ramiro Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12, 2005 Γεια χαρα σε ολους!!Ειμαι νεος στο spor και εχω μερικες ερωτησεις να κανω!!!Λοιπον σκεφτομαι να βαλω νερο στο πισι και 8α ι8ελα να μου πειτε λιγο ανα 8α ιταν καλο να ξεκινισω με ενα ετοιμο σετακι ι για καστομ ??? :102: :102: και τι να παρω και στις δυο περιπτωσεις? Σας Ευχαριστω για το χρονο σας Link to comment Share on other sites More sharing options...
SotosLg Δεκέμβριος 12, 2005 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2005 Δες εδω εχει αρκετα που πιστευω οτι θα σε ενδιαφερουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
outlaw Δεκέμβριος 12, 2005 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2005 Καλύτερα costum. Και τα "έτοιμα" δεν είναι είναι out of the box. Πάλι θα κόψεις σωλίνες, θα δοκιμάσεις στεγνώτητα κ.ο.κ. Οπότε απλά θα αγοράσεις κομμάτι-κομμάτι τα εξαρτήματα με ένα 50% κόστος παραπάνω αλλά με απόδωση σαφώς καλύτερη. Ειδικά άμα το hardware που έχεις τραβάει και γουστάρει κλόκια, θα ήταν κρίμα να φάς τοίχο απο την υδρόψυξη. Διάβασε τον αναλυτικότατο οδηγό του ΚΤΜ εδώ, τα σχόλια που ακολουθούν εδώ και την συλλογή απο φωτογραφίες/παρατηρήσεις/σχόλια μελών του pctechnology εδώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ramiro Δεκέμβριος 12, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2005 Παιδες thx αλλα μια ερωτηση ακομα αλλα ειναι μαλλον χαζη!!! Τι 8ερμοκρασιες 8α εχω περιπου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
outlaw Δεκέμβριος 12, 2005 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2005 Αυτό δεν μπορεί να στο απαντήσει κανένας, πόσο μάλλον στο εγγυηθεί. Εδώ πέφτει η ξενέρα του "εξαρτάτε".....εγώ μπορώ να σου αναφέρω μόνο τις δικές μου θερμοκρασίες. Στο bartonάκι μου λοιπόν κατακαλόκαιρο είχα :Με si-97 στα 2600 με 1.85-1.9v γύρω στους 55-60 (s&m)Με το entry level asetek 2700 με 2v περίπου 45-50 (έχε υπ όψην σου οτι έδωσα ρεύμα και ανέβηκα σε mhz που με την αερόψυξη απλά δεν...)Με το custom στα 2720 με 2v 35-40Αυτές τις μέρες στα 2720 με 2v έχω 30-35. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ramiro Δεκέμβριος 12, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2005 Οκ φιλε μου καταλαβα λοιπον μαλλον 8α το παω σε custom! Thxs και παλι! cu around! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ramiro Δεκέμβριος 12, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2005 Παιδια για διτε αυτο???Τι κατα εχει αλλα και πλεονεκτιματα????Αξιζει να το βαλω? take a lookhttp://www.swiftnets.com/products/mcw5000-PT.asp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexisferos Δεκέμβριος 12, 2005 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2005 αυτο ειναι block με Peltier δλδ θα πρεπει να τροφοδοτησεις με ρευμα το Peltier και αυτο ειναι ετσι φτιαγμενο που απο την μια πλευρα θα ειναι κρυο και απο την αλλη ζεστο. το κρυο (ακουμπαει) στον cpu και το ζεστο στο block για να ψυχετε και γι`αυτο εχει το block πανω του. για μενα οχι δεν αξηζει να το παρεις. παρε μια κανονικη υδροψυξη και να εχεις το κεφαλι σου ησυχο..μπορεις να μπεις εδω αν θελεις εχει πολλα κομματια για καλο custom νερακι και καλες τιμες...extremeshop Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.