tester21 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12, 2005 Θα ηθελα την γνωμη σας γυρω απο μια αγορα που θελω να κανω μεσα στις γιορτες:Σκεφτομαι να αγορασω ηχεια 5.1+ και να βαλω βαθια το χερι στην τσεπη!!Ειμαι μεταξυ των 1. LOGITECH Z-5500 5.1 DIGITAL SPEAKERS 342.61 €2. CREATIVE GIGAWORKS THX S750 367.00 €Ευχαριστω προκαταβολικαΚώστας Link to comment Share on other sites More sharing options...
eloydark Δεκέμβριος 12, 2005 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2005 Και τα δυο ειναι πολυ καλα αλλα εγω θα σου προτεινα τα Logitech!Εχουν οπτικη εισοδο και ενσωματωμενο decoder που ειναι πολυ χρησιμος!Οποια και να παρεις να εισαι σιγουρος οτι θα μεινεις ευχαριστημενος.Καλη αγορα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabrinha Δεκέμβριος 12, 2005 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2005 Από τι στιγμή που θέλεις ηχεία 5.1 τα s750 πρέπει να τα βγάλεις εκτος καθώς είναι 7.1. Το αντίστοιχο μοντέλο τις creative είναι τα megaworks 550. Αν τελικά επιλέξεις ένα από αυτά που αναφέρεις προσωπική μου γνώμη είναι να πας προς τα creative καθώς η ύπαρξη 2 επιπλέον ηχείων είναι πολύ σημαντική. Η ποιότητα και των 2 είναι σε υψηλά επίπεδα κάτι που φαίνεται και από την πιστοποίηση THX που διαθέτουν. Όμως τα creative με τα 200w επιπλέον θα δίνουν το κάτι παραπάνω. Αν όμως επιλέξεις ανάμεσα στις κορυφαίες προτάσεις των δυο εταιριών σε 5.1 τότε ασυζητητί πήγαινε προς τα logitech τα οποια και πλουσιότερο εξοπλισμό διαθέτουν και ψηφιακή σύνδεση. Και από τι στιγμή που διατίθεσαι να ξοδέψεις πολλά χρήματα κανεις λόγος να πας στα creative. υγ. Πάρε τα 7.1 τις creative. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Δεκέμβριος 12, 2005 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2005 Δεν ξέρω αν το παρακάτω σενάριο θα το αντιμετωπίσεις, αλλά τα logi τα συνδέεις και σε home dvd player(αν προκύψει ανάγκη) χωρίς 5.1 αναλογικές εξόδους ενώ τα creative χρειάζονται player με αντίστοιχες εξόδους. Κατά τα άλλα είναι super και τα 2, καλή αγορά Link to comment Share on other sites More sharing options...
tester21 Δεκέμβριος 14, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2005 Τελικα σημερα αγορασα τα logitech 5500, απο το πλαισιο!!!Τι να πω, τα ηχεια ειναι αψογα!!!Τελειος surround ηχος, μπολικο μπασο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orthodox Δεκέμβριος 15, 2005 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2005 Καλορίζικα και γω τα παράγγειλα σήμερα. Όντως μεγάλο δίλημμα, άκουγα πολύ καλά λόγια για τα Logitech παρόλα αυτά τα creative είναι 7.1 klp klp.. Anyway πλέον αφού έκανα την επιλογή προτιμώ να μην σκέφτομαι άλλο και να περιμένω τα 505 Watt που θα ταλαιπωρήσουν άγρια τους γείτονες…. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Necro Δεκέμβριος 15, 2005 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2005 καλορίζικα παιδιά!!!! εγω θα πρέπει να τη βγάλω στις γιορτές με τα ταπεινά logitech X530:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orthodox Δεκέμβριος 18, 2005 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2005 Μου ήρθανε και μένα. Μου βγήκε η μέση όταν τα σήκωσα και έμμηνα άγαλμα όταν είδα το sub και δε σας λέω τι έπαθα όταν άκουσα και το μπάσο…Είναι τρέλα πάντως…. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stratos20041442169102 Δεκέμβριος 18, 2005 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2005 Καλοριζικα φιλαρακι ....αντε και καλα παρτυ ....αρκει να μην ενοχλεις τους γειτονες...χεχεχε Link to comment Share on other sites More sharing options...
didymos Δεκέμβριος 19, 2005 #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2005 Επειδή σκέφτομαι πολύ σοβαρά να πάρω κι εγώ τα Z-5500, μπορείτε οι ιδιοκτήτες τους να πείτε αν είχατε κανένα πρόβλημα με τον τεράστιο μαγνήτη που φέρει μέσα του το subwoofer; Το έχετε κοντά στην τηλεόραση; Παρατηρήσατε κάτι άξιο αναφοράς;Έχουν τελικά μαγνητική θωράκιση; Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabrinha Δεκέμβριος 19, 2005 #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2005 Δεν υπάρχει πρόβλημα τέτοιο ακόμα και αν τοποθετήσεις το subwoofer διπλα στο monitor. Ποσο μάλλον όταν το βάζεις χαμηλά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
didymos Δεκέμβριος 19, 2005 #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2005 Τότε γιατί έχουν αυτό το μήνυμα μέσα στηη συσκευασία; Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Δεκέμβριος 19, 2005 #13 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2005 Για καλό και για κακό ίσως να χρειάζεται. Διότι αν ο κατασκευαστής του monitor ή της TV "ξέχασε" να το θωρακίσει σωστά ίσως το ηχείο να επιρρεάζει.Πάντως 60cm δεν είναι πολλά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabrinha Δεκέμβριος 19, 2005 #14 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2005 Στο σαλόνι έχω το woofer ακριβώς διπλα στην τηλεόραση. Το woofer είναι 260watt.Επιπλέον στον υπολογιστή έχω το woofer σε ένα τραπεζάκι διπλα και λίγο πιο χαμηλά (περίπου 15 πόντους) από την οθόνη και ακριβώς κολλητά σε μια τηλεόραση. Επίσης δεν έχω πρόβλημα ούτε στην τηλεόραση ούτε και στην οθόνη.Επίσης το κινητό μου όταν πάει κοντά σε μια συσκευή τότε δημιουργούν πρόβλημα τα μαγνητικά του παιδιά. Στο κινητό όμως δεν έλεγε πουθενά τίποτε τέτοιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
planetman Δεκέμβριος 19, 2005 #15 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2005 Κι εγώ δεν έχω παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα σχετικά με τον μαγνήτη του woofer. Βέβααια το έχω χαμηλά, μισό μέτρο περίπου από οθόνη & case. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iannis Δεκέμβριος 19, 2005 #16 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2005 Ειχα τα MegaWorks 500 και μου τα αντικατέστησε η Creative Ireland τσαμπα λόγω απόσειρσης του ελατωματικού sub με τα 550D.Μια χαρα ειναι αλλα όχι καλυτερα απο τα logitech 550 που πηρα μετά για το σαλόνι.Αν θε 7+1 μονοδρομος MegaWorks 770 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orthodox Δεκέμβριος 19, 2005 #17 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2005 Ούτε και γω παρατήρησα κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα αλλά και μόνο από το μπάσο που βγάζει το sub καλό είναι να το έχεις μακριά από οτιδήποτε επηρεάζεται από μαγνητικά πεδία και δονήσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bvb Δεκέμβριος 19, 2005 #18 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2005 εγω παραγειλα τα g500 της creative τι λετε? μου φανηκαν πολλα τα μαρουλια για τα logitech Link to comment Share on other sites More sharing options...
stratos20041442169102 Δεκέμβριος 20, 2005 #19 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2005 εγω παραγειλα τα g500 της creative τι λετε? μου φανηκαν πολλα τα μαρουλια για τα logitechΟντως ειναι "καμποσα" τα μαιντανα (ουπς πεσαμε σε μαναβικο...χεχεχε) για τα Z-5500 ...αλλα βρε φιλαρακι δεν κανεις αγορα απλων ηχειων για PC αλλα αγοραζεις ολοκληρο HOME-THEATER στην ουσια....Εγω προσωπικα τα βρεισκω και φτηνα για αυτο που αποδιδουν....Ειναι Τελεια τα μαμημενα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
didymos Δεκέμβριος 20, 2005 #20 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2005 Σε αυτό το link www.logitech.com/index.cfm/products/details/US/EN,CRID=2177,CONTENTID=9486 στην επιλογή "View Demo" μπορείτε να δείτε τα stands δαπέδου που ενδιαφέρομαι να πάρω, καθότι η ιδέα να τρυπάω φρεσκοβαμμένους τοίχους είναι η έσχατη επιλογή!Τα έχετε δει πουθενά; Τα φέρνουν τα καταστήματα ή μόνο απευθείας από τη logitech; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.