Jump to content

Απορία με ATHLON XP 3000+

BUSM

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα και πάλι!!

Εχθές λόγω πολλών ξαφνικών επανεκινήσεων του υπολογιστή εξαιτίας του δικτύου της ΔΕΗ μου εμφανίστηκε στον υπολογιστή κατά τη διάρκεια της εκκίνησης ένα μήνυμα το οποίο μου έλεγε να μπω στο ΒΙΟS και να διορθώσω τις συχνότητες του υπολογιστή γιατί για λόγους ασφαλείας είχαν μειωθεί. Τσέκαρα το BIOS αλλά όλα μου φαίνονται ΟΚ. Ο επεξεργαστής μου είναι AMD ATHLON XP 3000+ . Αν μπορουσε κάποιος να μου πει πιες είανι οι φυσιολογικές συχνοτητες ώστε να τσεκάρω τις δικές ου θα το εκτιμούσα πολύ.

Σας ευχαριστώ για τη βοήθειά σας!!!

βελε τις ρυθμισεις στο Auto και ολα θα φτιαξουν σωστα.Στο εκανε αυτο γιατι η μπαταρια της μητρικης σου ειναι στα τελειωματα της. Σου συνηστω να την αλλαξεις σχετικα γρηγορα

Υπαρχουν 2 athlon xp 3000+.Ο ενας(που μαλλον αυτον εχεις)ειναι fsb333 και εχει multiplier 13.Τωρα γιαυτο που λες για το bios,καποια motherboards εχουν ενα συστημα"προστασιας"το οποιο ενεργοποιητε σε καποιες περιπτωσεις πχ οταν κανεις overclocking,η οταν κανει ο υπολογιστης απανωτα restart,το οποιο σου φορτωνει τα default settings στο bios και οταν ξεκιναει παλι σου βγαζει αυτο το μηνυμα στην αρχη και το μονο που εχεις να κανεις ειναι να μπεις στο bios και να ξαναβγεις κανοντας save &exit setup.Εμενα σε δυο motherboard δικα μου της asus μου το εχει κανει και στις δυο περιπτωσεις που σου ανεφερα.Αν ειχε προβλημα η μπαταρια του,θα σου το εκανε καθε φορα που ανοιγεις τον υπολογιστη σου.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.