πίεση και ενα χαμό από σωλήνες στο κουτί... Όσο για σωλήνες τα παιδιά μάλλον θα προτείνουν κλασικά tygon r3603 που είναι αρκετά μαλακοί και δεν τσακίζουν σε πολύ δύσκολες γωνίες. Βέβαια έχουν κάτι τις παραπάνω...καλή περίπτωση φαίνονται και οι primoflex στο Πλαίσιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chinomontana Απρίλιος 17, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2008 Εχω το Asus Striker Formula και για να βαλω το nb block επρεπε να μονταρω το υπαρχων cooling του mobo!Το sb μου εχει γυρω στους 60C! Exω SLI με 2 8800 GTX OCed.Λεω να αποφυγω τα mosfet αλλα σε περιπτωση OC τι γινετε? Yπαρχει κατι αλλο σε cooling?Thnks! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chinomontana Απρίλιος 17, 2008 Author #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2008 Μπορω να παω με το τριπλο ραδιατερ μονο για ολα? εκτος mosfetcpu-nb-sb-2 gpus???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
masxerofkartis143 Απρίλιος 17, 2008 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2008 Θα χάλασει το ραδίατερ με τόσα πόλλα Έγω θα σου πρότεινα να βάλεισ μόνο επεξεργάστη και καρτουλλεσ και ακομα 1 μόνο ραδίατερ στον 120 του rear side Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyAnt Απρίλιος 18, 2008 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2008 Θα χάλασει το ραδίατερ με τόσα πόλλα Έγω θα σου πρότεινα να βάλεισ μόνο επεξεργάστη και καρτουλλεσ και ακομα 1 μόνο ραδίατερ στον 120 του rear side Το rad πως θα χαλασει δλδ? :confused::confused: Οπως ειπε και ο inertia,με τοσα μπλοκ στο κυκλωμα εχεις ενα genuine flow killer εγω θα προτεινα να κανεις ειτε 2 κυκλωματα,στο ενα να βαλλεις cpu+nb και στο δευτερο τις 2 καρτες σου Αν παλι θελεις να τα βαλλεις ολα σε ενα κυκλωμα τοτε το 3πλο ψυγειο ειναι μονοδρομος Τα μοσφετ μπορεις να τα ψυξεις κ με κανα 2 φουρφουρια,δεν χρειαζεται να μπουν κ εκει μπλοκ.Εκτος απο το πολυ σιδερικο,θα εχεις κ τεραστια δυσκολια στο να φτιαξεις το κυκλωμα με τοσα μπλοκ Link to comment Share on other sites More sharing options...
masxerofkartis143 Απρίλιος 18, 2008 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2008 Το rad πως θα χαλασει δλδ? :confused::confused:Οπως ειπε και ο inertia,με τοσα μπλοκ στο κυκλωμα εχεις ενα genuine flow killer εγω θα προτεινα να κανεις ειτε 2 κυκλωματα,στο ενα να βαλλεις cpu+nb και στο δευτερο τις 2 καρτες σου Αν παλι θελεις να τα βαλλεις ολα σε ενα κυκλωμα τοτε το 3πλο ψυγειο ειναι μονοδρομος Τα μοσφετ μπορεις να τα ψυξεις κ με κανα 2 φουρφουρια,δεν χρειαζεται να μπουν κ εκει μπλοκ.Εκτος απο το πολυ σιδερικο,θα εχεις κ τεραστια δυσκολια στο να φτιαξεις το κυκλωμα με τοσα μπλοκ θα κράκαρη ρε συ "ραδιατερ" "υδροψιχης" είναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Απρίλιος 18, 2008 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2008 θα κράκαρη ρε συ "ραδιατερ" "υδροψιχης" είναιΠαληκάρι μου ούτε οι χρησμοί της Πυθίας δεν ήταν τόσο μπερδεμένοι. .....Σε παρακαλώ γράφε πιο κατανοητά βάζοντας σωστά τα σημεία στίξης για να καταλαβαίνουμε τι θέλεις να πείς .Επίσης δεν είναι πολύς κόπος να ξαναδιαβάσεις το πόστ σου για να τα διορθώσεις οχι τόσο απο ορθογραφίααλλά αντικαθιστώντας τα λάθος γράμματαΣτο θέμα τώρα Θα συμφωνήσω με το τρeλόν μερμήγκιο για τα δύο ξεχωριστά κυκλώματαΝομίζω είναι η καλύτερη λύση απο πλευράς λειτουργικότητας αλλά και ευελιξίας.Αν πάλι πας σε ενα κύκλωμα με όλα τα μπλόκ που αναφέρεις τότε μάλον το 3πλό δεν θα είναι αρκετό και θα πρέπει να σκεύτεσαι την αγορά 4πλού Link to comment Share on other sites More sharing options...
chinomontana Απρίλιος 18, 2008 Author #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2008 Σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια.Ο inertia με βοηθησε και ετσι θα παω με δυο ξεχωριστα loop.Eνα cpu-nb-triplo και το αλλο θα παει sb-gpu-gpu-diplo!Φωτογραφιες στο τελιωμα του setup προσεχως!ΟC αναλογως της βοηθειας που θα παρω!Ευχαριστω ξανα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyAnt Απρίλιος 19, 2008 #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2008 αφου θα κανεις 2 κυκλωματα,ισως να ειναι καλυτερα να βαλλεις το τριπλο στις καρτες και οχι στον επεξεργαστη οι καρτες ανεβαζουν πολυ υψηλοτερες θερμοκρασιες Το διπλο ψυγειο για επεξεργαστη και ΝΒ ειναι παραπανω απο αρκετο πιστευω Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyAnt Απρίλιος 19, 2008 #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2008 θα κράκαρη ρε συ "ραδιατερ" "υδροψιχης" είναι τι παει να πει θα κρακαρει? Οτι θα σπασει δλδ? Και πως θα σπασει μου λες? @ 11 εγω διαβαζω και τους χρησμους της Πυθιας :smile008::smile008::smile008::D Link to comment Share on other sites More sharing options...
chinomontana Απρίλιος 19, 2008 Author #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2008 Να σε καλα τρελλομερμυγκα για το info με το τριπλο! Τωρα απλα 8α πρεπει να καταστρωσω σχεδια για το modding! Ενα τριπλο, ενα διπλο, μαλλον ενα tank και 2 αντλιες ποπο θα φρικαρω μεχρι να τελιωσω! Να παω με 2 τανκ η με ενα? Θα χρησιμοποιησω primoflex μετα απο ερευνα για tubing και το feser one για coolant! To διπλο να το βαλω απο πανω απο την κασα με τα barbs να βλεπουν κατω? Ευχαριστω ξανα!:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
masxerofkartis143 Απρίλιος 19, 2008 #13 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2008 Παληκάρι μου ούτε οι χρησμοί της Πυθίας δεν ήταν τόσο μπερδεμένοι. .....Σε παρακαλώ γράφε πιο κατανοητά βάζοντας σωστά τα σημεία στίξης για να καταλαβαίνουμε τι θέλεις να πείς .Επίσης δεν είναι πολύς κόπος να ξαναδιαβάσεις το πόστ σου για να τα διορθώσεις οχι τόσο απο ορθογραφία αλλά αντικαθιστώντας τα λάθος γράμματα Στο θέμα τώρα Θα συμφωνήσω με το τρeλόν μερμήγκιο για τα δύο ξεχωριστά κυκλώματα Νομίζω είναι η καλύτερη λύση απο πλευράς λειτουργικότητας αλλά και ευελιξίας. Αν πάλι πας σε ενα κύκλωμα με όλα τα μπλόκ που αναφέρεις τότε μάλον το 3πλό δεν θα είναι αρκετό και θα πρέπει να σκεύτεσαι την αγορά 4πλού τι παει να πει θα κρακαρει? Οτι θα σπασει δλδ? Και πως θα σπασει μου λες? @ 11 εγω διαβαζω και τους χρησμους της Πυθιας :smile008::smile008::smile008::D Κάλα ρε κάμερες μου βάλατε???? Πώς ξερέτε ότ ι πίνω χασις????:cool: Τέλος πάντων έγραφα απο το πισι στο σχόλειο και δεν είχε έλλήνικα και σαν ήλιθιο τέρματίκο δεν μπόρουσα να βάλω Έλληνίκα έτσι χρήσιμοποίσα μία ιστοσελίδα που μετατρέπει απο αγγλικούς χαρακτήρες σε έλλήνικους Τέλος πάντων τα φινς του ραδίατερ χαλάνε όταν πέρνα ύπερβολίκη ζέστη Link to comment Share on other sites More sharing options...
chinomontana Απρίλιος 19, 2008 Author #14 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2008 Θα ηταν καλυτερο αν χρησιμοποιυσαμε το forum για τον σκοπο που εξυπηρετα και οχι για chat room.Κανω μια ερωτηση στη αρχη και στο τελος καταληγω χωρις απαντηση και με 1000 αλλα διαφορετικα πραγματα εκτος απο αυτο που ρωτω.Ας απαντανε αυτη που εχουν μια γνωση σε κατι να μην γινεται ολο αυτο το μακελειο.Anw αν καπιος καλος ανθρωπος εδωμεσα μπορει να βοηθησει ας απαντησει σε καπια απο τις ερωτησεις μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
inertiacreep Απρίλιος 19, 2008 #15 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2008 Όπως σου είπα και στο msn υπάρχει και η λύση της αντλίας μέσα σε τανκ όπως αυτή για παράδειγμα. Αν έχεις σκοπό να βάλεις μια πιο δυνατή αντλία τότε μάλλον θα ήταν καλύτερα να πάρεις και 2ο τανκ για να φτιάξεις 2 χωριστά κυκλώματα, μιας και οι κάρτες θα ανεβάζουν τη θερμοκρασία του νερού αρκετά. Κάλα ρε κάμερες μου βάλατε???? Πώς ξερέτε ότ ι πίνω χασις????:cool:Τέλος πάντων έγραφα απο το πισι στο σχόλειο και δεν είχε έλλήνικα και σαν ήλιθιο τέρματίκο δεν μπόρουσα να βάλω Έλληνίκα έτσι χρήσιμοποίσα μία ιστοσελίδα που μετατρέπει απο αγγλικούς χαρακτήρες σε έλλήνικους Τέλος πάντων τα φινς του ραδίατερ χαλάνε όταν πέρνα ύπερβολίκη ζέστη Κάτι άλλο πρέπει να πίνεις εσύ παληκάρι μου.... Διάβασε μια το ποστ σου...μόνο ελληνικά δε γράφεις...και αμα δε σου αρέσουν οι τόνοι μη βάζεις κιόλας...οχι όπου να'ναι... Και στους πόσους βαθμούς χαλάνε τα φινς των ψυγείων; Στους 700 Κελσίου? (τυχαίο νούμερο). Σκεφτόμαστε και λίγο πριν γράψουμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
masxerofkartis143 Απρίλιος 19, 2008 #16 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2008 Θα ηταν καλυτερο αν χρησιμοποιυσαμε το forum για τον σκοπο που εξυπηρετα και οχι για chat room.Κανω μια ερωτηση στη αρχη και στο τελος καταληγω χωρις απαντηση και με 1000 αλλα διαφορετικα πραγματα εκτος απο αυτο που ρωτω.Ας απαντανε αυτη που εχουν μια γνωση σε κατι να μην γινεται ολο αυτο το μακελειο.Anw αν καπιος καλος ανθρωπος εδωμεσα μπορει να βοηθησει ας απαντησει σε καπια απο τις ερωτησεις μου.Ή απάντηση μου άπαντα έμμεσα αν όχι και ακόμα και άμεσα στην αρχίκη σου ερώτηση για το αν θα μπορεσεί να τα σήκωσει 1 3πλο ραδιατερ και μέτα αφου βρέθηκαν άλλα ερώτηματα για το πως άπαντησα Δήλαδη σύγνωμη νόμισες ότι off topic είναι ότι δήποτε που δεν άπαντα άμεσα στην έρωτηση σου?????Τα μέλη μπορόυν να απάντησουν σε όπια δήποτε έρωτηση/απόρια που έχουν άλλα μέλοι και εχούν δημιουργήθει κατα την δίαρκει αυτου του νήματος χώρις να θεώρηθει το ποστ ασχετο με το θέμα Ώσο για το αστείο που έκανα στην αρχή του ποστ έννοειται πώς έπιτρέπεται αν όλο το ποστ δεν είναι άσχετο και αυτό το αστείο ήταν για να γίνει λίγο πιο ευχάριστο το ποστ και δεν νομίζω να πήραξε κανενάν Πίστευω ότι αύτα που είπα παραπάνω μπορούν να τα επιβεβαιωσουν και οι admins Σύγνώμη για το μακρύ και ίσως βαρέτο ποστ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.