Braveheart1980 Δεκέμβριος 20, 2005 #21 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2005 καλορίζικα παιδιά!!!! εγω θα πρέπει να τη βγάλω στις γιορτές με τα ταπεινά logitech X530:DΠροσφατως τα αγορασα και ειμαι ΠΑΡΑ πολυ ευχαριστημενος!99+dB SNR,70 watt rms και 75 ευρα μονοΓια ηχεια πισι ειναι ΑΨΟΓΑ!Για το σαλονι μου ομως ασφαλως και θα επερνα τα logitech 5500! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bvb Δεκέμβριος 20, 2005 #22 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2005 δεν μου ειπατε ομως για τα G500 πως σας φαινονται σαν δευτερη λυση αντι για τα Ζ5500? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orthodox Δεκέμβριος 20, 2005 #23 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2005 Σε αυτό το link www.logitech.com/index.cfm/products/details/US/EN,CRID=2177,CONTENTID=9486 στην επιλογή "View Demo" μπορείτε να δείτε τα stands δαπέδου που ενδιαφέρομαι να πάρω, καθότι η ιδέα να τρυπάω φρεσκοβαμμένους τοίχους είναι η έσχατη επιλογή!Τα έχετε δει πουθενά; Τα φέρνουν τα καταστήματα ή μόνο απευθείας από τη logitech; Πολύ ωραία φαίνονται. Και γω σκέφτομαι τις τρύπες (καινούριο σπίτι) αλλά τα θέλω ψηλά. Καλή εναλακτική πάντως... Υ.Γ.: Έβαλα το videoclip της Evanescence Bring me to life, αυτό με τα cartoons, και στην εισαγωγή που έχει το πολύ μπάσο τρίζανε τα πάντα. Πως δεν έσπασε κανένα παράθυρο και γω δεν ξέρω. Αν και τα satellites δεν βγάζουν πολύ μπάσo δεν ξέρω αν θα έμεναν όρθια πάνω στα stands σε τέτοια ένταση… Υ.Γ.2: Δεξιά έχει δυο links (Find a retailer / Store Locator), δες μήπως σε βρεις κάτι από κει... :023: Link to comment Share on other sites More sharing options...
didymos Δεκέμβριος 21, 2005 #24 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2005 Για τους υπόλοιπους, τα floor stands που λέω είναι αυτά. Θα βοηθούσε να έβγαζα μια άκρη αν υπήρχε κάποιος κωδικός για αυτά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.