Jump to content

απορίες για SCSI HD

Morph1442169076

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Εχω κάτι απορίες σχετικά με scsi δίσκους:

1. Ενας scsi 73GB 10.000 στροφών θα είναι αποδοτικότερος / πιο αξιόπιστος από έναν SATA raptor 73gb 10.000 στροφών?

2. 2 scsi HD σε raid 0 είναι αποδοτικότεροι ή σταθερότεροι απ ότι 2 sata (10,000 στροφές, όπως παραπάνω)

2. Οι scsi δίσκοι κάνουν περισσότερο θώρυβο από τους sata?

3. Ο scsi controller συνδέεται σε PCI? τότε πώς θα φανεί η αποδοτικότητα του scsi raid0?

Γενικά, ένα configuration με scsi δίσκους στις 10,000 στροφές έχει πλεονεκτίματα (και ποιά έναντι ενός sata raid0 (με raptors 10.000rpm)

:071: (Μα κάτι απορίες που έχω...!?!) :059:

1- Ναι

2- Τα MTF των SCIS ειναι πολύ μεγαλύτερα απο τους SATA-IDE δισκους

3- Οχι κατ 'αναγκη εκτός αν πας σε Baracunda Segate 15.000 rpm

4- SCSI RAID 0 controler υπάρχουν 64μπιτοι Δεν θα βρει για 32 bit PCI raid scsi απλό ή ultra.

Σε εφαρμογες απαιτιτικές οι scsi δινουν ρέστα ΑΛΛΛΛΑΑΑΑΑΑΑ

ΚΟΣΤΟΣ-ΚΟΣΤΟΣ-ΚΟΣΤΟΣ

scsi controler απο 400-1000 € καθώς και οι δίσκοι ειναι 3-4 φορές ποιο ακριβοί απο τους SATA.

Δεν νομίζω να αξιζει τέτοια δαπάνη για οικιακό PC

1 - Μπορείς λίγο να μου το εξηγήσεις;

4 - Δηλαδή θέλει Μητρική με 64bitο PCI. Με τις απλές δε γίνεται...

Οταν λέει οτι δίνουν ρέστα στις απαιτητικές εφαρμογές, δηλαδή πού φαίνεται η διαφορά (συγκρίνοντας πάντα με 10Κ scsi & 10K raptor)

Οσο για το κόστος, το συζητάω επειδή βρήκα μια συμφέρουσα προσφορά της dell με scsi δίσκους.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.