Jump to content

Ati X800XL

mythology1442169102

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά. Έχω μία Club 3D X800XL σε ένα σύστημα (AMD 4400+, Fatal1tyAN8, 2x512 Ocz Platinum Revision με υδρόψυξη) και απο τη στιγμή που τον αγόρασα αντιμετωπίζω συνεχώς ένα πρόβλημα. Όταν παίζω ένα παιχνίδι στην αρχή τα γραφικά είναι τέλεια, όμως μετά απο 20-30 λεπτά το αρχίζει να κολλάει και σε παιχνίδια που υπάρχουν βίντεο, όπως τοto Matrix path of neo δεν συγχρονίζετε ο ήχος με την εικόνακαι για να συνεχίσω το παιχνιδι μου αναγκάζομαι να κάνω restart. Σκέφτικα μήπως αν έβγαζα την υδρόψυξη απο πάνω και έβαζα πάλι το ανεμιστηράκι να γινόταν τίποτα. Μήπως έχει κανείς να προτείνει τίποτα άλλο;

Υ.Γ. Συγγνώμη για τα Greeklish

πρώτον άλλαξε τα greeklish σε ελληνικά, γιατί θα στη πούνε !;)

δοκίμασε χωρίς την υδρόψυξη, ίσως να μην λειτουργεί σωστα και να ανεβάζει θερμοκρασίες{δες θερμοκρασιες απο το atitool}.....βαλε της και το ανεμιστηρακι και τσεκαρε ομως

προβλημα με θερμοκρασια το κοβω... τι θερμοκρασια εχει η καρτα?

υγ. καλυτερα διορθωσε το ποστ σου σε ελληνικα, γιατι τα greeklish απαγορευονται απο τους κανονισμους του forum

Σε μια X800GTO με το ανεμιστηράκι στο 15% εχει περιπου 44 βαθμους. Οταν παιζω και ανεβαζει αυτοματα το ανεμιστηράκι στο 50% εχει 55-60 βαθμους. Αυτα απο εμενα τα συμπερασματα δικα σου.

Όταν παίζω ένα παιχνίδι στην αρχή τα γραφικά είναι τέλεια, όμως μετά απο 20-30 λεπτά το αρχίζει να κολλάει και σε παιχνίδια που υπάρχουν βίντεο, όπως τοto Matrix path of neo δεν συγχρονίζετε ο ήχος με την εικόνακαι για να συνεχίσω το παιχνιδι μου αναγκάζομαι να κάνω restart.

Εχεις βαλει drivers για Χ2? Ή για πιο γρηγορα, δοκιμασε να απενεργοποιησεις τον ενα πηρηνα (απο το task manager) για το καθε game που παιζεις...

Εμενα αυτα που λες τα εκαναν τα windows λογω κακης υποστηριξης διπυρηνου.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.