Jump to content

Ηχεια Top Level

tester21

Recommended Posts

Θα ηθελα την γνωμη σας γυρω απο μια αγορα που θελω να κανω μεσα στις γιορτες:

Σκεφτομαι να αγορασω ηχεια 5.1+ και να βαλω βαθια το χερι στην τσεπη!!

Ειμαι μεταξυ των

1. LOGITECH Z-5500 5.1 DIGITAL SPEAKERS 342.61 €

2. CREATIVE GIGAWORKS THX S750 367.00 €

Ευχαριστω προκαταβολικα

Κώστας

Και τα δυο ειναι πολυ καλα αλλα εγω θα σου προτεινα τα Logitech!Εχουν οπτικη εισοδο και ενσωματωμενο decoder που ειναι πολυ χρησιμος!

Οποια και να παρεις να εισαι σιγουρος οτι θα μεινεις ευχαριστημενος.

Καλη αγορα.

Από τι στιγμή που θέλεις ηχεία 5.1 τα s750 πρέπει να τα βγάλεις εκτος καθώς είναι 7.1. Το αντίστοιχο μοντέλο τις creative είναι τα megaworks 550. Αν τελικά επιλέξεις ένα από αυτά που αναφέρεις προσωπική μου γνώμη είναι να πας προς τα creative καθώς η ύπαρξη 2 επιπλέον ηχείων είναι πολύ σημαντική. Η ποιότητα και των 2 είναι σε υψηλά επίπεδα κάτι που φαίνεται και από την πιστοποίηση THX που διαθέτουν. Όμως τα creative με τα 200w επιπλέον θα δίνουν το κάτι παραπάνω.

Αν όμως επιλέξεις ανάμεσα στις κορυφαίες προτάσεις των δυο εταιριών σε 5.1 τότε ασυζητητί πήγαινε προς τα logitech τα οποια και πλουσιότερο εξοπλισμό διαθέτουν και ψηφιακή σύνδεση. Και από τι στιγμή που διατίθεσαι να ξοδέψεις πολλά χρήματα κανεις λόγος να πας στα creative.

υγ. Πάρε τα 7.1 τις creative. :)

Δεν ξέρω αν το παρακάτω σενάριο θα το αντιμετωπίσεις, αλλά τα logi τα συνδέεις και σε home dvd player(αν προκύψει ανάγκη) χωρίς 5.1 αναλογικές εξόδους ενώ τα creative χρειάζονται player με αντίστοιχες εξόδους.

Κατά τα άλλα είναι super και τα 2, καλή αγορά :)

Καλορίζικα και γω τα παράγγειλα σήμερα.

Όντως μεγάλο δίλημμα, άκουγα πολύ καλά λόγια για τα Logitech παρόλα αυτά τα creative είναι 7.1 klp klp..

Anyway πλέον αφού έκανα την επιλογή προτιμώ να μην σκέφτομαι άλλο και να περιμένω τα 505 Watt που θα ταλαιπωρήσουν άγρια τους γείτονες…. :D

Επειδή σκέφτομαι πολύ σοβαρά να πάρω κι εγώ τα Z-5500, μπορείτε οι ιδιοκτήτες τους να πείτε αν είχατε κανένα πρόβλημα με τον τεράστιο μαγνήτη που φέρει μέσα του το subwoofer; Το έχετε κοντά στην τηλεόραση; Παρατηρήσατε κάτι άξιο αναφοράς;

Έχουν τελικά μαγνητική θωράκιση;

Για καλό και για κακό ίσως να χρειάζεται. Διότι αν ο κατασκευαστής του monitor ή της TV "ξέχασε" να το θωρακίσει σωστά ίσως το ηχείο να επιρρεάζει.

Πάντως 60cm δεν είναι πολλά.

Στο σαλόνι έχω το woofer ακριβώς διπλα στην τηλεόραση. Το woofer είναι 260watt.

Επιπλέον στον υπολογιστή έχω το woofer σε ένα τραπεζάκι διπλα και λίγο πιο χαμηλά (περίπου 15 πόντους) από την οθόνη και ακριβώς κολλητά σε μια τηλεόραση. Επίσης δεν έχω πρόβλημα ούτε στην τηλεόραση ούτε και στην οθόνη.

Επίσης το κινητό μου όταν πάει κοντά σε μια συσκευή τότε δημιουργούν πρόβλημα τα μαγνητικά του παιδιά. Στο κινητό όμως δεν έλεγε πουθενά τίποτε τέτοιο.

Ειχα τα MegaWorks 500 και μου τα αντικατέστησε η Creative Ireland τσαμπα λόγω απόσειρσης του ελατωματικού sub με τα 550D.

Μια χαρα ειναι αλλα όχι καλυτερα απο τα logitech 550 που πηρα μετά για το σαλόνι.

Αν θε 7+1 μονοδρομος MegaWorks 770

Ούτε και γω παρατήρησα κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα αλλά και μόνο από το μπάσο που βγάζει το sub καλό είναι να το έχεις μακριά από οτιδήποτε επηρεάζεται από μαγνητικά πεδία και δονήσεις.

εγω παραγειλα τα g500 της creative τι λετε? μου φανηκαν πολλα τα μαρουλια για τα logitech

Οντως ειναι "καμποσα" τα μαιντανα (ουπς πεσαμε σε μαναβικο...χεχεχε) για τα Z-5500 ...αλλα βρε φιλαρακι δεν κανεις αγορα απλων ηχειων για PC αλλα αγοραζεις ολοκληρο HOME-THEATER στην ουσια....Εγω προσωπικα τα βρεισκω και φτηνα για αυτο που αποδιδουν....Ειναι Τελεια τα μαμημενα.....

Σε αυτό το link www.logitech.com/index.cfm/products/details/US/EN,CRID=2177,CONTENTID=9486 στην επιλογή "View Demo" μπορείτε να δείτε τα stands δαπέδου που ενδιαφέρομαι να πάρω, καθότι η ιδέα να τρυπάω φρεσκοβαμμένους τοίχους είναι η έσχατη επιλογή!

Τα έχετε δει πουθενά; Τα φέρνουν τα καταστήματα ή μόνο απευθείας από τη logitech;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.